Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2010/2011 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim gördügüm kadarıyla eger takip ederlerse irm ve thunderstruck fena degiller gibi onlardan iş cıkabilir bu sene beyler benden soylemesi hangınızın o takımlar bılmıyorumda baya kaliteli kadroları var.
Mesaj tarihi:
Ben ilk kez katılıyorum bu oyuna .. belkide o yüzdendir bana bayağı eğlenceli geldi draft .. İrm benim takımım .. takip edicem dediğin gibi başarılı olurum umarım ..
Mesaj tarihi:
monta ellis
andre igoudala
chris bosh
david lee

kurtarır mı 1+3ü

khala parasına bir türlü kıyamadı aldığı kadro tatsız olmuş tabii daha sonra :D

herkese bol şans. kadromu modifiye edicem tez vakte
Mesaj tarihi:
Luol Deng MIP seçilirse şaşırmayın bu sene .. Hazırlık maçlarındaki performnsı sürdürsün kesin seçilir .. Benim takımda coşar hehe :)
Mesaj tarihi:
merhaba, benim bu oyunla ilgili bir sorum var =)

mesela ben bir oyuncuyu dün maçı var diye util pozisyonunda oynattım.Fakat bugün aynı oyuncuyu bench e atcam.Bu oyuncunun puanları hafta sonundaki puanlamayı etkilermi?

not:lig h2h ligi
Mesaj tarihi:
Ya bi sorum olcak .. maçlarda kimlerin oynayacağını kimlerin yedek olduğu .. kimler sakat vsvs detaylı bişekilde takip edebilceğim bir site varmı ? Bunu sormak kurallara aykırıysa lütfen öm atın :)
Mesaj tarihi:
nba.com
değilse, maç günü sabahı fantasy sitesindeki kadrona bak, yanında sarı kare olur, güncelleme varsa yazarlar. Ama abd zamanı kullandığı için sabah, öğle, akşam birer doz al.
Mesaj tarihi:
said:
F Ron Artest plans to raffle off his championship ring to raise money and awareness for mental-health programs. Artest said he had second thoughts about it because he did want his first ring so badly, but he remains committed. He even ordered it in a smaller size than he wears so whoever buys it can more likely wear it.
(Yahoo! Sports)

Bu adamın bacağı kopsa kadrodan çıkarmam daha da, canım ya.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar acemi olduğum için bi sorum olucak .. Şuanda saktalanan ve aktif olmayan 2 oyuncum var onları değiştirebilme ihtimalim varmı .. Varsa nasıl değiştirebilceğimi iza edermisiniz yanlış bişey yapmak istemiyorum .. Saygılar ..
  • Yeni Oluştur...