sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 eyvallah link için kanuni bu arada ekran çizilme olayında, kolay kolay çizilmiyolar zorlamazsanız diye biliyorum. zorlamaktan kasıt, çıkıntılı falan bir yere düşürmek gibi şeyler yani. demir parayla aynı cepte diye çizileceğini hiç sanmıyorum. eski w810i baya bir süre geçirdi cepte yanlışlıkla yanına koyduğum anahtarlar ve bozuk paralarla. hiçbir şey olmadı. bunlar özellikle zor çizilsin diye üretiliyor, bir şey olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 An itibariyle ben de galaxy s2 kullanıcısı oldum. Şarjda şimdi kendisi rodajını aşmaya çalışıyor :) Biraz kurcalıyıp topic'i de hatim ediyim. Başınızı ağrıtmak için geri dönebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bende dun aldm cihazi. bu root olayi ne ise yariyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Androidin normalde blokladığı bazı yazılımları çalıştırabiliyorsun. Mesela seni trde değil de amerikada vs. gibi gösterip bütün market applicationları görmene indirmene yarayan bi application var market enabler diye, root olmadan çalışmaz. Keza bi tane kamera hack var, kayıt yaparken kaliteyi arttırıyor ama orjinal kamera programını overclocklayıp değiştirdiği için root olmadan yükleyip çalıştıramazsın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 SuperOneClick telefonu bulamıyor nedense? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Odin bulduysa superoneclickde sorun olmaması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 superoneclick için de download modda mı olmak gerekiyor? gerçi her şekilde de denedim bulamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yardım edin kaldım son adımda fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Kanuni said: :( market enabler olmadan google maps (bugun cikmis) in updateini yapamiyorum, bunun icinde root gerekiyor. ama ya :( rootsuz enable yolu varmi su isin ? ya da updatelenmis google mapsi bulabilecegimiz bir yer, zaten beles program ne gerek var region kisitlamasina. bişi dicem root'a gerek yokmuş, gayet otomatik update'ledi benim maps'i dün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 tr garantililerde market açık olmayabilir, aletı sıfırlayıp avrupa modeliymiş gibi resetlemeniz lazım. ya da enabler kurulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben ingiltere'den aldım bildiğin gibi, market'te çoğu şeyi yükleyebiliyorum ama bazı programlar için incompatible diyor. tam bunun olayı nedir anlamadım yani. tr'den alınca benimkinden yapılan neler yapılamıyor acaba ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ingilterede oldugun icin sorun olmuyor sanirim. yani sanirim ingilteredesin :) market usa fransa, ingiltere gibi major yerlere acik, ulkelerden ulkelere fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 marketteki çökmeyi ayarlar>uygulamalar>uygulamarı yönet içinde market uygulamasını bulup ön belliğini temizlerseniz düzeliyor. haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Kanuni said: ingilterede oldugun icin sorun olmuyor sanirim. yani sanirim ingilteredesin :) market usa fransa, ingiltere gibi major yerlere acik, ulkelerden ulkelere fark ediyor. yok canım tr'deyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hmmm anlamadim o vakit neden bende boyle oldu, belkide bir bug falandir ne bilim. almis oldugun yer degil kullanmis oldugun ulke onemli, zaten kullandigin ulkedeki sebekeden cekiyor market konum bilgini. market enablerde ana olarak bunu degistiriyor ve seni markete ornegin t mobile usa kullaniyormussun gibi gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 İngiltere'den alınmış olması birşey değiştirmiyor. Herhangi bir Türkiye operatörü kullanıyorsanız marketteki bazı programlara erişilemiyor. Nereden alındığıyla değil hangi operatörün kullanıldığıyla alakalı bir durum. Bende verdim siparişi bugün bakalım nasıl telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben de aldım bu cihazı da, birisi 23 sayfanın özetini geçebilir mi? (tavsiye edilen ayarlar, önemli applar, dikkat edilmesi gereken özellikler vs gibi şeyler...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 burda daha cikmamis bu ya, ne s2ymis arkadas. yeto samsung. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bone said: ben de aldım bu cihazı da, birisi 23 sayfanın özetini geçebilir mi? (tavsiye edilen ayarlar, önemli applar, dikkat edilmesi gereken özellikler vs gibi şeyler...) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 https://market.android.com/details?id=com.shazam.encore.android&feature=apps_topselling_paid şu güzele benziyor da, uyumlu değil diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bone said: ben de aldım bu cihazı da, birisi 23 sayfanın özetini geçebilir mi? (tavsiye edilen ayarlar, önemli applar, dikkat edilmesi gereken özellikler vs gibi şeyler...) 1- premium mail bende pil omrunu cabuk yiyordu maillerini premium kurma, premium sana blackberry gibi bir mail clienti sunuyor ama devamli 3g ile muhabbet halinde sanirim ve kasiyor aleti. emin de degilim ama 2- 3-5 gun sonra aletin pil omru daha bir guzellesiyor gibi. 3- ekranin isik ayarini ekranin imajini incele ve sonra optimize et olayini kaldir , ben hic hoslasmadim cunku ekran devamli bir aydinlanma ve kararma hevesinde oluyor rahatsiz edici. 4- dolphin hd browser taviye ederim. coook fazla addonu var ve cok islevseller. 5- root et, root ettikten sonra usa marketi de aciliyor ve cok guzel seyler var. http://www.inspiredgeek.com/2011/04/30/how-to-root-samsung-galaxy-sii-s2-using-odin-and-superoneclick-step-by-step-guide/ 6- live walpaper kullaniyoum pil omrunden yemiyor sanirim hic bir degisiklik olmadi. microp bendeki :) besliyorum arada mikroplarimi :P 7- herseyni goole ile sync yap, telefon rehberin, fotograflarin (picasa ile), docs vs de vs ajlina gelen ne var ise. bu super oluyor zaman icersinde hangi telefona gecersen gec google serverlerinde yedegin oluyor pek bir rahat. 8- telefon rehberi once telefonhafizasinda imis, ben bir ara goole contactsi incelerken kesif ettim rehberde iken rehberin settingsinden merge with google ve sonrasinda settings den save contacts to (google) sec. 9- herhangi bir alanda google search haric, ornegin mesajlarda veya telefon rehberinde herhangi bir ismin ya da telefon numarasinin ustunde elini saga dogru kaydirirsan direkt ararsin, sola dogru kaydirirsan direk mesaj atarsin. 10- home tusuna uzun sureli basili tutarsan task killer cikar. 11- home double tik ses ile mesaj yazma bok pusuru ortaya cikarir. 12- shazam yerine soundhound da kullanabilirsin aynilar. vs de vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Beyler aleti iki gündür kurcalıyorum. Birkaç sorunum var. ilk olarak 3G aktif değil hala şimdi gerçi bakıyorum paralelde ayarları doğru değil sanırım. Tcell'den açtırdım herşeyi ama hala data connection olayı yok wifi haricinde. Birde google maps patlıyor sürekli açar açmaz force close şeysi çıkıyor sinir etti. Ha birde pili daha açılmadı sanırım kısa sürede şarjımı bitirebiliyorum. Var mı benzer şeyler yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Şu pil olayı ilk şarjınızla alakalı, bu tip pilli cihazların ilk şarjını uzun tutmak gerekiyor. Kurcalıycam diye 1 saat şarj edip çekerseniz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 12 saat'ten fazla taktım ben şarj için. Telefon tamamen kapalıyken mi şarjda tutmak gerekiyor pilin ilk şarjını tam yapması için? wifi yi bluetooth u falan kapatıp şarja bırakmıştım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 5 saat falan yetiyor sanırım. lityum bu piller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar