Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akıllara ziyan...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
töbe töbe harbi akillara ziyan
kafatasinin içinde ne var acaba bunun ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
said:
Öldükten epey sora kurmuş Cumhuriyeti o zaman...
Ay abi gelme üstüme. İsim ve tarih tutamıyorum aklımda. Bende balık hafızası var da!..
[signature][hline]Madcat..
Üzdün yeter üstüme varma,
Soru sorma biliyorsun,
Mazeretim var.
Boş konuşma görüyorsun
Asabiyim ben...!!!
Mesaj tarihi:
ya bu ne!
bu ne yani dicek bişey yok.. savaş ayı zaten sevmem ben ama yani oda yapmasa bunları kim yapcak.. off o nası bi röportajdır.. bu işte bu türkiyedeki o millet taptığı televoledeki çıkan tiplerin hepsi bu alın görün![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
..Baran'ın çalışma azmi beni çok etkiledi. Pişirdi yani. Ben artık piştim abi..
Çünkü ablama laf etti ona çok bozuğum..

ya kadın konuşmaktan aciz ahah komedi ya[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
said:
Dresquin, 22 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
"Hepsi bu" demek de büyük mantık örneği değil tabi.

televole himm
peki sen çıkar içinden 3-4 kişi kaç kişi çıakrcan ki?[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
Alla alla bi insan bu kadar aptal nasi olabili ona sastim sanki cevaplar gercek degilmis gibi gedi bana ama eger gercekse -ki %99 gercektir- diyecek bir sey bulamiyorum. Metrekareye 3 mal dusuyo ulkemizde;
* Dalarsın, orada yaparsın.
Dalamıyorsun shark'lar (köpekbalığı) var. Hem zaten dip görünüyor.

-Ovv yeah kuulum ben kamooon...[signature][hline]I see dumb people...
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Mesaj tarihi:
ben "abi..." diye konusan kızlar aptaldır demedim zaten
3 kelimeyi birden
korkunc bir yogunlukta kullanıp
koyusundan sex muhabbeti acan kızlardan söz etmeye calıstım[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Mesaj tarihi:
said:
-MrBomb-, 22 Ağustos 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
tez geber inşallah boş insan ya. hatta paranı da yanında götür zengin kaşar. dünyada ne boka yarıyosun ki yaşıyosun? Allah belanı wersin

leoheulo :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all."
-Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Mesaj tarihi:
sokaktaki ortalam insandan daha cahil veya aptal değil bence, sadece ortalamadan daha güzel tek özelliği o.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
ne derecesi ya! cumhuriyet kaç yılında kuruldu abi git 1. sınıf çocuğa sor bu kadarda olmas ki..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
Türkiye ortalaması dedim, sizin konuştuğunuz kişiler değil. Bu forumdaki insanlar nisbeten daha ortalama yaşam grubunda olan insanlar. Çok üste (şekil 1a o kadın) çıkınca veya çok alta inince durum deli gibi değişiyor. Siz hele bir o en alt grupla karşılaşın uzun uzun bir konuşun o zaman nasıl bir kültür şoku ile karşılaşıyorsunuz anlatılamaz. O kadın kesinlikle ortalamanın altında değil, ortalamanın çok üstünde olan sizlersiniz sorun burada.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
said:
fedaykin, 22 Ağustos 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
Türkiye ortalaması dedim, sizin konuştuğunuz kişiler değil. Bu forumdaki insanlar nisbeten daha ortalama yaşam grubunda olan insanlar. Çok üste (şekil 1a o kadın) çıkınca veya çok alta inince durum deli gibi değişiyor. Siz hele bir o en alt grupla karşılaşın uzun uzun bir konuşun o zaman nasıl bir kültür şoku ile karşılaşıyorsunuz anlatılamaz. O kadın kesinlikle ortalamanın altında değil, ortalamanın çok üstünde olan sizlersiniz sorun burada.

o kadın ortalamanın altında olabilir
ama ortalamanın altında olan dierlerinden çok daha farklı. ona buna wermekten başka bişe yapmıyo. madem o kdr parası war o kdr göz önünde bi insan bazı şeylere dikkat edicek entellektüel olmaya çalışıcak bişeler öğrenmeye çalışıcak biraz[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 22 Ağustos 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
* Playboylar çevrende pervane. Ne demek bu playboy? Yani Türk tipi playboyu tariflesene.
Baba parası yer, Nişantaşı'nda dolaşır, karın kası yapar, vitaminleri yutar...

bu da iyiymiş[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
  • Yeni Oluştur...