reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Bir ustteki posta cevap olarak uyacak bisi alintilarsaniz daha basarili olur. Kendinizi alintilamayin; ha bide kaynak gosterin :) lovecraft0Z said: şimdi ben toss oynamaya çalışıyorum ama noobum varmı bu işi çözmüş arkadaşlar burdan paylaşsak değişik taktikleri http://forum.paticik.com/read.php?39,5012080#msg-5012080 edit: nese kisiselden olmasin ilki degistirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 AREA MASTERS""> "Ghost1989 AREA MASTERS" said: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: aynısı başıma gelmişti, bi tanıdık halletti sorunumu da tam olarak nasıl yaptı öğreneyim yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 mulgear6 said: sıç, montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fede said: bu karaya vurduğum gibi sana da vurmak istiyorum diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Lelouch said: hayır demesine gerek mi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Dartanian said: Adam yine kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Pyro said: Girişimci zihniyet işte budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Cons said: biz istesek yapmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vaniLLe said: evlenelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 nomsaR said: Bi süre göğüs desek olmaz mı? Meme bendeki eski saygınlığını kazanana dek falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Tenekeadam said: ben yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sparkcaster said: ne demek istiyorsun sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Alexi_Septimus said: Bir başka oluyor dememiş kimse, çok şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 nerde çaşıt çaşıt topic reyou orda günde 1 doz forumtr mi alıyosun nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 reyou said: buna benzer bi soru daha once sormustum cevabi FINDIK! idi. bu ayni soru degil tabiki, hadi bakam fill in the blanks; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Trasty said: AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 vaperon said: Tartışma bitmiştir. Adam Türklüğünü ispatladı. Alın milli takıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 "herhangi bir paticik üyesi" said: liseli is liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mysto said: üstteki kesin liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 wiealtbistdu said: Mysto said: üstteki kesin liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiealtbistdu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 gecko said: wiealtbistdu said: Mysto said: üstteki kesin liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Fistan said: kaçın liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 wiealtbistdu said: Alman erkeklerinden cok hoslaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Villians said: yürü beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar