Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

10 senedir abidik gubidik yeniliyoruz.bi anelkalı 4-0 lık galibiyet bence eze ezeydi.6-0 bile saçmaydı arif bomboş kaleye atamadı maç dondu 2-0 ken 6-0 oldu

biz o kadar ağlamadık şurda 1 puan aldık amma yaptınız.bari şu maçta gerçekçi olun biraz
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

ağlamayla ilgisi yok. dün geceden beri meydanı boş bulup atıp tutuluyor bu başlıkta. beraberlikten bu kadar özgüveni futbolcuların kendi edinmedi de bu üye taraftarlar niye bu kadar coşumculuk yapıyor onun arayışındayız. yoksa hava hoş izledik, biliyoruz.

porto galibiyeti ile sevinen bir adamsin.. bana giren cıkan olmasn rakiplerme ne olursa olsn diosn.. adam deplasmanda 1 puan alms bırak sevinsn amma adamsn yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Hani bi şiir vardı

Ben, senin beni sevebilme ihtimalini sevdim gibi bişeydi ..

GAYET ortada geçen bir maç gol pozisyonları eşite yakın hatta

Topla Oynamada 54-46üstünüz
Ceza sahasına isabetli ortada 6-1 üstünüz
Toplam Şut 13-11 galatasaray üstün ki bunların 5 i 30-40 metre çevresi gole yaklaşmaya dair en ufak bi durum söz konusu değil.
Hakem bildiğin eyyam yapmış Kaç hakeme sorsan 50 kere atılıcak Neill o sahada maçı tamamlamış ..

Ve bu istatistikleri EZDİK olarak nitelendiren bir galatasaray taraftarı..

İlk kez kazanmaya bukadar yaklaşıp.. KAzanamasanızda kazanabilme ihtimalinizden dolayı bayram havası yarattınız

Tebrikler Berabere kaldınız .. Bugünleridemi görücektik
Sosyal ağlarda paylaş

Kontratagin organize yapilip yapilamayacagini anlamak icin 10 sene surecek olan teknik direktorluk sinavindan kacmak gerekmiyorki?

Kontratakgin olusmasi icin organize yapamazsin, gidipte rakibe top kaptirip atak yapmasini saglayip daha sonra kontrataga cikamazsin, ancak kontrataklarini organize halde yapabilirsin.

Bunuda gayet antrenmanlarda calisip "ORGANISED" hale getirebilrisin.

Bunun icinde bircok varyasyon yapabilirsin, kontrataklarda beklerin hizliysa d.alves gibi, dribble yapmalarini "organize" edebilirsin,

veyahutta pino gibi hizli ve cevik bir adamin varsa en rakip defansin son adamina yapisik bekletebilirsin vb vb.

Neyse neyi tartisiyorum ya. Daha fazla ustunede gelmemek lazim empati yaptimda bir an...

EMPATI INSIDE

YA FENERLI OLSAYDIM??

Sosyal ağlarda paylaş

ezdik diyen gsliye ben de kızıyorum da bu senin saçmalıyor olduğun gerçeğini değiştirmiyo. nerdeyse nianga gelen her topa gol pozisyonu dedin, gsni bütün ataklarına da dan dun ileri atılan toplarla çıktılar dedin. elano çıktı emre çolak girdi oyuna. hagi defansif oynatmak isteseydi bu hamle niye yapacaktı. adam sabriyi bile ileri sürdü. hala kapandınız ezildiniz muhabbeti çeviriyosun. maçtan önce 5 atarız 10 atarız diyen bizdiz sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

Hani bi şiir vardı

Toplam Şut 13-11 galatasaray üstün ki bunların 5 i 30-40 metre çevresi gole yaklaşmaya dair en ufak bi durum söz konusu değil.
Hakem bildiğin eyyam yapmış Kaç hakeme sorsan 50 kere atılıcak Neill o sahada maçı tamamlamış ..

İlk kez kazanmaya bukadar yaklaşıp.. KAzanamasanızda kazanabilme ihtimalinizden dolayı bayram havası yarattınız

ŞŞŞ..

KABUS GİBİ ÇÖKER , ARMAMIZ YETER DEMİŞTİK EVLADIM.
Sosyal ağlarda paylaş

Yukardada yazdım .. Hani organised hale getirebilirsin diye nitelendirdiğin bilgilerin çoğunu zaten Amatör Futbol kulupleride öğreniyor fakat Kontra Atak her hangi bir Organizasyona dönüştürülemez çünkü karşı tarafın verebileceği reaksiyonların sayısı sınırsızdır..

Hani Yobo sana basarsa ona ver gibi bişey söz konusu değil çünkü bu tür planların tutma ihtimali %0.01. Kontra atağın başarısı kişisel beceriden ibarettir
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

Ceso said:

Hani bi şiir vardı

ŞŞŞ..

KABUS GİBİ ÇÖKER , ARMAMIZ YETER DEMİŞTİK EVLADIM.

PArdon abi sen 2000 kişiyle 55000 e kendini dinleten arkadaştın saygı duyuorum o yuzden
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

evet o yüzden bütün liglerde orta sıra takımları afrikadan zenci hızlı zenci getiriyolar
Hızları onların kişisel kontra atak becerisi zaten. Genelde bu arkadaşlar vucudlarıylada karşı defans oyuncularını etkisiz hale getirmekte daha etkili oldukları için yukardada belirttiğim gibi kişisel becerileri sayesinde genelde bu tür takımlarda senin yazdığın tarz futbolcular yer alıyor
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Yani karsi takimin verebilecegi reaksiyonlarin sinirsiz oldugu durum kontratak mi?

Herhangi bir organize olarak adlandirdigin taktik anlatir misin bana karsi takimin sinirsiz reaksiyon veremeyecegi?

öyle deme 4 tane defans oynuyorlarsa 4! tepki veriyorlar sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla abi adam anlamamakta diretiyo.

o zencilerin çoğunun son vuruşu yok farkındaysan. 10 kontraataktan 1ini gol yapsın diye alıyolar. çoğusu da hiç bişey yapmaz takımını 10 kişi oynatır ama kontraatak taktiğinde o adamı koyman lazım. zigicle mi çıkıcan kontra atağa
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...