escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 auhhahah ekmeğin başlığı trollemesi cons unda ekmeği trollemesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 senko said: lise de bana cok sey katan bir dersti tabii hocalari yuzunden, 2 farkli hoca girmisti ikisininde vizyonu genisti bayagi. islamin mantikla nasil yorumlanacagini, irdelenecegini cok guzel anlatmislardi. islamı mantıkla yorumlayabildin mi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Benim dini sorgulamama din dersleri sebep olmuştur. Hoca çıkar "Allah tektir. Eşi benzeri yoktur. O ne doğmuştur ne de doğurulmuştur. Onun hiç birşeye ihtiyacı yoktur öyle bir varlıktır" diye başlar Sonra müslümanlıkta kainatın nasıl var olduğuna gelince "Allah insanları kendine ibadet etmesi için yaratmıştır" diye girer ya lafa İlkokulda sorardım hocaya "e hocam hani hiç bir şeye ihtiyacı yoktu ibadet edilmesine niye ihtiyacı var?" diye Sonra da ateist oldum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kimse yaptim diyemez tabii ki de, daha farkli acilardan bakabiliyorum elimden geldigince. en azindan araplar popolarini yikasinlar diye indi assagi diye yorumlamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yanlış soruları sorunca öyle oluyo tabi. yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sorunun yanlisi dogrusu yok, onemli olan sormak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mortyr said: Benim dini sorgulamama din dersleri sebep olmuştur. Hoca çıkar "Allah tektir. Eşi benzeri yoktur. O ne doğmuştur ne de doğurulmuştur. Onun hiç birşeye ihtiyacı yoktur öyle bir varlıktır" diye başlar Sonra müslümanlıkta kainatın nasıl var olduğuna gelince "Allah insanları kendine ibadet etmesi için yaratmıştır" diye girer ya lafa İlkokulda sorardım hocaya "e hocam hani hiç bir şeye ihtiyacı yoktu ibadet edilmesine niye ihtiyacı var?" diye Sonra da ateist oldum zaten ateistliği çok yanlış şekilde özetlemişsin. ateistliği özetlemen için bunun için de bir sürü dinin ( sana göre de olabilir ) eksik veya mantıksız taraflarının yanında faydalarını da işin içine kayman gerekirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ateistliği özetlemek nedir? Benim için neyin geçerli olduğunu aktardım sadece misyonerlik yapmıyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 nasıl ki dinin körü körüne nufusuna kattığı kişiler olduğu kadar dinden nefret edip de körü körüne dinden çıkanlar da olabiliyor. burada asıl mesele inançlı veya inançsız değil beynin motorlarının ne kadarının çalışabildiği ve genel ahlak durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 cok zekiymişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 zekiyim ama calismiyorum oyun oynadigim kadar ders calissam profesor olurdum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.idrewthis.org/comics/idt20050204intelligentdesign.gif http://img508.imageshack.us/img508/4842/20080501ae2.jpg haha epic. biz kitaplarımızda yazdık bunları geyiği nerelere ulaşmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hagi vurdu gol oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Cons said: abvblizzard said: araplara götünü yıkasın diye gönderilen bir kitap için eğitime ihtiyaç duyuyorsanız muafsınız dinden zaten zorlamayın. bu ne şimdi? yinemi başladık insanların inancına hakarete? Seni çok iyi anlıyorum Cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hayvanlarin inancina hakaret edilmis olsa burda, yer yerinden oynardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hagii said: nasıl ki dinin körü körüne nufusuna kattığı kişiler olduğu kadar dinden nefret edip de körü körüne dinden çıkanlar da olabiliyor. Hagii said: dinden nefret edip de körü körüne dinden çıkanlar da olabiliyor. Hagii said: körü körüne dinden çıkanlar http://27.media.tumblr.com/tumblr_kttokj8hy81qzdy75o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 E ilahiyat kökenli insanlar zaten giriyorlar derslere. İmamlar girsin değişen ne olucak onu çözemedim. Türkiye'den bihaber olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 maksat sırf olay yaratmak işte. klasik solcular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 balon said: E ilahiyat kökenli insanlar zaten giriyorlar derslere. İmamlar girsin değişen ne olucak onu çözemedim. Türkiye'den bihaber olmak. tru det Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hayatında pedagoji görmemiş insanların, öğretmen olarak görev yapması, ancak bizim gibi gelişmemiş ülkelerin, cahil insanları tarafından haklı görülebilir. Bu yıl basılan tüm kitaplar mahkemelik oldu. Hepsi açık şekilde yanlı ve taraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 İlk ve orta öğretimdeki öğretmenlerin rahat %80'i pedagoji görmemiş zaten halihazırda. Din dersleri değil sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bence bütün dersleri kaldırsınlar, lise sadece liseli kız tavlama yeri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 15 ayda ben görmeyeli baya bi rütbesiz newdonis clone türemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 55 öğretmenlik bir lisenin, 30 öğretmeni ücretli çalışıyor şu anda. Lise olduğu için en azından eğitim fakültesi mezunu bunlar. İlköğretimde durum daha vahim. Harfleri öğretme sırasını bilmeyen insanları 700 lira maaşla öğretmen yapıyorlar. bu insanların ne alan bilgisi var, ne öğretmen olmak için gerekli sağduyu ve özverileri. 700 liraya öğretmen çalıştıracakken neden 1900 lira civarı maaş verip öğretmen atayalım mantığında, şu anki iktidar. Zaten öğretmenleri sözleşmeli, kadrolu, ücretli vekil diye bölerek öğretmenlerin huzurlu çalışma ortamının içine ettiler. Eğitim bu durumdayken boşa tartışıyoruz. Bu tarz eğitimle ülke hiç bir şekilde ileri gitmez. Ancak geri gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar