sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi adım çıkacak şu oyunda yemin ederim. Biraz önce maç yapıyordum, tossa karşı. MMM pushladım, yetemedim adam counter çaktı hayvan gibi collosus immortal zea ordusu ile baktım giriyor base e 1 adet dropshipe (evet1) mara doldurdum stimli gittim adamın base ine bütün işçilerini öldürdüm ana binanın 100 hp falan kaldı benim adamlar öldü bütün binaları havaya kaldırıp ne kadar scv varsa adamın base ine yolladım scv ler ile adamın ana binasını patlattım havadaki binaları da sağa sola kaçırdım. adamın bütün base, ordu duruyor. hava ünitesi olarak 1 observerı ve warp prsimi var lşdkaşdaşkj Oyun da açık duruyor herif delirdi. ahahahahahahhah
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ve yine bir psikolojik savaştan galip çıktım, bu sefer 1 saat dayanabildi ahahahahaha
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ahahuajsdfhk ne igrenc bi oyun stilin varmış bilader
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kendimden nefret ettim yemin ederim
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 98 mineralin command center'in var insan adaya yerleşir bari. 1 saate zaten battle cruiser basar giderdin rahat.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 BaaL said: 98 mineralin command center'in var insan adaya yerleşir bari. 1 saate zaten battle cruiser basar giderdin rahat. adaya yerleştim, tam marine basıyordum adamda warp prism varmış indirdi stalkerları tahliye oldum adadan asdjadas
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 şu oyunu bu yüzden bıraktım işte diamondda bile böyle adamlar var oyun zorlamıyor artık
huun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 @sipeys: ne pis bi adam oldun lan sen? neye dönüştüğüne bi bak!!! @spark: ne alakası var be kardeşim. 100 maçta bir kere olur böyle şeyler diyeceğim de, başlık çok ironi yaratır. sen başka bi başlık aç
bakas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Benim böyle 3 saat süren maçım oldu ya, ama kimse beklemedi yani, adamda 2 gateway 1 zealot bende 1 kanon 1 pylon 2 probe kalmış, probe mikrosu yaparak 2 gatewayi aldım zealottan kaçarken dönüp vurarak. Tabi 3 saatimi aldı, herifte inatçıymış çıkmadı hakkaten. Gerçi ilk gatewayden sonra elimi dinlendirmek için probeları canonun oraya çekip yarım saat falan dizi izlemiştim. Bu arada Terran OP.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sparkcaster said: şu oyunu bu yüzden bıraktım işte diamondda bile böyle adamlar var oyun zorlamıyor artık bir çık hava al yeğen.
parcali Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bu basligin populerligi dusmedikce bu tip hareketler devam edecek!!! achivementlarin antisi olmasi lazim bm achivement mesela building on the air 1 hour, 10 hours falan tabii onu kasacak manyaklarda cikar :) puan dusecek tabii
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 O değilde bence terran buildinglerinin bi limiti olmalı. CC 4 dakika, Barracks 3 dakika vs gibi, o 3 4 dakika bittikten sonra dahada ucamamalı.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 aslında mantıklı yakıtı bitip insin
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 delta quadrantta pvp'de tipin teki beni çok sinirlendirdi bitane obs bitane plyon 70min kalmıştı. gittim adamın 5 tane pylonnun ortasına pylon attım. obs'uda nexusuna koydum banyoya girdim traş oldum geldim hala arıyodu bütün beyzlere kurulmuş falan canı sıkılmış heralde. bıraktım okula gittim bende. geldim Victory yazıyor.
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ne yakıtı ya, adamlar ışık hızında seyahat edio uzayda, command center yakıtla mı uçuo sizce havada? =P mazotlu cc
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ne şuan ne de 1 milyon yıl sonra enerji kullanmadan hareket edebilen bir canlı/ cansız varlık olmayacak. Basic physics.
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ozzymoto said: ne yakıtı ya, adamlar ışık hızında seyahat edio uzayda, command center yakıtla mı uçuo sizce havada? =P mazotlu cc nasıl bi soru abi bu?
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ben de anlamadım, vardır ozzy'nin bir bildiği diye düşünmek istiyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sipeyskeyk said: ne şuan ne de 1 milyon yıl sonra enerji kullanmadan hareket edebilen bir canlı/ cansız varlık olmayacak. Basic physics. şu anki fizik kurallarına göre öyle
Öne çıkan mesajlar