Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 dur bakem bende deneyem be ilginç bir forum lmuş. Kraaz - Zaark - bune be Orc ismi gibi oldu . Altan - Natla - oha bu ne şimdi ? Altan Can - Natla Nac - oha bu da bi moka benzemedi.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Heren Istiaron - Noraitsi Nereh ZeBeLLaH - HaLLeBeZ QuickShot - Toshkciuq The Dark One - Eno Krad Eht[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Norton_Antor, 22 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: norton:notron yani nötron gibi birşey oluyor:) norton antor:notron rotna bu biraz garip oldu ilker:relik relic gibi birşey oldu bu sağlam bak:) ikerin tersi değil zaten relik kilerin tersi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Canberk= Krebnac (ZUHUH)[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 elif=file (saçma) elle_iphe=ehpi_elle (saçma) anastas mum satsana=anastas mum satsana (; oturanBogha=ahgobnaruto!![signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
elma Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 elma - amle mete - etem[signature][hline]www.elma.forumu.com
bega Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bega => ageb bu ne ya :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 artun - nutra mirage - egarim hatta ben bi ara bu egarim'i uo'da falan karakter ismi olarak kullanmıştım[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
HainPanda Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 adnapniah = hainpanda tarum = murat ikiside bişiie benzemedi.. ama en çok murat ismi olması dikkatimi çekmedi diil..[signature][hline]Yine aşığım.. :(
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hainpanda'nın tersi baya iyi görünüyo aslında antik mısır isimleri gibi imhotep geldi direk aklıma :hmm:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Proxa, 22 Ağustos 2004 18:08 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 22 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: norton:notron yani nötron gibi birşey oluyor:) norton antor:notron rotna bu biraz garip oldu ilker:relik relic gibi birşey oldu bu sağlam bak:) ikerin tersi değil zaten relik kilerin tersi içkiliyken yazmışım herhalde:P dalgınlığıma gelmiş sanırım.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 hmmm lets tryyy 18 , 37 , 22 FİRE!!! MI4 ten alıntıdır Levent = Tnevel hm fena olmadı aslında Ahmet = Temha hehehe Ceyda = Adyec Nil = Lin güzel güzel türetin:)[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Norton_Antor, 22 Ağustos 2004 21:51 tarihinde demiş ki: said: Proxa, 22 Ağustos 2004 18:08 tarihinde demiş ki: said: Norton_Antor, 22 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: norton:notron yani nötron gibi birşey oluyor:) norton antor:notron rotna bu biraz garip oldu ilker:relik relic gibi birşey oldu bu sağlam bak:) ikerin tersi değil zaten relik kilerin tersi içkiliyken yazmışım herhalde:P dalgınlığıma gelmiş sanırım. (bkz:ben içki içtim)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 wrgz :) öndende acaip sondanda :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Proxa, 22 Ağustos 2004 22:45 tarihinde demiş ki: (bkz:ben içki içtim) (bkz:niyet yargilamak)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Öne çıkan mesajlar