Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

eyvallah link için kanuni

bu arada ekran çizilme olayında, kolay kolay çizilmiyolar zorlamazsanız diye biliyorum. zorlamaktan kasıt, çıkıntılı falan bir yere düşürmek gibi şeyler yani.

demir parayla aynı cepte diye çizileceğini hiç sanmıyorum. eski w810i baya bir süre geçirdi cepte yanlışlıkla yanına koyduğum anahtarlar ve bozuk paralarla. hiçbir şey olmadı. bunlar özellikle zor çizilsin diye üretiliyor, bir şey olacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Androidin normalde blokladığı bazı yazılımları çalıştırabiliyorsun. Mesela seni trde değil de amerikada vs. gibi gösterip bütün market applicationları görmene indirmene yarayan bi application var market enabler diye, root olmadan çalışmaz.

Keza bi tane kamera hack var, kayıt yaparken kaliteyi arttırıyor ama orjinal kamera programını overclocklayıp değiştirdiği için root olmadan yükleyip çalıştıramazsın falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

:( market enabler olmadan google maps (bugun cikmis) in updateini yapamiyorum, bunun icinde root gerekiyor. ama ya :(

rootsuz enable yolu varmi su isin ?

ya da updatelenmis google mapsi bulabilecegimiz bir yer, zaten beles program ne gerek var region kisitlamasina.

bişi dicem root'a gerek yokmuş, gayet otomatik update'ledi benim maps'i dün =)
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm anlamadim o vakit neden bende boyle oldu, belkide bir bug falandir ne bilim. almis oldugun yer degil kullanmis oldugun ulke onemli, zaten kullandigin ulkedeki sebekeden cekiyor market konum bilgini. market enablerde ana olarak bunu degistiriyor ve seni markete ornegin t mobile usa kullaniyormussun gibi gosteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İngiltere'den alınmış olması birşey değiştirmiyor. Herhangi bir Türkiye operatörü kullanıyorsanız marketteki bazı programlara erişilemiyor. Nereden alındığıyla değil hangi operatörün kullanıldığıyla alakalı bir durum. Bende verdim siparişi bugün bakalım nasıl telefon.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ben de aldım bu cihazı da, birisi 23 sayfanın özetini geçebilir mi? (tavsiye edilen ayarlar, önemli applar, dikkat edilmesi gereken özellikler vs gibi şeyler...)

1- premium mail bende pil omrunu cabuk yiyordu maillerini premium kurma, premium sana blackberry gibi bir mail clienti sunuyor ama devamli 3g ile muhabbet halinde sanirim ve kasiyor aleti. emin de degilim ama

2- 3-5 gun sonra aletin pil omru daha bir guzellesiyor gibi.

3- ekranin isik ayarini ekranin imajini incele ve sonra optimize et olayini kaldir , ben hic hoslasmadim cunku ekran devamli bir aydinlanma ve kararma hevesinde oluyor rahatsiz edici.

4- dolphin hd browser taviye ederim. coook fazla addonu var ve cok islevseller.

5- root et, root ettikten sonra usa marketi de aciliyor ve cok guzel seyler var. http://www.inspiredgeek.com/2011/04/30/how-to-root-samsung-galaxy-sii-s2-using-odin-and-superoneclick-step-by-step-guide/

6- live walpaper kullaniyoum pil omrunden yemiyor sanirim hic bir degisiklik olmadi. microp bendeki :) besliyorum arada mikroplarimi :P

7- herseyni goole ile sync yap, telefon rehberin, fotograflarin (picasa ile), docs vs de vs ajlina gelen ne var ise. bu super oluyor zaman icersinde hangi telefona gecersen gec google serverlerinde yedegin oluyor pek bir rahat.

8- telefon rehberi once telefonhafizasinda imis, ben bir ara goole contactsi incelerken kesif ettim rehberde iken rehberin settingsinden merge with google ve sonrasinda settings den save contacts to (google) sec.

9- herhangi bir alanda google search haric, ornegin mesajlarda veya telefon rehberinde herhangi bir ismin ya da telefon numarasinin ustunde elini saga dogru kaydirirsan direkt ararsin, sola dogru kaydirirsan direk mesaj atarsin.

10- home tusuna uzun sureli basili tutarsan task killer cikar.

11- home double tik ses ile mesaj yazma bok pusuru ortaya cikarir.

12- shazam yerine soundhound da kullanabilirsin aynilar.

vs de vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler aleti iki gündür kurcalıyorum. Birkaç sorunum var.

ilk olarak 3G aktif değil hala şimdi gerçi bakıyorum paralelde ayarları doğru değil sanırım. Tcell'den açtırdım herşeyi ama hala data connection olayı yok wifi haricinde.

Birde google maps patlıyor sürekli açar açmaz force close şeysi çıkıyor sinir etti.

Ha birde pili daha açılmadı sanırım kısa sürede şarjımı bitirebiliyorum.

Var mı benzer şeyler yaşayan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...