Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

...senden hoşlanıyorum

gecko

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Tebrik ederim gecko. Ciddiyim. En azından buradakilerin yarısından fazla medeni cesaretin var bir kıza teklif edecek.

?

medeni cesaret falan sana acıyan insanların gönlün biraz hoş olsun diye uydurduğu bir şey gecko. hatalarını gör ve düzelt, dünyada kız çok. Bak doğru şeyler söylenmiş, birincisi çat diye senden hoşlanıyorum demek ne demek. ikincisi bunu söylediğinde karşıdaki mal mal bakıyorsa harbi fizibiliteyi yapmamışındır demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

üzülme gecko. daha once cok defa yazmıstım gene yaziyim da moral olsun sana.

ben bi kıza soylemistim senden hoslanıyorum diye. kız "sen ne kadar hayvan bir insansın ya" demisti. gerçi ben senin gibi ilk anda dememistim.

milletin de dediği gibi iyice emin olmadan soylemiceksin. bu emin olmaktan kastımız da "olmmm bu kesin benden hoslanıyo" degil. aranızda zaten bişiler yaşanıyordur, isim koyarsınız. olay bu.

gg de çık milletin dediği gibi. hırs yap, daha güzel kız arkadaş bul sonra paso onlerinden geç sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli zaten karsilikli flörtlesmeyle olur. cok direkt olmadan, böyle yavas yavas. bokunu cikarmadan.
karsindaki kisi senden hoslaniyosa bile, ben senden hoslaniyom ya dememeli. ilk basta hosuna gitse bile, cok kalici olmayabilir.
o yüzden agirdan alcaksin.
gizemli takilcaksin, kizlar gizemli erkekleri sever -_-
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi de bi kıza stealth ile yaklaşmıştım arkadan dokunmuştum. ama başarılı bir denemeydi. gerçi sonraki 2 gün kızı ne aradım ne sordum. ondan patladı :D ama o farklı bir mallığım.

stealth ile yaklaş, backstap at. ben yaptım başarılı sonuç alıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ben bi de bi kıza stealth ile yaklaşmıştım arkadan dokunmuştum. ama başarılı bir denemeydi. gerçi sonraki 2 gün kızı ne aradım ne sordum. ondan patladı :D ama o farklı bir mallığım.

stealth ile yaklaş, backstap at. ben yaptım başarılı sonuç alıyorsun

neresine attın backstabı
arkadan derken?
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

Aiko said:

birisi yazmış alternatif olarak sana karşı boş değilim de diye. o daha vahim bee

ben didim ama ciddi diildim dabi ki.

ben bunu biliyorum yaw.
-sana karşı boş değilim
+bi daaa söle
-sana karşı boş değilim
+bi daaa söle
-sana karşı boş değilim
+yalaaaaaaan sölüyorsun *ŞLAK* tokat

cidden yalan söylüyormuş bak
Sosyal ağlarda paylaş

bi de sey var.
adam sana aciliyo, sen hoslanmiyosun ama.
kirmamak icin nasi cevap versem diye muallakta kaliyosun.
sonra iste ''cok iyi bi insansin, herseyin en iyisini hakediyosun. ehi umarim hep mutlu olursun cok sirinsin ^_^ yani sorun sende degil bende.... '' fasli basliyo.

bi insana cidden emin olmadan senden cok hoslaniyorum demek icin ya kendine cok güveniyo olman gerekir ya da riske girmeyi seviyo olman gerekir ki bu kendine güvenmekle esdeger. ya da azcik patavatsiz olmak gerekiyo.
sen son kisma giriyosun sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...