Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ... Garbage'a da girebilir sanırım ama emin olamadım. Gerekirse taşıyın işte ehe...
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 töbe töbe harbi akillara ziyan kafatasinin içinde ne var acaba bunun ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Öldükten epey sora kurmuş Cumhuriyeti o zaman... Ay abi gelme üstüme. İsim ve tarih tutamıyorum aklımda. Bende balık hafızası var da!.. [signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Einstein, fi tarihte demiş ki: "İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." [signature][hline]Lil'Alur for Shar
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya bu ne! bu ne yani dicek bişey yok.. savaş ayı zaten sevmem ben ama yani oda yapmasa bunları kim yapcak.. off o nası bi röportajdır.. bu işte bu türkiyedeki o millet taptığı televoledeki çıkan tiplerin hepsi bu alın görün![signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ..Baran'ın çalışma azmi beni çok etkiledi. Pişirdi yani. Ben artık piştim abi.. Çünkü ablama laf etti ona çok bozuğum.. ya kadın konuşmaktan aciz ahah komedi ya[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
huun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bence dalga gecmis .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Dresquin, 22 Ağustos 2004 18:30 tarihinde demiş ki: "Hepsi bu" demek de büyük mantık örneği değil tabi. televole himm peki sen çıkar içinden 3-4 kişi kaç kişi çıakrcan ki?[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 "abi baba olm" diyen kızlardan uzak durakcaksın...[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Alla alla bi insan bu kadar aptal nasi olabili ona sastim sanki cevaplar gercek degilmis gibi gedi bana ama eger gercekse -ki %99 gercektir- diyecek bir sey bulamiyorum. Metrekareye 3 mal dusuyo ulkemizde; * Dalarsın, orada yaparsın. Dalamıyorsun shark'lar (köpekbalığı) var. Hem zaten dip görünüyor. -Ovv yeah kuulum ben kamooon...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben "abi..." diye konusan kızlar aptaldır demedim zaten 3 kelimeyi birden korkunc bir yogunlukta kullanıp koyusundan sex muhabbeti acan kızlardan söz etmeye calıstım[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bakım ürünleri kalıcı aptallık yapıyormuş[signature][hline]Grandmaster Hamburger
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tez geber inşallah boş insan ya. hatta paranı da yanında götür zengin kaşar. dünyada ne boka yarıyosun ki yaşıyosun? Allah belanı wersin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: -MrBomb-, 22 Ağustos 2004 19:05 tarihinde demiş ki: tez geber inşallah boş insan ya. hatta paranı da yanında götür zengin kaşar. dünyada ne boka yarıyosun ki yaşıyosun? Allah belanı wersin leoheulo :)[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sokaktaki ortalam insandan daha cahil veya aptal değil bence, sadece ortalamadan daha güzel tek özelliği o.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ne derecesi ya! cumhuriyet kaç yılında kuruldu abi git 1. sınıf çocuğa sor bu kadarda olmas ki..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aslında önemli olan bilmemesi degil de bunu önemsememesi...[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881
Kaiowas Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ya bu salak kım kı onun cahıllıgını dert edıyosunuz gulun maymuna gecın ıste
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Türkiye ortalaması dedim, sizin konuştuğunuz kişiler değil. Bu forumdaki insanlar nisbeten daha ortalama yaşam grubunda olan insanlar. Çok üste (şekil 1a o kadın) çıkınca veya çok alta inince durum deli gibi değişiyor. Siz hele bir o en alt grupla karşılaşın uzun uzun bir konuşun o zaman nasıl bir kültür şoku ile karşılaşıyorsunuz anlatılamaz. O kadın kesinlikle ortalamanın altında değil, ortalamanın çok üstünde olan sizlersiniz sorun burada.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Kraaz, 22 Ağustos 2004 18:12 tarihinde demiş ki: töbe töbe harbi akillara ziyan kafatasinin içinde ne var acaba bunun ? hangi kafa?:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: fedaykin, 22 Ağustos 2004 19:21 tarihinde demiş ki: Türkiye ortalaması dedim, sizin konuştuğunuz kişiler değil. Bu forumdaki insanlar nisbeten daha ortalama yaşam grubunda olan insanlar. Çok üste (şekil 1a o kadın) çıkınca veya çok alta inince durum deli gibi değişiyor. Siz hele bir o en alt grupla karşılaşın uzun uzun bir konuşun o zaman nasıl bir kültür şoku ile karşılaşıyorsunuz anlatılamaz. O kadın kesinlikle ortalamanın altında değil, ortalamanın çok üstünde olan sizlersiniz sorun burada. o kadın ortalamanın altında olabilir ama ortalamanın altında olan dierlerinden çok daha farklı. ona buna wermekten başka bişe yapmıyo. madem o kdr parası war o kdr göz önünde bi insan bazı şeylere dikkat edicek entellektüel olmaya çalışıcak bişeler öğrenmeye çalışıcak biraz[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 22 Ağustos 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Resimde ayrı ziyan akıllara...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toeMSN:[email protected] icq: 172758290
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: * Playboylar çevrende pervane. Ne demek bu playboy? Yani Türk tipi playboyu tariflesene. Baba parası yer, Nişantaşı'nda dolaşır, karın kası yapar, vitaminleri yutar... bu da iyiymiş[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Öne çıkan mesajlar