aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Şaşırdım. http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/562681-almanlara-seks-ogreten-turk-kizi http://www.express.de/news/panorama/-fuer-sex-muss-man-nicht-betrunken-sein--/-/2192/4692532/-/index.html Gideri de varmış hani, bir iki ders alsayık keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mesutlu real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Eğitim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yok öyle kizlar almanyada. ben kac kere ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 cakma melissa p. http://www.schwarzkopf-verlag.de/images/565_570.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 resim güzel olmamış birde aşk ve seksi bir arada istiyormuş. türk kızı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 almanya kapatılıp türkiyeyle birleştirilsin ülkecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ahlaksızlığı almış hemen almanyadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sibel kekilli sandım, geldim, değilmiş, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 batının iyi yanlarını almış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Norak said: almanya kapatılıp türkiyeyle birleştirilsin ülkecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi diğer fotolarına baktımda çirkinmiş kız.bunun öğreteceği seksi istemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kız güzel de ben de baktım diğer fotoğraflara ehe normal bi kızmış çok bi olayı yok her seks olan kitap yazıyo arkadaş. yoksa sonra türk kızının da özgüvenli modern olduğunu göstermek istedim falan. hadi len kimi kandırıyosun bariz kitap yazıp parayı kırmak için yapmışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kızın kökeni öğrenmek ya da türkiyeli demek daha doğru olmaz mı? oh wait! kız almandı di mi? lanet olası ırkçılık! bu durumlara karşı ayrımcılık yapamıyor olmamız ne kadar kötü be! halbuki negzel ayrımcılık perki ile kız üzerinden prim yapıp taraflı taraflı medyaya çıkacak demeçler verecektim.. du du.. buldum. türkiyeli alman.. evet bak oldu bu.. çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Seks olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 haberin fotosunda cok saglam hatun gibi gorunuyo ama diger resimlerde bildigin almancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 RamsesII said: abi diğer fotolarına baktımda çirkinmiş kız.bunun öğreteceği seksi istemem ben sismanlarla takilmis ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 bence sex buddy sitelerine o haberdek fotoğrafını koyup öyle avlamıştır. gece falan buluşuyolar göz yanılmasından falan aldanılabilir makyaja da abanırsa. burdan bir kez daha "dude she's got the angles watch out" vidyosunu anıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Are you sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bi tane sex kasedini düşürürse nete patlar kitabın satışları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 RamsesII said: abi diğer fotolarına baktımda çirkinmiş kız.bunun öğreteceği seksi istemem ben kimi istersin hem çikin kadınlar açıklarını yatakta kapatıyorlar güzel seks hatıralarım hep çikin kadınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 alt mesajı aldınız mı açıklayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bist du sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 memlekete de faydasi olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 türk kızı ve seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar