Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: Hıı peki, her teknik direktör aynı antreman programını uyguluyor. Tamam o zaman ^^ iq seviyene inemedik ya, anlamakta sıkıntı çıkıyor kusura bakma. Trasty olduğunu düşünerek yazdım bunu, yok cidden yüksek bir iq'n varsa alınma :Dtrasty olmak dediğin ne? Ben sizin şu tabirlerinize anlam yükleyemiyorum troll olmak trasty olmak şunun bi türkçe açılımın yapın ona göre yorum yaziyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ceso dan mind attack geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ahah güldüm bi an trasty olmak çok ağır bi laf buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 trasty olmak patronun oğlu mevkiidir. iq nun avrupa birliği onaylı olmasıdır. vs vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Böyle çok zeki olmadığın halde çok zekiyim diye atarlanmak, benzerini yapıyosun işte sen de. Futboldan anlamadığın halde "ben futbolu çok iyi biliyorum" diyosun. sayısız yetersiz teknik direktör çıkartan tırt kurslardan aldığın bilgilerle gelip saçmalıyorsun falan. TRASTY OLMASAN ARKAAĞAŞIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Trasty olunmaz trasty dogulurr... IQ parayla mi laaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: Hıı peki, her teknik direktör aynı antreman programını uyguluyor. Tamam o zaman ^^ iq seviyene inemedik ya, anlamakta sıkıntı çıkıyor kusura bakma. Trasty olduğunu düşünerek yazdım bunu, yok cidden yüksek bir iq'n varsa alınma :DBakın önünde bilgisayarınız var açın google dan ufak tefek bi araştırma yapın. Antreman programı uygulamasıyla ilgili. Zaten antreman denilen şey dünyanın en basit şeyidir. Sergen Yalçın'ın bile yorumu vardı daha 1-2 hafta önce Antreman nedir ki açarsın internette sana ne şekilde antreman yaptırıcağın yazar zaten söylersin yaparlar diye benimkine nazaran çok daha kolay gibi göstermişti ama genel anlamda abartsada haklı. Her teknik direktör Aynı şekilde kondisyon depolatır. Aynı şekilde Fizik gücü çalıştırır ama yukardada yazdım değişkenlik göstericeği durumlar elbet mevcuttur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Kondisyon, fizik gücü aynı şekilde depolansa farklı kondisyonerlere dünya kadar prar verilmezdi ve takımların kondisyonları teknik kadro değişiminde etkilenmezdi. Zencilerle dolu anadolu takımlarının kondisyonları bizim çömezlerden beter durumda olmazdı. Ayrıca fiziksel antreman ayrıdır, taktiksel antreman ayrıdır. Herkesin taktiksel antremanı da aynı olamaz yani kusura bakma. Of of bile bile trolleniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: Böyle çok zeki olmadığın halde çok zekiyim diye atarlanmak, benzerini yapıyosun işte sen de. Futboldan anlamadığın halde "ben futbolu çok iyi biliyorum" diyosun. sayısız yetersiz teknik direktör çıkartan tırt kurslardan aldığın bilgilerle gelip saçmalıyorsun falan. TRASTY OLMASAN ARKAAĞAŞIMYani Futboldan teknik anlamda hiç birşey anlamayan bir grubun futbol bilgimi tartışması bana komik geliyor. Benim tezime hanginiz anti tez veriyor sadece o öyle değil diyip muhalif bir uslub. Neyse haklısınız diyim artık fazla savaşamicam ama öğrenmeniz gereken çok şey var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Adam football manager oynuyor beyler, taktik isi FM2011 de Zorlasicak yalniz ona gore.. =) edit: =) unutmusum birde Caps Unutmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: Kondisyon, fizik gücü aynı şekilde depolansa farklı kondisyonerlere dünya kadar prar verilmezdi ve takımların kondisyonları teknik kadro değişiminde etkilenmezdi. Zencilerle dolu anadolu takımlarının kondisyonları bizim çömezlerden beter durumda olmazdı. Ayrıca fiziksel antreman ayrıdır, taktiksel antreman ayrıdır. Herkesin taktiksel antremanı da aynı olamaz yani kusura bakma. Of of bile bile trolleniyorum yaTam olarak okursan zaten haftalık 8 idmanın 2 si o hafta çıkacağı mentaliteye göre Taktiksel antremandır buda hocaya kalmıştır yazmıştım zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 E tamam her hocanın antremanı aynıdır diye atarlanman anlamsız o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Trasty ne zman yörünge dısına cıkmisti :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aykuum 145 taam maaaa dediğiyle ilgili konu açılınca sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bi 20 sayfa kadar önce fener galatasaray topiğinin az mesaj aldığını, buna şaşırdığımı yazacaktım ki şimdi bu başlık hak ettiğini buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Umarım Futbol bilginiz bir gün benim şu anki bilgimin üstünde olur. O zaman zaten şu an ne kadar saçma muhalefet yaptığınızı anlayacaksınız. Zevkliydi konuşma en azından türk futbolunun neden ilerlemediğini . Ve Spor adamlarının yargıladığı ülkemizin futbol kültürünün ne denli düşük düzeyde olduğunu burda bir kez daha ispatladınız. Kimle tartışmaya girip kimin kalbini kırdıysam özür dilerim. Teknik mana'da anlatmak istediklerimi anlamak istemediniz sizin gözünüzde ben bilgisizdim ben cahildim. Canınız sağolsun. Siz haklısınız arkadaşlar. Hata ettim bişeyler açıklamaya çalışarak ama vizyonunuzu bu denli kapatmak benim yorumumca çok sağlıklı değil. Fakat pekte umrunuzda değil sanırım =) Burda beni ezdiniz , Futbolu bilmediğimi kanıtladınız , bilgilerinizle beni aydınlattınız. Tebrik ederim Hayatınızda başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: aykuum 145 taam maaaa dediğiyle ilgili konu açılınca sanırım :D ulan demek zeki pati olmak yasakmis burda :d ben salagim ayagina yatsin herkes :P PS: Tarih olarak sormstm ya karislastrma yapcaktm üyelk tarihi ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: aykuum 145 taam maaaa dediğiyle ilgili konu açılınca sanırım :D yok, yani dönem olarak evet o dönem, ama yörünge dışına çıkma sebebi o konuyla alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi afise olunca banlenip yeni nickiyle geldi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 En çok ben bilirim futbolu! Saksı değilim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 cevrem itibariyle tüm arkadslarimda ps3 var be her gün toplaip o 3-5-2 senin bu 4-4-2 benim taktik yapıp oynuyoruz.. babamin ogluyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 babam ceo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar