Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hasar yok ilginç bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 banada düsürürsem yandan kesın plastık kısım catlar ekran bı garıp olur gıbı gelıyordu.adamlar kalıtelı yapmıslar demekkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Loex said: kanuni hangi oyun o bende deniyim belki s2 ye özgü sorundur gulmiycen ama :) aqua pets uninstall ettim tekrar cektim simdi calisti, balik tutup akvaryuma koyuyorsun falan :) e tabii tum tutuklarim tum achivementslerim uctu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kanuni bi fotoğrafını çekebilir misin kılıfın, telefon içindeyken. özellikle şeyi merak ediyorum, kılıf daha mı yüksek kalıyor telefondan? çünkü öle olunca deli gibi toz birikiyor iç tarafın kenarlarında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Iki milim uzun kenarlardan yukarda kaliyor, kisa kenarlar bosta, ekran kilidini acarken bazen o kenara geliyor parmak falan, fena degil aslinda ama bu telefona cep seklindeki kilif daha uygun gibi, verdigim linkte videosu vs var kilifin. 7,5/10 kilif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kilifin takilip cikarilmasi cok kolay ama, pislense bile 5 sn cikarip takmak. Power tusuna basmak biraz zor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Ekranın çizilme durumu nasıl? Dalıp bozukluklarla aynı cebe atsak rezil olur mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 gorilla glass deniyor hepsinde ama ciziliyor yahu, s2 daha cizilmedi ama iphone 4 u cizmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 deadwoll said: Ekranın çizilme durumu nasıl? Dalıp bozukluklarla aynı cebe atsak rezil olur mu mesela? metalle aynı yere koymamaya özen gösteriyorum ama arada bozukluklara ya da anahtara denk geliyor iphone4'teki cam farklı bir şey sgs'lerdekinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.corninggorillaglass.com/ bu iste iphone 4 dekiler. bilemiyorum baska gorilla glass ureticisi varmi. suda test sonucunda cikarilmis bir sey cunku apple tum parca ureticilerini nda ile seslerini kapali tutturuyor. yani kim ne uretti ne sundu hepsi sir. teardown da bu glass oldugu ortaya cikmismis. arkasida onude ciziliyor iphone 4 un, bence zaten cizilmeyecek bir sey yok gibi. cizilmiyorsa ne ala ama dikkatli olmak sart. http://www.intomobile.com/2010/06/23/iphone-4-retina-display-protected-by-corning-gorilla-glass/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 motorola telefonlarin son versiyonlarinin hepsinde kullaniliyormus gorilla, bende vardi milestone, bayagi cizilmisti. yalan birsey sanirim gorilla, digerlerine gore daha basarilidir herhalde ama ciziliyor yani dikkat etmezsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 benimkinde filmimsi bişi var gerçi, onu da hesaba katın demin yazdığımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 zaten çizilmemesini değil kolay çizilmemesini garanti ediyor gorilla glass. eski rezistif ekranlı pda kullanlar hatırlayacaktır çok çabuk çiziliyorlardı. çiziğe dokunduğunda parmaklar hissediyordu çiziği kullanımı da mahvediyordu. sırf işlemcide neon desteği olmadığı için gayet memnun kaldığım atriximi sattım. sgs de kullanmıştım video playback performasından şüphem yok ama telefon gerektiğinden büyük gibi geldi bana. kararsızım kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Kullanırken hiç büyüklüğünü hissetmiyorum, aksine inceliği yüzünden küçük bi telefon gibi geliyor cepte taşırken. Gerçi benim eller de büyük biraz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 5800'ı kaldırıp duvara vurasım var da bu aralar, herhalde kıyacağım paraya telefon için. Gerçi internet pakedi vs. de olmadan olmuyor, hep masraf anasını satıyım. Bütün telefonlarımın ekranları çizik içinde, en son yine 1cm çizmişim ekranı nasıl çizdiysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 :( market enabler olmadan google maps (bugun cikmis) in updateini yapamiyorum, bunun icinde root gerekiyor. ama ya :( rootsuz enable yolu varmi su isin ? ya da updatelenmis google mapsi bulabilecegimiz bir yer, zaten beles program ne gerek var region kisitlamasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 rootladim cozdum sorun kalmadi, root cok kolay ve telefonunuzda hic bir degisiklik olmuyor, ne appleriniz gidiyor ne mailleriniz ne telefon rehberiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Kanuni said: rootladim cozdum sorun kalmadi, root cok kolay ve telefonunuzda hic bir degisiklik olmuyor, ne appleriniz gidiyor ne mailleriniz ne telefon rehberiniz. instructionlarını kullandığın siteyi bi atıversene buraya o kadar basitse. ben çünkü biraz bakınmıştım abbbboooo bu ne demiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 http://www.inspiredgeek.com/2011/04/30/how-to-root-samsung-galaxy-sii-s2-using-odin-and-superoneclick-step-by-step-guide/ benimkinde 6. adimda pil resmi cikti kendim acip kapadim aleti sonra devam ettim, alttaki commentlerde benim gibi durumda olan da olmus. dert degil yani kendisi otomatik resetlemedi aleti ben actim kapadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Kanuni said: :( market enabler olmadan google maps (bugun cikmis) in updateini yapamiyorum, bunun icinde root gerekiyor. ama ya :( rootsuz enable yolu varmi su isin ? ya da updatelenmis google mapsi bulabilecegimiz bir yer, zaten beles program ne gerek var region kisitlamasina. update'te ciddi bişi var mı? yapıcaktı, dur ya hallederiz sonra dedim. duruyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bilmem :) yaptim ama nedir ne degildir bakmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 market'da just in tabinda scroll yapinca app crashliyor ve force close ekrani cikiyo.. nette bakindim.. bir kiside daha ayni sorun olmus ama cozumunu goremedim.. baska basina gelen var mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 su yukardaki resimli tabsa dedigin hani boyle daire seklinde ilerliyor saga ve sola dogru arti resimleri ile appleri gosteriyor, denedim simdi bir sorun cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yok o degil.. herhangi bir kategoriye girdigin zaman tepede "Top Free" ve "Just In" tablari cikiyor ya.. "Just In"e girdikten sonra ekrana dokundugum anda cokuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 deadwoll said: 5800'ı kaldırıp duvara vurasım var da bu aralar, herhalde kıyacağım paraya telefon için. Gerçi internet pakedi vs. de olmadan olmuyor, hep masraf anasını satıyım. Bütün telefonlarımın ekranları çizik içinde, en son yine 1cm çizmişim ekranı nasıl çizdiysem. olur kafanı takma her yerde ttnet wifi var. bide root olayının zararı nedir? geri dönüşü varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar