Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yakışır oğlumuza!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanı birde o durum var işte, hiç remedy sunmadan, kendi içinde bulunduğun dünyanın yazdığın sorunlara cözüm engel ne sunduğunu yazmadan kitap bi anda tek yönlü fear mongering oluveriyo.

öle bişiler demek istiyorum işte, da konu orwell dğeil ya onu edebiyatta tartışırız
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

senden net baya iyiyimde.

bu arada babamın boyu 1.82 annem 1.68 ben 1.93 üm onu napıcaz?

e doğaldır, çevresel faktörler, annenin babanın gençliğine göre çok daha olumlu şartlarda büyüdün tahminen, tabii dayı falan gibi uzun akrabalar da olası, ben de babamdan 3-4 cm uzunum ama ailede 1.95lik dayı 1.88lik dede varken normal bana 1.87 boy :)
Mesaj tarihi:
Mortyr said:

Law,

Sen daha küçüksün bu adamlardan besbelli. Seni de milli yapan hatun komünistti heralde; marjinal takılan kız sana das kapital dedi diye burda sabahtan beri o kitabı sayıklıyorsun =)

Nası gözlem ama.

Nasıl gözlem değilde, bu postun ile kendini çok iyi ifade ettin. Esas karakterini belli ettin çok güzel.

Hatalarını belirteyim öncelikle, Cüceden yaşça büyüğüm, beni milii yapan kadın komünist değildi, o yaşda daha kapitali okumamışdım, ayrıca marjinalda değildi. Das kapitali sayıklamamın nedeni çoğunluğun heme büyük çoğunluğun onu okumamış olması.

Evet gördüğün gibi bütün çıkarımların ve tespitlerin aynen diğerleri gibi yanlış.

Nasıl tespit ama.
Mesaj tarihi:
Aslında haklılar adamlar

Babadan oğula geçen bir olay komünizmi anlamak galiba, aksi halde normal bir vatandaşın gerçekten anlaması çok güç bu olayları bu tartışmadan anlaşıldığı üzere.

Tartışmak boş ne diyeyim, anti-komünist bağnazlıklarla yaşayın tercih meselesi neticede.
  • Yeni Oluştur...