hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 biraz önce karar verdim ben , CANTA PER ME çalsın , sizlere vasiyetimdir edit : yok baktim yanliş anlaşilacak , yakın bi tarihre bilerek ve isteyerek ölmeye niyetim yok , sadece karari şimdi verdim haber veriyim istedim [signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... [Bu mesaj hired_gun tarafından 21 Ağustos 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
elma Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 usher - yeah çalsın[signature][hline]www.elma.forumu.com
Head Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lou reed - perfect day[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Sly-One, 25 Şubat 2003 21:55 tarihinde demiş ki: ben cenaze toreni istemem.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar aynen[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Valla böyle bişey istemem ama illa zorunlu olursa "Join me in Death" veya "Zombie" isteyerek en azından giderayak bir espri yaparak gülümsetmek isterim arkamdakileri.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
capul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: elma, 21 Ağustos 2004 02:22 tarihinde demiş ki: usher - yeah çalsın :D
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Nightwish - Dead Boy's Poem Çalsın isterim :( Walk within my poetry, this dying music - My loveletter to nobody[signature][hline] The Truth is out There
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Öeh ne biçim topik bu? Bu arada ben Enya - May It Be isterim. Ya da Blind Guardian - The Bard's Song. Ya da Styx - Boat on the River. Ya da Almora - Candle In The Night. En anlamlısı bu olur heralde.[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz.
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: ShekiLChoCuq, 25 Şubat 2003 22:05 tarihinde demiş ki: Birbirinden saçma şeylerle, saçmalıklarla dolu bi ülke bence burası bu şartlar altında.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] mesela kendi alfabemizin cuk diye oturan harflerini kullanmak yerine, elin alfabesine uydurmaya çalışan insanların olduğu bir ülkeyiz.. kusura bakma ama yazınla görüntünü bağdaştıramadım..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Louis Armstrong - I Get Ideas[signature][hline]Alma? Mater?
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ben de hep düşünmüşümdür doggy die ama daa karar veremedim lacrimas profundere-break silence mi olsun yoksa for my fallen angel mi olsun acep :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 SOAD chop soup ... i cry when angels deserv to dieeeeeee vay be bana hitap etmiş :D angel=i :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Şarkı çalmasınlar ayrıca alkışlamasınlar şerefsizim alkışlayanları doğrasınlar diye vasiyet bırakırım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 benimkinde bişey çalmasın siyah bi lale diksinler mezarıma bide gömecekleri toprağa çöp atan, işeyen, vb. yapan (yapılıyo cunlar bilen bilir) şahısları yanıma alabileyim. Bana yeter... Aslında her hangi bir opeth şarkısı çalabilir. Tercihen Requiem. Kısa falan ama idare eder.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 1) Seatbelts - Blue 2) Seatbelts - Memory 3) Jimmy Cliff - Many Rivers To Cross 4) Aretha Franklin - Angel 5) Hayalimde güzel ve gözü yaşlı bir kadın ısrarla... Gladys Knight'dan "You´re The Best Thing That Ever Happened To Me"yi çaldırır.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Herkez törene yüzlerini göstermeyen başlıklı, siyah uzun cüppelerle katılsın. Mümkünse hava kapalı ve yağmurlu olsun, Siyah-gri bi tabutum olsun.Arka planda da Opeth-Requiem çalsın...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 farketmez...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Fixx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Guns'n Roses - Knocking On Heaven's Door olabilir
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 sessiz geminin bestesi mi var, şiir olarak mı diyosunuz, bestesi varsa hemen duymam lazım bi yerlerden.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Rhapsody - Land of Immortals!!!!!!!!!![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Doors: Not to touch the earth[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya ben şöyle areketli , eğlenceli bişey çalınsın isterdim . Bari ölürken milleti eğlendirelim :D[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Piyanist Şantör falanda getirelim sana[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Anathema - Angelica yada Iced Earth- Melancholy olabilir..[signature][hline]Don't say I'm out of touch..
Öne çıkan mesajlar