reyou Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dasaaa said: arkadaşım bi feasibility yapar adam önce değil mi? safjasfasuhf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Xaenin said: Ayrıca beğendim seni ne abi beyaz peynir mi seçiyoruz? Aynı ikilem. Bir sürü kız, bir sürü peynir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 afferin ii demişin, arkadaşlar duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin, dışa vurun kendisizi zaman ilerledikçe dersiniz keşke açılsaydım diye benimde başıma geldi ve işte size olayla alakalı bir hikaye lütfen dikkatlice okuyup düşünmeden yorum yapmayın: Sivrisinek İle Öküz Sivrisinek öküzün başında dakikalarca vızıldadıktan sonra boynuzlarından birine konar ve kendisine verdiği rahatsızlıktan dolayı özür diler. -Eğer ağırlığım sana zarar veriyorsa söyle hemen çekip giderim. der. -Kendini yorma! diye yanıtlar öküz.ve devam eder; -Benim için gitmen de kalmanda farketmez.Doğruyu söylemek gerekirse senin orada olduğunu bile farketmemiştim....! Bilge Versatile Der ki;Küçük İnsanlar kibirli olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 toggie said: liseli in love ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gerçekten huşu içerisinde okudum bu hikayeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 vaniLLe said: simdi senden hoslaniyorum demek o kadar fena degil, nerde ve nasi bi sekilde söyledigin önemli. yeri ve zamani yani. direkt olmussun aferin, bi dahakine daha cool bi sekilde yaklas ama. selam tatlim, sana karsi bos degilim... gibi mesela. sdufh yok ama talihsiz olan söyledigin sey degil, kizin senden hoslanmamasi ^.^ hoslansaydi, ne dediginin önemi pek olmazdi yani. o yüzden bi daakine emin olmadan acilma böyle young padawan. hatta acilmana bile gerek yok, bisiler olursa kendiliginden olsun. en güzeli o. evet mesela vanilla'ya biri yaklassa sunu demeli hallo meine süße, lust auf was trinken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 cevap evet de olsa hayır da olsa platonik olarak yaşamaktan daha az acı verecektir emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kızın arkadaşlar sana bakıp hatta parmakla gösterip "ahuahauha aptal patates!" gibi bişiler diyip kıkırdıyorlarsa bu onların terbiyesizliğidir. umursama. bir de adam gibi dur biraz, patates gibi durma öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Patates gibi nasıl duruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 en iyisini yapmıssın içinde kalmasın reddetsede dünyanın sonu degil, kızdan hoşlanma seviyenle doğru orantılı bir sürede unutursun, kızı gördügündede nasıl yüzüne bakıcam diye düşünme, o olay olmamış gibi davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 derFremdeSohn said: vaniLLe said: simdi senden hoslaniyorum demek o kadar fena degil, nerde ve nasi bi sekilde söyledigin önemli. yeri ve zamani yani. direkt olmussun aferin, bi dahakine daha cool bi sekilde yaklas ama. selam tatlim, sana karsi bos degilim... gibi mesela. sdufh yok ama talihsiz olan söyledigin sey degil, kizin senden hoslanmamasi ^.^ hoslansaydi, ne dediginin önemi pek olmazdi yani. o yüzden bi daakine emin olmadan acilma böyle young padawan. hatta acilmana bile gerek yok, bisiler olursa kendiliginden olsun. en güzeli o. evet mesela vanilla'ya biri yaklassa sunu demeli hallo meine süße, lust auf was trinken? ben öyle diyen adamdan korkarim. nuri alco gibi giris yapmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dasaaa said: kızın arkadaşlar sana bakıp hatta parmakla gösterip "ahuahauha aptal patates!" gibi bişiler diyip kıkırdıyorlarsa bu onların terbiyesizliğidir. umursama. bir de adam gibi dur biraz, patates gibi durma öle.. öle bişi derlerse ağzınıza +%%&' de ama bağırarak sakın uzaklaşma ezik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Masakari said: Patates gibi nasıl duruluyor işte böle -patatesi gösterir- karnım acıktı, elma dilim patates olsa da yesek diye düşürken yazdım. yoksa o whopper gibi durma da olabilirdi bak. hmmm.. whooooooooppeeeeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 elma dilim pattes demicektin dasaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hmm tamam bunda sonra söylemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Aynısı bana da olmuştu 1-2 haftada geçiyor önemli değil. Benimkisi daha kötüydü ama kız "saol" demişti ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kumpir =( leyla sev beni sokma müsküle beraber kasik atalim bir tabak kumpire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi nasıl oluyor da her konu yemeğe bağlanabiliyo :( dış kulvardan kumpir geldi bi de. aç da değildim halbüsü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 http://www.teknosirket.com/ilanlar/kumpir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 tesadüfe bakın parti varmış yarın için, gelir misin dedim yok gelmem ben dedi :( oduncu gömleği dolabımda var bi tek, karizma sıfır. büyük çok büyük bir oranla görünüşten kaybediyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi niye hala diretiyosun ? hiyar misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 kendine çeki düzen ver o zaman sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 önündeki maçlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi böyle bir topik var daha 4 gün önce http://forum.paticik.com/read.php?20,5141811 . 4 gün.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 gg de çık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar