Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome Total War

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

• 3 yıl sonra ...
"Tatar Ramazan" said:

EB iyi hoşta oyunu fazla değiştiriyor özellikle de üniteleri falan, ondan daha orjinale yakın bir mod arıyorum.
Realismi denemedim ama bakarım, şu an Roma Surrectum iniyor, çok övmüşler onu da bakalım.

rs2 daha rafine eb ye göre

eb çok ayrıntılı oluyor, iyi bir şey ama oyunun sistemi eksi bunu kaldırmıyor.

roma ile oynarken, son reform için eb nikahını istiyor resmen yapmadım mesela ve gerekte olmuyor aslında

veya selucia ile oynarken kataprakt yapmak için partlara savaş kaybetmen gerekiyor, ben daha oyunun başında savaş kaybetmeden adamları yıktığım için katapraktsız oynamıştım oyunu, sonra baktın oradan buldum

rs2 yine ayrıntılı, daha güzel grafikli, daha güzel tasarımlı, özel giriş menüsü olan bir oyun tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
eb2 mod tarihinin dnf'i oldu, adamlar rome2'den bile geç kalmayı başardılar. sanırım 7 yıldır sürüyor proje. mtw2 külüstür kaldı gameplay sistemi ve motor olarak. tek tek recruit ile uğraşılmaz, dağılan ön saflarla oynanmaz artık bu tarihten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şeyden bahsetmişiz.

Ama MTW 2'nin serinin diğer oyunlarında bulunmayan bir özelliği de var. Şehir savaşları çok daha zor. Özellikle kent meydanında 1 saat boyunca adamların birbirini kestiğini bilirim. Ayrıca düşmanda sağlam kuşatma silahı yoksa duvar savaşları da oldukça keyifli ve gerçekçi oluyor. Bir bölük şovalyeyi duvardan söküp atana kadar ter akıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...