Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babamın Attığı Mail

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

yaw anneme bile bilgisayarı öğrettik. güzel bi beyaz netbook da aldık benim notebooka çökmüyor artık..

google'ı gogıl diye okusa bile gogıl'ın tüm servislerini kullanır. google translate ile yabancı gazetelere bile bakar. mesela bi türk gazetesi çok da mantıklı gelmeyen "eu bilmem ne sorumlusu yaptığı açıklamada" falan mı yazdı. google news'tan aratır, almanca metni google translate ile çevirtir okuyuverir.

siz öğretmeyi beceremiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

İsmi şudur;

Alkol alımına bağlı bozukluklar, nedenleri ve çözümleri

asidkasşldkaslşdaşld

üzüldüm lan :(

Böyle 50 yaş+ insanların mail grupları var, bir tanesine beni de dahil ettiler, birbirlerine resim, fıkra, pps falan forwardlıyorlar.

Hani internet 101 tadında çoğu ama işyerlerinde falan vakit geçiriyorlar, eğleniyorlar. Bazen kendileri de birşeyler yapıp yolluyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

yaw anneme bile bilgisayarı öğrettik. güzel bi beyaz netbook da aldık benim notebooka çökmüyor artık..

google'ı gogıl diye okusa bile gogıl'ın tüm servislerini kullanır. google translate ile yabancı gazetelere bile bakar. mesela bi türk gazetesi çok da mantıklı gelmeyen "eu bilmem ne sorumlusu yaptığı açıklamada" falan mı yazdı. google news'tan aratır, almanca metni google translate ile çevirtir okuyuverir.

siz öğretmeyi beceremiyorsunuz.

ahahah çok tanıdık bu
Sosyal ağlarda paylaş

Benimki bilgisayarla tanıştığı gün bıraktı sdf

97 miydi 98 miydi, bilgisayar almışız. Hiç bilmiyoruz ama o zaman tabi. İnternet cafede bildiğiiz kadar, kısayola tıklayıp oyuna girebiliyoruz,o yani sfd. Bi pazar sabahı adam her zamanki gibi kalkmış erkenden, bilgisayara oturayım bakayım neymiş ne değilmiş falan. Tabi bilmeden artık nasıl yaptıysa klavye ayarını değiştirmiş başlat çubuğundan. Tabi farketmemiş o zaman da. ü basıyoruz başka bişey çıkıyo, ö basıyoruz başka bişey. Lan gece kapattık sabah nasıl böyle oldu diye düşünürken babam "ben sabah biraz kurcaladım ama o zaman mı oldu ki" falan dedi. Tabi biz sorunun ne olduğunu bile bilmiyoruz, götürdük o zaman bilgisayar işleri yapan bi internet cafe çakması bi yere. Tabi o zamanlarda bilgisayar böyle yeni yeni yerleşiyo ya gündelik yaşama, kıymetli değerli bişey gibi. Artık adam nasıl bi döşediyse güzel bi para aldı diye hatırlıyorum.

Babam da o gün bugündür elini sürmez. Huyudur zaten, bişeyden böyle sorun yaşadı mı pek içi istemez bi daha.

Arada bir parça çizimi ister benden bilgisayarda çiz plazmaya gidicem bilmemneye gidicem falan diye. Başka da alakası yok sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

benım babam anca poker chıplerımı yıyor

ahahah benimki de poker chiplerimi rulette yemişti. 2 ayda kazandığım bütün parayı 1 günde kazanabileceğini iddia etti. (siyaha 1 yatır gelmezse 2 yatır gelmezse 4 yatır diye devam eden salak sistemle) e tabi 13 kere üst üste kırmızı geldi. dangalak ya hatırladıkça sinirleniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...