nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ceso said: valequenta said: Nasil tarafli bir tavir sergilendi sana karsi? Kabul mu etmemiz gerekiyor kontratagin organize yapilamayacagini?Bu tartışma konusu değilki Teknik tabir olarak Kurslarda öğretilen , Her türlü teknik tasvir de ve Oyun yapısı anlamında mantık çerçevesinden bakıldığında Kontra Atağın organize değil Aksine doğaçlama ve dağınık bir Atak şekli olduğu yazmaktadır ve bunun tartışması bile söz konusu değildir bunu tartışma konusu yapan sizlersiniz =) Yılmaz Vural falan da bu kurslardan çıkma değil mi? Sertifikalı falan.. Futbolu çok iyi biliyor eminim kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 büyük harfleri kullanmada da sorun yaşıyor kendisi. yazım şeklinden tanıdım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 khala said: Bende fake account açayım, arkaksokaklar, harrykewell,pzero gibi sallayayım oraya buraya, sonra moderatörler adminler taraflı olsun. Yok öyle bir dünya. Bu foruma her takımdan 1 troll yeterli, fazlası zararlı.Troll nedir her hangi bir bilgim yok ama türk sözlüğüne eklediğiniz bu kelimeler takdire şayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ceso said: valequenta said: Nasil tarafli bir tavir sergilendi sana karsi? Kabul mu etmemiz gerekiyor kontratagin organize yapilamayacagini?Bu tartışma konusu değilki Teknik tabir olarak Kurslarda öğretilen , Her türlü teknik tasvir de ve Oyun yapısı anlamında mantık çerçevesinden bakıldığında Kontra Atağın organize değil Aksine doğaçlama ve dağınık bir Atak şekli olduğu yazmaktadır ve bunun tartışması bile söz konusu değildir bunu tartışma konusu yapan sizlersiniz =) Yok oyle bir sey iste, futbol 2+2=4 diye ogretiyorlarsa o forumda bence daha fazla takilma oraya. Simdi sen bu durumda diyorsunki bir mac icin butun oyun taktigini kontratak uzerine kurmus bir takim, ya da belli bir sure de ( 60. dakika itibariyle mesela ) kontratak oynayacak olan bir takim, antrenmanda ne yapiyor? Hadi takilin beyler kafaniza gore dogaclama , kimse kimsenin nereden akacagini, nerede duracagini bilmeden kafaniza gore sallayin mi deniyor? Bunu mu ogretiyorlar? Oyleyse bu yuzden bizden dogru duzgun teknik direktor cikmiyor. Mantikli geldi simdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 moonfall said: büyük harfleri kullanmada da sorun yaşıyor kendisi. yazım şeklinden tanıdım vallahi. ahahahah harbiden hic dikkat etmedim ben buna. caps sorunu var arkadasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ceso said: khala said: Bende fake account açayım, arkaksokaklar, harrykewell,pzero gibi sallayayım oraya buraya, sonra moderatörler adminler taraflı olsun. Yok öyle bir dünya. Bu foruma her takımdan 1 troll yeterli, fazlası zararlı.Troll nedir her hangi bir bilgim yok ama türk sözlüğüne eklediğiniz bu kelimeler takdire şayan senin için türkçe yetersiz kalmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: Ceso said: nileppezdel said: Alan savunması yerine adam adama savunma yaparlarsa kanadı amele gibi boş bırakmayabilirler mesela :DAdam adama yapılması durumunda Teknik kapasitesi , hızı veya fiziksel yapısı sol beke göre daha iyi bir Sol kanat oyuncusu sağ beki geçtiğinde pozisyon daha sıkıntılı bir hal alacaktır bu yüzden kanat hücümlarında adam adama savunma tercih edilen bir savunma şekli asla olmayacaktr =) Evet de swap wings'e karşı taktik de vardır, elindeki sağ bek daha iyiyse uygularsın bu kadar basit. "sol kanat her zaman boş kaldı ve hep bu böyle olacak!1!!"lik bir durum yok yani. Mucks Mesajımı tam anlamıyla okursan bunun cevabı ordada mevcut. Elbette her organize atağın karşı bir cevabı olacaktır. Fakat eğer kanat hucumları engelleme adına ortadan yada soldan adam çekersen diğer kanata orta kısım boş kalacaktır. ve daha efektif bir pozisyon verilip riske atılacaktır . Bu yüzden genelde orta doldurulur ve kanat boş bırakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hayır işte adam adama savunmada bu sorun yaşanmaz eğer defans oyuncuların iyiyse, bunu diyorum. Yani daima olacak diye bir şey yok. Ama neyse beslemeyn diyip kendim besliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 valequenta said: Ceso said: valequenta said: Nasil tarafli bir tavir sergilendi sana karsi? Kabul mu etmemiz gerekiyor kontratagin organize yapilamayacagini?Bu tartışma konusu değilki Teknik tabir olarak Kurslarda öğretilen , Her türlü teknik tasvir de ve Oyun yapısı anlamında mantık çerçevesinden bakıldığında Kontra Atağın organize değil Aksine doğaçlama ve dağınık bir Atak şekli olduğu yazmaktadır ve bunun tartışması bile söz konusu değildir bunu tartışma konusu yapan sizlersiniz =) Yok oyle bir sey iste, futbol 2+2=4 diye ogretiyorlarsa o forumda bence daha fazla takilma oraya. Simdi sen bu durumda diyorsunki bir mac icin butun oyun taktigini kontratak uzerine kurmus bir takim, ya da belli bir sure de ( 60. dakika itibariyle mesela ) kontratak oynayacak olan bir takim, antrenmanda ne yapiyor? Hadi takilin beyler kafaniza gore dogaclama , kimse kimsenin nereden akacagini, nerede duracagini bilmeden kafaniza gore sallayin mi deniyor? Bunu mu ogretiyorlar? Oyleyse bu yuzden bizden dogru duzgun teknik direktor cikmiyor. Mantikli geldi simdi bak. haahhah "arkadaşlar bu hafta kontra atak oynıycaz, rakip güçlü. O yüzden evlere dağılabilirsiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 valequenta said: Ceso said: valequenta said: Nasil tarafli bir tavir sergilendi sana karsi? Kabul mu etmemiz gerekiyor kontratagin organize yapilamayacagini?Bu tartışma konusu değilki Teknik tabir olarak Kurslarda öğretilen , Her türlü teknik tasvir de ve Oyun yapısı anlamında mantık çerçevesinden bakıldığında Kontra Atağın organize değil Aksine doğaçlama ve dağınık bir Atak şekli olduğu yazmaktadır ve bunun tartışması bile söz konusu değildir bunu tartışma konusu yapan sizlersiniz =) Yok oyle bir sey iste, futbol 2+2=4 diye ogretiyorlarsa o forumda bence daha fazla takilma oraya. Simdi sen bu durumda diyorsunki bir mac icin butun oyun taktigini kontratak uzerine kurmus bir takim, ya da belli bir sure de ( 60. dakika itibariyle mesela ) kontratak oynayacak olan bir takim, antrenmanda ne yapiyor? Hadi takilin beyler kafaniza gore dogaclama , kimse kimsenin nereden akacagini, nerede duracagini bilmeden kafaniza gore sallayin mi deniyor? Bunu mu ogretiyorlar? Oyleyse bu yuzden bizden dogru duzgun teknik direktor cikmiyor. Mantikli geldi simdi bak. Hemen açıklayım.. Antremanda Pozisyon çalışır genelde önde basma üzerine ve bu defansif bir çalışma olur.. Kontra atak varyasyonlarından ziyade (çünkü futbolcu zaten alt yapıda her türlü öğrenilebilecek kontratak varyasyonunu öğrenir) 5 e 2 çalışması yapılır (5 kişi dışarda 2 kişi ortada yani bi açıdan ortada sıçan oynanır) buda en efektif hızlı pas çalışmasıdır.. Ve galatasarayın yaptığı gibi Antreman esnasında 20 dk uzaktan şut çalışılır. Maça giden arkadaşlar görmüştür Galatasaray 20 dk boyunca uzaktan şut çalışması yaptıı 5 e 2 bile çalışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: Hayır işte adam adama savunmada bu sorun yaşanmaz eğer defans oyuncuların iyiyse, bunu diyorum. Yani daima olacak diye bir şey yok. Ama neyse beslemeyn diyip kendim besliyorumTamamda Defansif anlamda en iyi takım bana göre chelsea ve chelsea de anlattığım gibi adam adamadan ziyade takım olarak alan savunması oynuyor.. Hatta günümüz futbolunda adam adama oynayan takım yok kadar az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ha her teknik adam da aynı antremanı yaptırır daima, ideali budur. Herkes morinyo zaten, dünyada kötü teknik adam yok. Bari 3. sınıf koçlar çalıştırsın takımları, bi 5e 2 antremanıyla bitiyosa sdfsdf Gayet de kimin nereye koşu yapacağı falan çalışılır, öbür türlüsü işini şansa bırakmak olur, aptallıktır üstteki mesaj için de ben çok var demedim öyle takım, sadece fazla kesin konuşuyorsun deidm. Futbol kesin bir spor değildir, asla olmamıştır asla olmayacaktır, belki de futbolla ilgili kesin olan tek şey budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ceso said: Rewendor said: tartışmaya, zıt fikirlerde de olsak her türlü konuşmaya açığız, zaten bu bölümün amacı bu ama işin içine hakaret girince ceza geliyor bunu defalarca söyledik.Burda defalarca hakaret işittim .. Fakat hakareti eden Galatasaray'a gönül verince hakaret olmuyor.. Ama ben edince Galatasaray'lı madur oluyor. Tahrik hiç bir şekilde caydırıcı etmen sayılmıyor veya ceza sebebi olmuyor değilmi ? Şu forumu bu denli Galatasaray egemen bir platforma geçişi sayende olmuştur. Umarım bu yönetim şekliyle başarılı olursunuz.. Ama yönetiminde oldukça desteksiz ve zayıf.. Neyse başarılar şikayet ettiğin mesajlarda yaptırım elbette uygulanır. hakaret kimden gelirse gelsin ceza alıyor, gözümüzden kaçmadığı durumlarda tabii. Gözden kaçanlarda da sizden uyarı bekliyoruz. Bu bölümü sıkı şekilde inceleyen 3 moderatör ve 2 admin varken sadece bana bağlaman, üstelik de 2 günlük üye halinle gelip de bölüm ve yönetimi hakkında bilinçsizce ahkam kesmen de pek doğru davranışlar değil. Bugün burada her takım taraftarına eşit davranılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Iyi de Galatasaray kontra taktigiyle oynamadi ki? Hayir oynadi diyeceksen daha cok isime gelir cunku gayet organizeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Yok abi organize değildik, çok iyi doğaçlama yapıyo bizimkiler. Antremandan sonra doğaçlama kursuna gidiyolarmış topluca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 adam yeni değil ki forumda tanıyamadınız mı hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ben de onu demeye çalışıyorum...Tamamen bilinçli oynadık,ayağa akıllı oynadık...Uzun toplar,şişirmeler yoktu...Bir plan vardı açık ve net... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bizim takım freesıtayıll mıydı dostummm o yeaa maaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bi dakka yahu, bu Ceso Trasty mi? Off eğer oysa hakikaten şurada saatlerdir laf anlatmaya çalışıyorum diye kendime hem kızacam hem de bayağı üzülecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 aa iq'lu pati diil mi o sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 abi adam trasty diyoruz da, siz baya kaptırmıssınız tartısmaya hic gormediniz o mesajları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 nileppezdel said: Ha her teknik adam da aynı antremanı yaptırır daima, ideali budur. Herkes morinyo zaten, dünyada kötü teknik adam yok. Bari 3. sınıf koçlar çalıştırsın takımları, bi 5e 2 antremanıyla bitiyosa sdfsdf Gayet de kimin nereye koşu yapacağı falan çalışılır, öbür türlüsü işini şansa bırakmak olur, aptallıktır ahahahah Evet arkadaşım aynen dediğin gibi Antreman programları Tamamen aynıdır ve Haftada 5 gün çalışma olup toplam 8 antreaman yaptırılıyorsa bunun 6 antremanı ufak tefek değişiklikler dışında aynıdır. geri kalan 2 idmanda Oynayacağın maçın teknik anlamda ne şekilde oynayacağına dair yine kalıp şeklinde antreman programları uygular Tek değişkenlik göstericeği durumlar dediğim gibi oynanılacak maçtaki mental yapı ve Var olan oyuncuların Fiziksel durumuna, maçın önemine , form durumuna göre idmanın ağırlığı ve süresidir.. Sezon öncesi kamplarından bahsetmiyorum bu arada ama sezon içi antreman programları dediğim gibi değişkenlik göstericek unsurlar hariç Mourinho'nunda antreman programı aynıdır. Mersin idman yurdununda aynıdır.. Şimdi bunuda yozlaşmış ön yargılı yorumlarınızla adam mourinho yla mersin idman yurdu teknik direktörünü bir tuttu diyeceksiniz.. Teknik adamın becerisi Geleceği görebilme , Karşı takımı tahmin edip çözebilme ve buna göre oyun yapısı belirleme , Oyuncuyla iletişim , Ve takım kimyasını korurcasına Kadro kurmakla kısıtlıdır. ki bunlar kişisel Teknik direktörlük becerileridir. İşin özü Mourinho'da şu anki takım kimyası bozulmuş ve oyun anlayışına göre düzenlemediği bir futbol takımında başarılı olamaz. Günümüz futbolunda Transferleri yönetim yerine Teknik Direktörün yapması gerektiği gerçeğide bunla ilişkilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Hıı peki, her teknik direktör aynı antreman programını uyguluyor. Tamam o zaman ^^ iq seviyene inemedik ya, anlamakta sıkıntı çıkıyor kusura bakma. Trasty olduğunu düşünerek yazdım bunu, yok cidden yüksek bir iq'n varsa alınma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Peki Mourinho'da kontra atak oynatacagi zaman izin veriyor mu oyunculara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ceso köln spor okulundan yılmaz vural'ın kankası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar