sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 İsmi şudur; Alkol alımına bağlı bozukluklar, nedenleri ve çözümleri asidkasşldkaslşdaşld üzüldüm lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Öyle babaları hep sevmişimdir. Benim babam da böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 benım babam anca poker chıplerımı yıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 benim babam firefox'un geçmiş'inin agzına sçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 teknolojiden anlayan babalara hep özenmişimdir. benimki telden ulaşamayınca 'beni ara baban' diye mesaj çekiyor. 2 yıl sürdü mesaj attığında zaten kayıtlı isminin çıktığını anlatmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 benim babam çok zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yaw anneme bile bilgisayarı öğrettik. güzel bi beyaz netbook da aldık benim notebooka çökmüyor artık.. google'ı gogıl diye okusa bile gogıl'ın tüm servislerini kullanır. google translate ile yabancı gazetelere bile bakar. mesela bi türk gazetesi çok da mantıklı gelmeyen "eu bilmem ne sorumlusu yaptığı açıklamada" falan mı yazdı. google news'tan aratır, almanca metni google translate ile çevirtir okuyuverir. siz öğretmeyi beceremiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 benimki facebook sohbette görünce "oğlum okulun bitti mi" diyor, çevrimdışı oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 senin memelerin çıksın sonra görüşücez be escape'im al yazmalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Eheu google translate ile haber okusam savas falan cikti diye saklanirim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 dasaaa said: senin memelerin çıksın sonra görüşücez be escape'im al yazmalım istediğin meme mi lan köpeğin olsun senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 benim babam toyota gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben babama o relamdaki gibi yapsam bütün havamı alır bonus: http://fizy.com/#s/1lveh4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 benim babam attıklarından ziyade gelenlerle ilgileniyor, ne zaman açsam karı kız sitelerinden gelen şeyler var. teneşir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 babamın cdromu açıp üstüne kahve fincanı koyduğu bir fotoğrafı var. koysam tüm hitleri alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 babamdan; FW: Hıyar'ı tanıyor musun? FW: ANNEMİN KOFTESİ.! (yiyin..yiyin.. Afiyet olsun..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 senko said: benim babam toyota gibi adam. bizim toyota babam gibi araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 benim peder de my net okey den cıkmaz amele gibi,yalnız msnn de bnmknden cok hatun var.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sipeyskeyk said: İsmi şudur; Alkol alımına bağlı bozukluklar, nedenleri ve çözümleri asidkasşldkaslşdaşld üzüldüm lan :( Böyle 50 yaş+ insanların mail grupları var, bir tanesine beni de dahil ettiler, birbirlerine resim, fıkra, pps falan forwardlıyorlar. Hani internet 101 tadında çoğu ama işyerlerinde falan vakit geçiriyorlar, eğleniyorlar. Bazen kendileri de birşeyler yapıp yolluyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dasaaa said: yaw anneme bile bilgisayarı öğrettik. güzel bi beyaz netbook da aldık benim notebooka çökmüyor artık.. google'ı gogıl diye okusa bile gogıl'ın tüm servislerini kullanır. google translate ile yabancı gazetelere bile bakar. mesela bi türk gazetesi çok da mantıklı gelmeyen "eu bilmem ne sorumlusu yaptığı açıklamada" falan mı yazdı. google news'tan aratır, almanca metni google translate ile çevirtir okuyuverir. siz öğretmeyi beceremiyorsunuz. ahahah çok tanıdık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kardeşsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ahaha ben babamla network ve sistem yönetimi tartışıyorum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Benimki bilgisayarla tanıştığı gün bıraktı sdf 97 miydi 98 miydi, bilgisayar almışız. Hiç bilmiyoruz ama o zaman tabi. İnternet cafede bildiğiiz kadar, kısayola tıklayıp oyuna girebiliyoruz,o yani sfd. Bi pazar sabahı adam her zamanki gibi kalkmış erkenden, bilgisayara oturayım bakayım neymiş ne değilmiş falan. Tabi bilmeden artık nasıl yaptıysa klavye ayarını değiştirmiş başlat çubuğundan. Tabi farketmemiş o zaman da. ü basıyoruz başka bişey çıkıyo, ö basıyoruz başka bişey. Lan gece kapattık sabah nasıl böyle oldu diye düşünürken babam "ben sabah biraz kurcaladım ama o zaman mı oldu ki" falan dedi. Tabi biz sorunun ne olduğunu bile bilmiyoruz, götürdük o zaman bilgisayar işleri yapan bi internet cafe çakması bi yere. Tabi o zamanlarda bilgisayar böyle yeni yeni yerleşiyo ya gündelik yaşama, kıymetli değerli bişey gibi. Artık adam nasıl bi döşediyse güzel bi para aldı diye hatırlıyorum. Babam da o gün bugündür elini sürmez. Huyudur zaten, bişeyden böyle sorun yaşadı mı pek içi istemez bi daha. Arada bir parça çizimi ister benden bilgisayarda çiz plazmaya gidicem bilmemneye gidicem falan diye. Başka da alakası yok sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Tenekeadam said: benım babam anca poker chıplerımı yıyor ahahah benimki de poker chiplerimi rulette yemişti. 2 ayda kazandığım bütün parayı 1 günde kazanabileceğini iddia etti. (siyaha 1 yatır gelmezse 2 yatır gelmezse 4 yatır diye devam eden salak sistemle) e tabi 13 kere üst üste kırmızı geldi. dangalak ya hatırladıkça sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar