Pipet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 böyle bir topik oluşturulması mantıklı gibi geldi kullanmak isteyen kullanır, yapılmaması gereken şeyler varsa dikkat edilir vs. kısacası bugları biryerde toplayalım :p -> az önce hs çekerken av sırası geldi ve dalarana gittigimde otomatik deserter yedim şaka gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bug abuse illegal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 horseman olayi bug'lu.. bir suru hurafe var ama tam olarak cozum yolunu bilmiyorum.. active etmeye gidince kitlenio oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 mousela üstüne geldiginde dişli çark işareti olusturan şeyler yapıyomus onu demiş biri bi arkadasıma bugun söyledi aynı olayı ama sm kapısında filan da oluyomus ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yok mouse hic üstüne tasımasan bodoslama ordaki kabaga kosunca bile donuyor.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 DOlu sorun var oyunda şu son patchden sonra ilki bg lerde yada instance de donma olayı sinir bozuyor 2. sorun dalarda fps kaybı 3. sorunda rated bg mi geldi bilmiyorum ama bg sıraları sacmaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ab de war charge attı dc oldum girdim deserter yedim bitti wg geldi girdim deserter yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kabağa geri geri gidince çökmüyomuş öyle dediler ben de öyle yaptım HH eventinde, çökmedi. çok acayip :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bazı dungeonlarda bazı dinamik bir objelere (kabak mesela ya da instance içinde bir portal) mouseover yaparsanız tooltip açılırken oyun kilitleniyor. 2 dk falan öyle donuk şekilde kalıyor ardından çalışmaya devam ediyor ancak client buglanıyor ve oyun oynanmıyor yazı yazamıyorsunuz tuşlara basıyorsunuz işlemiyor falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 female karakter ile leper gnome kostümü giyip, erkek gnome iken orb of sindorei basınca male belf oluyosun. now thats bug! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 random bg ye girdim dayağımı yedim çıktım , bi baktım deserter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 avde bi kere öldüm. av bitene kadar 30'dan geriye saydı sürekli. 3, 2, 1, 30, 29.. diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bu BG' bug ı süper, eğer devam eden bir BG'ye girdiyseniz bittiğinde bir bakıyorsunuz , O DA NE?! listede yoksunuz, honor reward yerine babayı alıyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Valla o SM'deki bug bende de var ama her çark çıkan obje göçertmiyo oyunu, sadece HH'yi çağırdığın kabak göçertiyo. Yoksa Dalaran'daki Shattrath'taki portallar, sağda soldaki sandalyeler koltuklar, quest itemlar falan düzgün. Belki SM'nin tamamında vardır onu bilemem tabii. Onun dışında, eğer nameplateleri göremiyosanız "/console bloattest 1" yazın tırnaksız. Düne kadar vardı o sorun bende, bunu yazdım düzeldi geçici olarak. Sonra Blizz mi düzeltti, yoksa bu olay client kapatıp açınca da mı devam ediyo bilemiyorum da geçti şu an, sorun yaşamıyorum o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yazin siz, ben fixlemeye calisicam hepsini yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Kojiroh said: Valla o SM'deki bug bende de var ama her çark çıkan obje göçertmiyo oyunu, sadece HH'yi çağırdığın kabak göçertiyo. Yoksa Dalaran'daki Shattrath'taki portallar, sağda soldaki sandalyeler koltuklar, quest itemlar falan düzgün. Belki SM'nin tamamında vardır onu bilemem tabii. Onun dışında, eğer nameplateleri göremiyosanız "/console bloattest 1" yazın tırnaksız. Düne kadar vardı o sorun bende, bunu yazdım düzeldi geçici olarak. Sonra Blizz mi düzeltti, yoksa bu olay client kapatıp açınca da mı devam ediyo bilemiyorum da geçti şu an, sorun yaşamıyorum o konuda. Dalaran ve Shattrath ne zamandır instance :p The Oculus'a git girişte yer alan portalın üzerine gel mouse ile yine aynı sonucu alacaksın, orada ifade ettiğim şey buydu. Dynamic item dedim zaten bahsettiğin diğer şeyler static. Dungeonlarda yer alan bazı dynamic itemlar oyunun takılmasına yol açıyor sanırım bu hafta bir patch gelir ve şu salak hatalardan kurtuluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sürekli reslenememe olayını -> gidip öldügün yerde resleniceksin anca o şekilde çözdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 TheRiverBelow said: avde bi kere öldüm. av bitene kadar 30'dan geriye saydı sürekli. 3, 2, 1, 30, 29.. diye sdf. Çözümü çok basit ,eğer reslenemiyorsanız gy den uzaklaşın sonra şu graveyarda dönme zımbırtısına basarak gy ye geri dönün ve reslenmeyi bekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.wowinterface.com/downloads/info18399-Tooltipfix.html#info Kabaklarda,Batllegorundlarda dusme problemi cozumu , gerci buna benzer daha 100 tane addon oldu ortalıkta ama ben bunu kullaniyorum. Su anda oyunda tek satır tooltip dedikleri olay buglu.Clienti crash ediyor. Bu addon da onları saklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Saolasın çok güzel paylaşım. Akşama deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 TheRiverBelow said: female karakter ile leper gnome kostümü giyip, erkek gnome iken orb of sindorei basınca male belf oluyosun. now thats bug! female karakterinle stratholme a girince dbw procu ile male olduktan sonra proc geçince male human oluyorsun. hep vardı o bug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 düşman karakterlerin health barlarını göremiyorum çoğu zaman. inteface den seçili duruyor fakar olmuyor. bazen oluyor sonra. gidiyor yine bakıyorum interface den seçim kalmış. Sizde de varmı bu sorun. Tidyplate yükledim. o da garip geldi bana.onda da aynı sorunu yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar