kucuktim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Kullanıcı isim ve soyisimleri farklı 2 battle.net hesabı arasında karakter transferi mümkünmüdür. Tabiki kullanıcı emailleri farklı. Yapmak istedigim şu, Zaten bana ait olan bir battle.net hesaba sonradan satın aldıgım ve isim ve soyismi farklı bir başka bir battle.net hesabındaki 2 karakteri taşımak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bildiğim kadarıyla soyisimlerin aynı olması gerekli. yoksa transfer yapamıyorsun. soyadını kaydettikten sonra değiştirme yolu da yok bildiğim kadarıyla ama bi yalan ile blizz değişiyorsa bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 öyle bir şey olsaydı char satmak yasak olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Farklı soyadlara ait battle.net hesapları arası transfer olmuyor. Ama genede telefofla arayıp şansını dene diyeceğimde diğer account çalıntı olabilir diye yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yapılabilecek bir tek şey var. Daha doğrusu sadece bir şekilde yapabileceklerini düşünüyorum. Evlilik. Onda da sanıırm evlilik cüzdanını isterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sana hollanda yolu gözükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 soyadının değiştiğini ispat etmen gerekiyor. çok çetrefelli iş hiç kasma değmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucuktim Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 :D Evlensem mi accountu aldığım elemanla :D Yok ya değmez. Soyadımı beğenmiodum değiştirdim desem yiyebilirler de ismi nasıl halletcez. Timuçin Küçük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 2kiz kardesime dk aticam yapabiliyorum bole bisi degilmi soyadlar ayni tiplerde ayni ehahsdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Evet soy isimler aynı olduğu sürece farklı battle.net hesaplarına transfer yapılabilir. Ufak bir hatırlatma. Vanilla ya da Tbc hesabından wotlk hesabına transfer yapılabilir ancak wotlk hesabından daha alt seviyedeki expansionlara (vanilla hesabı ya da tbc hesabı) transfer yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hmm thx for tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Eğer battle.net hesabından hesaplarınız birleştirirseniz karakter transferi yapmanız mümkündür, diğer türlü soy adı kanunu hala geçerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Adam blizzardı arıyor battlenetten detachliyorsunuz acc u. Sonra sen kendi battlenet accountuna atıyorsun charı. Profit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar