Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İmamlar din dersine girdi

DeaN

Öne çıkan mesajlar

Benim dini sorgulamama din dersleri sebep olmuştur.

Hoca çıkar "Allah tektir. Eşi benzeri yoktur. O ne doğmuştur ne de doğurulmuştur. Onun hiç birşeye ihtiyacı yoktur öyle bir varlıktır" diye başlar

Sonra müslümanlıkta kainatın nasıl var olduğuna gelince "Allah insanları kendine ibadet etmesi için yaratmıştır" diye girer ya lafa

İlkokulda sorardım hocaya "e hocam hani hiç bir şeye ihtiyacı yoktu ibadet edilmesine niye ihtiyacı var?" diye

Sonra da ateist oldum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Mortyr said:

Benim dini sorgulamama din dersleri sebep olmuştur.

Hoca çıkar "Allah tektir. Eşi benzeri yoktur. O ne doğmuştur ne de doğurulmuştur. Onun hiç birşeye ihtiyacı yoktur öyle bir varlıktır" diye başlar

Sonra müslümanlıkta kainatın nasıl var olduğuna gelince "Allah insanları kendine ibadet etmesi için yaratmıştır" diye girer ya lafa

İlkokulda sorardım hocaya "e hocam hani hiç bir şeye ihtiyacı yoktu ibadet edilmesine niye ihtiyacı var?" diye

Sonra da ateist oldum zaten

ateistliği çok yanlış şekilde özetlemişsin. ateistliği özetlemen için bunun için de bir sürü dinin ( sana göre de olabilir ) eksik veya mantıksız taraflarının yanında faydalarını da işin içine kayman gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl ki dinin körü körüne nufusuna kattığı kişiler olduğu kadar dinden nefret edip de körü körüne dinden çıkanlar da olabiliyor. burada asıl mesele inançlı veya inançsız değil beynin motorlarının ne kadarının çalışabildiği ve genel ahlak durumu
Sosyal ağlarda paylaş

Hagii said:

nasıl ki dinin körü körüne nufusuna kattığı kişiler olduğu kadar dinden nefret edip de körü körüne dinden çıkanlar da olabiliyor.

Hagii said:

dinden nefret edip de körü körüne dinden çıkanlar da olabiliyor.

Hagii said:

körü körüne dinden çıkanlar

http://27.media.tumblr.com/tumblr_kttokj8hy81qzdy75o1_500.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

55 öğretmenlik bir lisenin, 30 öğretmeni ücretli çalışıyor şu anda. Lise olduğu için en azından eğitim fakültesi mezunu bunlar. İlköğretimde durum daha vahim. Harfleri öğretme sırasını bilmeyen insanları 700 lira maaşla öğretmen yapıyorlar. bu insanların ne alan bilgisi var, ne öğretmen olmak için gerekli sağduyu ve özverileri. 700 liraya öğretmen çalıştıracakken neden 1900 lira civarı maaş verip öğretmen atayalım mantığında, şu anki iktidar. Zaten öğretmenleri sözleşmeli, kadrolu, ücretli vekil diye bölerek öğretmenlerin huzurlu çalışma ortamının içine ettiler.

Eğitim bu durumdayken boşa tartışıyoruz. Bu tarz eğitimle ülke hiç bir şekilde ileri gitmez. Ancak geri gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...