Tron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 http://img258.imageshack.us/img258/424/helikopter.jpg Bu gün 30 liraya avuç içi büyüklüğünde basit bir helikopter aldım. fotografdakine benziyor. Mütiş eğlenceli bir alet. İlk denemelerimde heyecan yapıp epey sağa sola çarptı alet. sonra sonra iyice alışınca hareket alanı kısıtlı, dar yerlerde uçurmacalar, ansiklopedilerden köprüler yapıp altından geçirmeceler, omuz hizama getirip beraber poz vermeceler vb. hareketlerle epey bir oynadım. Müthiş keyifliydi... Tek kötü yanı 45 dakika şarjla ancak 5 dk. uçabiliyor. Alet ucuz, haliyle kontrolü pek stabil değil. Netten daha stabil olanlarını inceledim. herkez lama v4 adından bahsediyorlar. (sahibinden.com'da 200-250 liraya satıyorlar) usb ile şarj edilebiliyor. kumandasını bilgisayara bağlanıp, paket içinden çıkan cd den simulatif oyunu sayesinde pratik yapabiliyorsunuz. http://www.youtube.com/watch?v=ZhqopeNvArI Fakat gel gelelim, lama v4 bana büyük geldi. evin içinde epey tehlike yaratabilir. Ayrıca epey dar yerlerde sığmaz diye düşünüyorum. Ben yine avuç içi büyüklüğünde 200 lira civarında, stabil hareket edebilen, jarjı en azından 10 dakika dayanabilen helikopter arıyorum. Paticik'de fikir sahibi birileri olabilir diye danışayım dedim. Not : helikopterimin üzerine ansiklopediler yıkılınca öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bi yanlış hareketle birinin suratına doğru gitse parçalamaz mı ya. çok tehlikeli gibi dar alanlarda kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ne güzelmiş bende alayım nerden aldın 30 liralık olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu 30 liralık olandan ablam enişteme almış hediye sfd geçen gün oynadıydım ben de epey bir çok zevkli hakkaten özendim baya da kontrol etmesi çok zor geldi sabit götüremedim bir yerden diğerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 aslını sorarsan evet tehlike yaratır. özellikle çocuklardan uzak tutmak şart. Bakırköyde Town Center'dan aldım. Yanlız piller kutuda yer almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yuh doğalgaz çok tehlikeli bişi olm!!! patlıyor! benim teyzem doğalgaz patlamasında sıvı terminatör oldu! eğlenceli aletler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Silverlit'in helikopterlerini incele. Bu modellerde en iyisi o. Ayrıca stabilizasyondan kastın, havada sabit durması mı? Trim tuşu olacak, onu ayarlaman lazım mesela. Sadece havalanma komutu verdiğinde sağ sol dengesini kurması için trim'in ayarlanması gerekiyor. Arka arkaya kaldırıp en iyi denge durumuna gelinceye kadar ayarlayacaksın. Gerçi 30 liralık aletin stabil olması çok mümkün değil. Epey farkediyor fiyat işi bunlarda. Bende silverlit'in orta yollu bi seti var, sky çelıncır. 2 helikopterlik set 135 miydi neydi 2 yıl önce. Bayaa iyi kontrol var mesela, sağlamlık da harika. O kadar çarpmaya düşmeye zorlamaya rağmen 2 yılda sadece birinin motoru sorun çıkardı, onu da değiştirdim netten alıp. Yani kısacası parası fazla olan her durumda iyi oluyor bu aletlerde. Birde şarj bayaa az gidiyormuş senin. 15 dk şarjla 10 dk uçabiliyor bendekiler. Arkadaşlarda da var, onların da yakın bi süre. Seninki çok azmış. Gösterdiğin alet fazla büyük değil bu arada, çok tehlike yaratmaz yahu. Zaten stabil olduktan sonra kontrolü çabuk kavrarsın, ne yapınca ne tepki vereceği belli olduktan sonra kolay dar alanda da kontrol etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortyr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Çok keyifli bişey. İlk aldığımda gece uykumdan uyanıp uçururdum salonda öyle bi bağımlısı olmuştum... ama sonra her oyuncak gibi sıkıyor bi kaç defadan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 yurtdışından daha ucuza alabilceğimiz bi site falan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 denizaltı modelleri var mı la bunların? küvette falan oynamalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Şipingiyle aynı fiyata gelir tahmin ediyorum. OLM ASIL BUNLARIN YAKITLILARI VAR of olmaz öyle bişey. Gerçi hiç kontrol etmedim, popi istiyor biraz çünkü. Bildiğin yakıtlı lan. Patapatapata diye uçuyo. Verseler bitane bütün terör yuvalarını bombalarım, iddia ediyorum sdfg. Ama çok yakıyomuş, gaz taktırmak lazım ekieki http://www.youtube.com/watch?v=vAeHJ9oKcPc&feature=related denizaltı duymuştum ben ya, ama hiç görmedim. Efsane olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 FromTheHell said: denizaltı modelleri var mı la bunların? küvette falan oynamalık? şu an linkini hatırlamıyorum. Ama dediğin gibi var. Yine avuç içi kadar boyuta sahip. kumandasıyla suyun içine daldırıp yüzdürebiliyorsun. Tabi tekrar su üstünü çıkarabiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 denizaltı bakayım ben araştırayım da, yakıtlısı olsa, ben ona kanca manca takar sigara getirtir götürtürüm lan. mouse'a tıklatçam diye monitör falan parçalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pLPK0nfACbI&feature=channel süper lan. koy altına 2 el bombası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ben bu başlığı 3 helikopter düştü diye okumayı nasıl becerdim ona şaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 oyuncak magazasinda calisiyorum abi o helikopterlerin en iyisi resimde gosterdigin en stabil ve saglam ucani. diger modeller genelde stabil ucamaz. bu arada 10 dakkalik bulman zor gibi abi o boyutta daha uzun sureli ucani bulamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 şarjzları biraz daha olsa güzel olcak bu aletler yeterli gelmiyor havada kalma süreleri bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Aket-Atum said: ben bu başlığı 3 helikopter düştü diye okumayı nasıl becerdim ona şaştım algıda uberseçicilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Tron said: FromTheHell said: denizaltı modelleri var mı la bunların? küvette falan oynamalık? şu an linkini hatırlamıyorum. Ama dediğin gibi var. Yine avuç içi kadar boyuta sahip. kumandasıyla suyun içine daldırıp yüzdürebiliyorsun. Tabi tekrar su üstünü çıkarabiliyorsun :) nükleer olmazsa almam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 http://ecx.images-amazon.com/images/I/41exvRsaqAL._SL500_AA300_.jpg VIETNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Mr_Hand said: nükleer olmazsa almam ben. Bilhassa nükleer olanları çok makbul! Kumandasına basıyorsun... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Silverlightların gövdesi şu kutuların içinden çıkan köpükten. Bu yüzden şarjı epey gidiyor olabilir. http://www.youtube.com/watch?v=kpLNHYmlS7A v-maxde iimiş. usb ile şarj ediliyormuş. http://www.youtube.com/watch?v=GaVf6mQBGLQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bu aletler ne kdar yükseğe çıkabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 15ft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 benim helikopteri 3. kata çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar