Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Başlığı vardır eskiden büyük olasılıkla, ama artık uçmuş sanırım. ETW ve MTW2 pek sarmadığı için buna dönüş yaptım, EB gibi oyunu tamamen değiştiren modlar dışında bu oyuna mod önerecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 EB açık ara en iyisi ve ikinci iyi mod olan realism'i de denedikten sonra diyorum bunu. değişiklik olsun diyorsan middle earth modu da gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 EB iyi hoşta oyunu fazla değiştiriyor özellikle de üniteleri falan, ondan daha orjinale yakın bir mod arıyorum. Realismi denemedim ama bakarım, şu an Roma Surrectum iniyor, çok övmüşler onu da bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 300 modu vardı mini mod gibi bişey bi tane historical battle ekliyodu (300 deki savaş işte phalanxlarla 12434563562345692839057123904758902384 tane adam tutuyosun geçitte filan) güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 1 ay kadar önce Roma Surrectum 2 cıkmış, 1 yerine onu kurayım bakalım nasılmış, grafikleri daha iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu RS2 moduda çok değişiklik yapmış tutmadım fazla:S Ben aslında sadece 3 değil tek kırmızı Roma devleti olan ve ayrıca tüm devletlerle de oynanabilen basit bir mod arıyorum, bu tarz küçük bir mod bilen varsa yazsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Bunun multisini steam üzerinden oynayabiliyor muyuz arkadaşlarımızla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 "Tatar Ramazan" said: EB iyi hoşta oyunu fazla değiştiriyor özellikle de üniteleri falan, ondan daha orjinale yakın bir mod arıyorum. Realismi denemedim ama bakarım, şu an Roma Surrectum iniyor, çok övmüşler onu da bakalım. rs2 daha rafine eb ye göre eb çok ayrıntılı oluyor, iyi bir şey ama oyunun sistemi eksi bunu kaldırmıyor. roma ile oynarken, son reform için eb nikahını istiyor resmen yapmadım mesela ve gerekte olmuyor aslında veya selucia ile oynarken kataprakt yapmak için partlara savaş kaybetmen gerekiyor, ben daha oyunun başında savaş kaybetmeden adamları yıktığım için katapraktsız oynamıştım oyunu, sonra baktın oradan buldum rs2 yine ayrıntılı, daha güzel grafikli, daha güzel tasarımlı, özel giriş menüsü olan bir oyun tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Rome 2 çıktı panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 çıktı ama rs nin savaş kalitesine anca son sürümü ile anca ulaşabildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 EB 2 vardı MTW2 grafikleri üzerine yapıyorlardı falan. Bir gelişme var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 "Max Damage" said: EB 2 vardı MTW2 grafikleri üzerine yapıyorlardı falan. Bir gelişme var mı acaba? Cevabı kendim buldum. https://twitter.com/EBTeam/media Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 eb2 mod tarihinin dnf'i oldu, adamlar rome2'den bile geç kalmayı başardılar. sanırım 7 yıldır sürüyor proje. mtw2 külüstür kaldı gameplay sistemi ve motor olarak. tek tek recruit ile uğraşılmaz, dağılan ön saflarla oynanmaz artık bu tarihten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Dağılan ön saftan kastın şarj eden adamların birden durup sadece ön sıradakilerin düşmanla temasa girmesi mi? O olay cidden gıcık bir durum. Bu yüzden kaç kez şok piyadelerim düşman mızrakçılardan dayak yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 rome 2 ile ilgili garip bir olay var. modlarla oynayınca oyun cok saçma hale geliyormuş,modsuz oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Dağılan ön saftan kastım düşmanla temasa geçince böyle teketek düello kasmaları birbirlerinden ayrılıp. Shogun 2'de bilerek yaptıklarını söylemişlerdi hatta. Rome2 düzeltti ancak yeniden o olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Aynı şeyden bahsetmişiz. Ama MTW 2'nin serinin diğer oyunlarında bulunmayan bir özelliği de var. Şehir savaşları çok daha zor. Özellikle kent meydanında 1 saat boyunca adamların birbirini kestiğini bilirim. Ayrıca düşmanda sağlam kuşatma silahı yoksa duvar savaşları da oldukça keyifli ve gerçekçi oluyor. Bir bölük şovalyeyi duvardan söküp atana kadar ter akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar