applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 HAKEM İSPANYOL GOMEZ Fiyapı İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak mücadelede İspanyol hakem Carlos Clos Gomez düdük çalacak. UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 6 puana sahip olan iki takımın mücadelesinde Gomez’in yardımcılıklarını Juan José Gallego Galindo ile Luis Fernando Marco Martinez yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Javier Estrada Fernandez ve José Luis Paradas Romero'nun yapacağı karşılaşmada Ignacio Iglesias Villanueva ise mücadelenin dördüncü hakemi olarak görev alacak. L GRUBU’NDA PORTO AVERAJLA LİDER L Grubu’ndaki ilk maçında CSKA Sofya’yı Fiyapı İnönü Stadı’nda 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılarımız, Avusturya’da oynanan gruptaki ikinci mücadelesinde ise Rapid Wien’i 2-1 mağlup ederek puanını 6’ya yükseltmişti. Kendi sahasında Rapid Wien’i 3-0 yenen, CSKA Sofya’yı da deplasmanda 1-0 yenerek 6 puan kazanan Porto, averajla siyah-beyazlılarımızın önünde ilk sırada yer alıyor. L Grubu’nda henüz puan kazanamayan CSKA Sofya 3., Rapid Wien ise son basamakta bulunuyor. ---------------- Guti'miz Q7'miz yok ama.. deli'nin ernst'in necip'in yürekleri var.. gecen ugur getiren antalya topic'inden sora bunu da acayim dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Porto alacak sanırım bu maçı, öyle geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 o halde yeni bestemizide koyalım http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=442213613002 umarım stadta söylerler bu maçta heye heye heye la la heye ya kısmı bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kaybetmememiz lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Llama said: o halde yeni bestemizide koyalım http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=442213613002 umarım stadta söylerler bu maçta heye heye heye la la heye ya kısmı bile yeter abi santra ile "gücüne güc katmaya geldik" giricez zaten.. arma balon fln filan olayi var biliosun.. yani rahat 15 dk gider o en az :D bide arada gol fln olursa o gazla devreyi cıkartrz :D 10dk kartal gol gol yapsak.. buna sira gelmez 2. yari :p ama güzelms hakketten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 güzelmiş yeni beste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 rızeli kartallar yazmış sözlerini yine nasıl bir kafa ile yaşıyorlarsa gücüne güç katmaya geldiğide onlar yazmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bursa direk araklar besteyi klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi gucune guc katmaya geldik bide sen benm her gece efkarim.. cok kötü yapıo adami yaa :D ulan acıosn böyle atkini yagmur yagiyor acıga hafif hafif.. bagiriyosn sesin yettgi kadar sen benim her gece efkarim die.. sonra kopuo zaten film :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben inönüde kalp krizi geçiririm herhalde ilk geldiğimde.. bu arada bu maçta rıdvan oynıya bilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ya oynasin böylece hilbert sag acık oynar.. en azindan orta saha toplanms olur.. sol kanata tabata koyup ortaya necip ernst yusuf yapip saga hilbert koyup bobo tek forvet yapmasi gayet makul olur.. evet dusundum de oynasn bence ridvan :D Llama said: ben inönüde kalp krizi geçiririm herhalde ilk geldiğimde.. sen de gel abi artık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ah ulan unıversıte zamanları gelırdık uzagız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 forza porto. inandık doktorlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Portoya çok güveniyorum aslında da şans oyununda o kadar parayı harcamak için biraz götümün olması lazım galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 lama hiç inönü'ye gitmedin mi abi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gitme şansım yok abi nereye gideyim anca izmire gelcek yada çevre iller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Formanda ter olmaya geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 haydi saldır beşiktaş biz hep yanındayız ölüm olsa ucunda yine arkandayız senin için biz inan dünyayı yakarız yenilsen de yensen de BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Those were the days my friend!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 büyük bi maç için gidilir abi izmirden günübirlik, git bi ara geciktirme (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ama maçtan sonra ölme tehlikesi yaşayarak, karşıya geçmeden olmaz. Bir de şairler parkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi ben koyulan videolari izleyemiorm neden dir ?? film yüklü diil yazio ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Porto daha şanslı. Belki seyirci gazıyla falan kurtarabiliriz. Tabata'nın yerine Onur'un oynamasını isterdim ama uefa listesinde yokmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ezeriz o atmosferde p0rt0 değil real barca 45 dk bile bize dayanamaz saldır beşiktaşımm oleyyyyyyy http://www.izafet.com/uyeler/chucky-15/album/besiktasim-benim-56/besiktas-bjk-resimleri-295.jpg http://img2.blogcu.com/images/s/e/a/sealin/bjk1wq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 güzel. öyleyse, geliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar