Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EL: BESİKTAS-porto 21/10/2010 **** 20:00

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

HAKEM İSPANYOL GOMEZ

Fiyapı İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadelede İspanyol hakem Carlos Clos Gomez düdük çalacak. UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 6 puana sahip olan iki takımın mücadelesinde Gomez’in yardımcılıklarını Juan José Gallego Galindo ile Luis Fernando Marco Martinez yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Javier Estrada Fernandez ve José Luis Paradas Romero'nun yapacağı karşılaşmada Ignacio Iglesias Villanueva ise mücadelenin dördüncü hakemi olarak görev alacak.

L GRUBU’NDA PORTO AVERAJLA LİDER

L Grubu’ndaki ilk maçında CSKA Sofya’yı Fiyapı İnönü Stadı’nda 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılarımız, Avusturya’da oynanan gruptaki ikinci mücadelesinde ise Rapid Wien’i 2-1 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltmişti. Kendi sahasında Rapid Wien’i 3-0 yenen, CSKA Sofya’yı da deplasmanda 1-0 yenerek 6 puan kazanan Porto, averajla siyah-beyazlılarımızın önünde ilk sırada yer alıyor. L Grubu’nda henüz puan kazanamayan CSKA Sofya 3., Rapid Wien ise son basamakta bulunuyor.
----------------
Guti'miz Q7'miz yok ama.. deli'nin ernst'in necip'in yürekleri var.. gecen ugur getiren antalya topic'inden sora bunu da acayim dedim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

o halde yeni bestemizide koyalım

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=442213613002

umarım stadta söylerler bu maçta

heye heye heye la la heye ya
kısmı bile yeter

abi santra ile "gücüne güc katmaya geldik" giricez zaten.. arma balon fln filan olayi var biliosun.. yani rahat 15 dk gider o en az :D bide arada gol fln olursa o gazla devreyi cıkartrz :D 10dk kartal gol gol yapsak.. buna sira gelmez 2. yari :p ama güzelms hakketten
Sosyal ağlarda paylaş

ya oynasin böylece hilbert sag acık oynar.. en azindan orta saha toplanms olur.. sol kanata tabata koyup ortaya necip ernst yusuf yapip saga hilbert koyup bobo tek forvet yapmasi gayet makul olur.. evet dusundum de oynasn bence ridvan :D
Llama said:

ben inönüde kalp krizi geçiririm herhalde ilk geldiğimde..

sen de gel abi artık ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...