Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hahaha helal olsun bu patiye

nomsaR

Öne çıkan mesajlar

iq'su 3 haneli sayılara ulaşan birinin tamamen baba parasıyla ve baba torpilinden gelen "patronun oğlu mevkisi"yle hava atmaya çalışması, bunlar için zeka, yetenek, başarı ya da başka bir kifayet gerektiğini düşünmesi zaten pek inandırıcı gelmiyor.

Ha, girer adam gibi bi okulda okursun, kendi çabanla bir şirkete girer çok hızlı yükselirsin, iyi mevki para elde edersin sonuna kadar övün. Ama ayakların üzerinde durmayı bilmeden sırf baba yardımıyla böyle hava atmak kepazelik be
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi şöyle bir olay var. Bu adamların elindeki şirket bu kadar yıllık ciroya sahipse bu şirketin başındaki adam, yani Trasty'nin babası akıllı bir adam belli ki. E adam bu kadar akıllıysa oğlunu da belirli bir zekaya bir kapasiteye sahip olduğunu düşünmeseydi olduğu konuma getirmezdi. Bunun baba parasıyla alakası yok, baba parası babanın aklıyla, işiyle, çok çalışmasıyla gelen bir şey ve hiç bir BABA o parayı sırf oğlu diye hatır hutur yedirtmez. Şu BABA PARASI muhabbeti o kadar itici ki, gerçekten bazılarınız fikri savunucam derken çekemeyen insan modelini çok güzel temsil edebiliyor.

Demek istediğim şu ki, baba parası da yanlış ellerde ne miktarda olursa olsun çok rahat batırılabilir. Batıracak adamı da kimse sırf evladı diye parayla oynayabilecek konuma getirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Demek istediğim şu ki, baba parası da yanlış ellerde ne miktarda olursa olsun çok rahat batırılabilir. Batıracak adamı da kimse sırf evladı diye parayla oynayabilecek konuma getirmez.

e ben de zaten getirir demiyorum ki, ama şu an parasıyla hava atan bu genç "patron" ya da ne bileyim müdür falan değil de "patronun oğlu" sıfatıyla mesaj atıyorsa belli ki babası da getirmemiş :)

Yani şu anda böyle hava atıp, daha da ötesinde sağa sola hakaretler yağdıran bu adam eğer şirket babasının olmasaydı o durumda/konumda olur muydu? Anca rüyasında görürdü. kendini üstün gördüğü kadar üstün değil, hava atacak bir şeyi yok onu diyorum ben de.

Ha, ailen zenginse işi imkanı varsa sen de kullanacaksın tabii servet düşmanlığıyla alakası yok yani durumun. Ama tutup da bunu kendi başarınmış gibi göstermeye çalışmak komedi.

baba parasıyla hava atmak derken "ıyy pis zengin baba parasıyla porşe almış" demiyoruz ki servet düşmanı olalım, adam "bakın ben bu kadar büyük şirkette patron oğluyum küçük dağları ben yarattım" diyince kıçımızla gülüyoruz parasını konumunu değil bununla haksız yere övünmesini göstererek

ayrıca şirketin açıkladığı cirosundaki yıllık büyük düşüşü göz önüne alırsak adam şirkette ilerledikçe adım adım batırmaya gittiğine extrapolate edebiliriz sanki :P
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Abi şimdi şöyle bir olay var. Bu adamların elindeki şirket bu kadar yıllık ciroya sahipse bu şirketin başındaki adam, yani Trasty'nin babası akıllı bir adam belli ki. E adam bu kadar akıllıysa oğlunu da belirli bir zekaya bir kapasiteye sahip olduğunu düşünmeseydi olduğu konuma getirmezdi. Bunun baba parasıyla alakası yok, baba parası babanın aklıyla, işiyle, çok çalışmasıyla gelen bir şey ve hiç bir BABA o parayı sırf oğlu diye hatır hutur yedirtmez. Şu BABA PARASI muhabbeti o kadar itici ki, gerçekten bazılarınız fikri savunucam derken çekemeyen insan modelini çok güzel temsil edebiliyor.

baba parası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...