Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 beyfendi ayran gönüllüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Tyrannus said: abi böyle bir topik var daha 4 gün önce http://forum.paticik.com/read.php?20,5141811 . 4 gün.4 önündeki maçlara bakma konusunda başarılı anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 oduncu gomlegınde sorun yok. Ben gıyıyorum ve kaybetmıyorum. Sorunu baska bır yonde ara gecko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 vaperon said: Tebrik ederim gecko. Ciddiyim. En azından buradakilerin yarısından fazla medeni cesaretin var bir kıza teklif edecek. ? medeni cesaret falan sana acıyan insanların gönlün biraz hoş olsun diye uydurduğu bir şey gecko. hatalarını gör ve düzelt, dünyada kız çok. Bak doğru şeyler söylenmiş, birincisi çat diye senden hoşlanıyorum demek ne demek. ikincisi bunu söylediğinde karşıdaki mal mal bakıyorsa harbi fizibiliteyi yapmamışındır demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 birisi yazmış alternatif olarak sana karşı boş değilim de diye. o daha vahim bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 en güzeli herşeyi yoluna bırakmak, tanıyorsan kızı. asıl bir yerlerde gördüğün tanımadığın kızlara yanaşacak pek bir yol yok. bazen ne yaparsan yap kıroca kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Aiko said: birisi yazmış alternatif olarak sana karşı boş değilim de diye. o daha vahim bee ben didim ama ciddi diildim dabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 üzülme gecko. daha once cok defa yazmıstım gene yaziyim da moral olsun sana. ben bi kıza soylemistim senden hoslanıyorum diye. kız "sen ne kadar hayvan bir insansın ya" demisti. gerçi ben senin gibi ilk anda dememistim. milletin de dediği gibi iyice emin olmadan soylemiceksin. bu emin olmaktan kastımız da "olmmm bu kesin benden hoslanıyo" degil. aranızda zaten bişiler yaşanıyordur, isim koyarsınız. olay bu. gg de çık milletin dediği gibi. hırs yap, daha güzel kız arkadaş bul sonra paso onlerinden geç sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 vaniLLe said: Aiko said: birisi yazmış alternatif olarak sana karşı boş değilim de diye. o daha vahim bee ben didim ama ciddi diildim dabi ki. şimdi mi söylenir ya. biraz önce mesaj attim. gitmiştir kesin mesaj :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 en güzeli zaten karsilikli flörtlesmeyle olur. cok direkt olmadan, böyle yavas yavas. bokunu cikarmadan. karsindaki kisi senden hoslaniyosa bile, ben senden hoslaniyom ya dememeli. ilk basta hosuna gitse bile, cok kalici olmayabilir. o yüzden agirdan alcaksin. gizemli takilcaksin, kizlar gizemli erkekleri sever -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bu kızı dinle gecko,iyi açıklamış senin için ayrıca kızın karşına höt diye çıkıp senden hoşlanıyorum demek ile,sana karşı kabaran bişey var demen arasında pek fark görmüyorum.iki türlü de korkutursun ve komik gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben bi de bi kıza stealth ile yaklaşmıştım arkadan dokunmuştum. ama başarılı bir denemeydi. gerçi sonraki 2 gün kızı ne aradım ne sordum. ondan patladı :D ama o farklı bir mallığım. stealth ile yaklaş, backstap at. ben yaptım başarılı sonuç alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 barbu said: ben bi de bi kıza stealth ile yaklaşmıştım arkadan dokunmuştum. ama başarılı bir denemeydi. gerçi sonraki 2 gün kızı ne aradım ne sordum. ondan patladı :D ama o farklı bir mallığım. stealth ile yaklaş, backstap at. ben yaptım başarılı sonuç alıyorsun neresine attın backstabı arkadan derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 vaniLLe said: Aiko said: birisi yazmış alternatif olarak sana karşı boş değilim de diye. o daha vahim bee ben didim ama ciddi diildim dabi ki. ben bunu biliyorum yaw. -sana karşı boş değilim +bi daaa söle -sana karşı boş değilim +bi daaa söle -sana karşı boş değilim +yalaaaaaaan sölüyorsun *ŞLAK* tokat cidden yalan söylüyormuş bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sırtına. ama biraz daggerın ile alakalı bu. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 çok merak ettim kaç gündür tanıyosun da senden hoşlanıyorum dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 aman aluriel. şimdiki nesil eskiler gibi değil.. hepsi şıpsevdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bir kaç aydır falan tanıyorsa hadi neyse de böyle 1-2 günlük yeni tanıştığı birine bunu söylediyse sonuç gayet normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bi de sey var. adam sana aciliyo, sen hoslanmiyosun ama. kirmamak icin nasi cevap versem diye muallakta kaliyosun. sonra iste ''cok iyi bi insansin, herseyin en iyisini hakediyosun. ehi umarim hep mutlu olursun cok sirinsin ^_^ yani sorun sende degil bende.... '' fasli basliyo. bi insana cidden emin olmadan senden cok hoslaniyorum demek icin ya kendine cok güveniyo olman gerekir ya da riske girmeyi seviyo olman gerekir ki bu kendine güvenmekle esdeger. ya da azcik patavatsiz olmak gerekiyo. sen son kisma giriyosun sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bahsettiğin edirneli mi lan bu kız? hani hayatım demek yerine ayatım diyecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ılk kez gelıyorsa başına gl onun dışında gg de /quit forward. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 barbu said: sırtına. ama biraz daggerın ile alakalı bu. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 SeaGle said: bahsettiğin edirneli mi lan bu kız? hani hayatım demek yerine ayatım diyecek olan? hayır tekirdağlı ama aynı kız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gecko said: tesadüfe bakın parti varmış yarın için, gelir misin dedim yok gelmem ben dedi :( oduncu gömleği dolabımda var bi tek, karizma sıfır. büyük çok büyük bir oranla görünüşten kaybediyorum sanırım. partide mümkünse sarhoş olan kızlara yönel madem afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bence yönelme sen. kösede karizmatik bi sekilde viskini yudumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar