Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ben o konuda içimi FB başlığına döktüm. Burda tekrar dert yanmıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Offfffffffff ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bahcıvan-usak-söfor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Ceso said: Kendi başımdan geçen bi olayı anlatiyim mesela hafifte komiktir bu =) Lise son daydım yani 2004 yada 2005 senesi Galatasarayın bi maçı var Sanırım Villareal bi arkadaşım çok gitmek istio bilet bulamamış. Benim babamın yanında çalışmış bi adam vardı Eşref Abi die.. Bu adam üsküdar sahilde gazetecisi fln var hani bi ıslıkla 100-200 tipler olur ya onlardan bi sorunun oldumu ararsın eşref abi şöyle şöyle mevzu var adam ışınlanmış gibi 15 dk da istanbulun her yerine yannda 100 adamla biter böyle bi tip. Çevresi inanılmaz geniş yine atıyorum Rize'de Sezen Aksu konseri var eşref abi bilet lazım de adam onu çözer getirir sana öyle de bi tip =) Neyse ben eşref abiyi aradım abi dedim Villareal maçı varmış bizi şuna bi sok .. adam dedi saat 6 da üsküdara gel. Neyse gittik biz Adam aldı bizi geçirdi beşiktaşa ordan bi otobüs aldı bizi .. Bende Fenerbahçeliyim haliyle bi otobüse bindim içinde 30-40 Galatasaraylı içki içip marşlar sölüolar.. Neyse Eşref abi gitti biz içerdeyiz yanımıza bi adam geldi çocuklar dedi ben Susurluk Ultraslan başkanıyım dedi zaten sarhoş iicene gevelio .. yolunuz düşer gelirseniz yemeğinizden yatıcaınız yere benden sizin gibi galatasaraylı kardeşlerimin başımın üstünde yeri var fln dio bizde eyvallah abi dioruz saçma bi durumdayım Biri geldi yanımıza kardeşlerim dedi ben bu galatasaraya hayatımı verdim dedi siz benim yaşıma geldiğinizde Bu Sarı Kırmızılı renklere çok daha fazlasını vericeksiniz fln dio .. Ben tabi abi diorum adama içimde "heee" tribindeyim. Neyse indik otobüsten geldik stada bi adam geldi gözümün önünde Balıkesir ultraslan bilmemnesine baya bi bilet verdi adamda teker teker elimize biletleri koydu . "OOOOOOOOOOOOO balıkesirden geldik oooooooooooo" tezahuratları eşliğinde içeri girdik .. (anlatmak istediim bölüm buydu ama hikayeyi tamamliyim) Haftasonu Fenerbahçe maçı var maç öncesi 2 saat ve maç 2 saat toplam 4 saat ne galatasaray lehine bi tezahurat yapıldı ne villareal alehine 4 saat boyunca sırf Fenerbahçeye küfrettiler Ümit karanı çağırıolar "ümit fenerin anasını ..." şeklinde devamı gelio Benide tamda koydular kapalı üst ortaya aman allahım kafayı yicek durumdayım. Yanımdan kanlar içinde bi adam indi arkadan sesler : "vurun i.ne'ye" hani kapkaççı fln sandık biz sorduk neymiş naapmış "Fenerliymiş" dediler benim orda götüm attı direk. Sonra bunlar başladı "oooooooooooo s.kilmiş fenerbahçe oooooo" şeklinde ben söylemiorum tabi . Yanımdaki arkadaşta biraz saf adıda Saffet dönüo bana doğru oooooo s.kilmiş fenerbahçe ooo die sölüo millet kıllandı ben söylemiorum çocuk bana doru sölüo fln Bakışlar başladı bende artık orda korkudan ölücem koy götüne gitsin dedim bende ana bacı kendi takımıma sövmeye başladım =) O gün bugundür 5 kere GS - FB deplasmanına gittim muhabbet için bi kere Rize - GS , Antep - GS , Kayseri - FS maçlarına gittim bide en son Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına gittim bi daha o stada girmedim =) okurken koptm ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ben de fb - rangers maçına gitmiştim arkadaşla. durum 1-0 fb lehine olsa gerek. fener yese ya eleniyodu ya da uzatmaya mı ne gidiyodu emin değilim. ümit özat çizgiden top çıkarmıştı "aaaaahhhh" demiştim refleks olarak. bi 10 kişi falan dönüp bana bakmıştı böle "hasssiktir yiyoduk amua koim" diyebilmiştim soğuk terler eşliğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 biz beşiktaş tribününe beşiktaş polarlarıyla altımızda Fenerbahçe formaları eşliğinde girip, tribün basmıştık. hatırlanır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 vay anasını siz neymişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çılgınsın meeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 yaa yaaa. rüştü'yü de dövmüştük de onunla pek iftihar etmiyorum. hem küçük sayılırdım o zaman, aradan bir tekme sallamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Arkasokak said: biz beşiktaş tribününe beşiktaş polarlarıyla altımızda Fenerbahçe formaları eşliğinde girip, tribün basmıştık. hatırlanır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 http://www.seniste.com/site/karikatur/resim/52.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Tribünden duyulmadı bile demişsiniz de, 1.35, üçlüye dikkat. http://www.facebook.com/video/video.php?v=452230443949&ref=nf Kendi ıslığınızdan duymamışsınız da cümle alem duymuş ahahaha edik imla kuralları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 baharı bekleyen kumrular gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UFaVePoUzkU&feature=player_embedded#! cana cana cana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Barosdan sonra iyi oldu, bir daha kendisi girmez öyle futbolculara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Yeni bir arkasokak türüyor, hiç cevap vermicem. Taraftarınızın rezilliğini bütün Türkiye gördü sen kendini avut yavrucum hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Unutmadan fenerbahçe anonsçusuna saygılar haydi fener haydi fener haydii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Biraz okudum şunları bir yazıyım, beraberliğe sevinin diyen arkadaşlara, Beraberliğe şöyle sevinilir : Galatasaray'ın kalesini Allah korudu diyen arkadaşlar muhtemelen maçı izlememiştir zira tek pozisyonununz Niang ile. İddaası yatan arkadaşlara da üzüldüm, çifte şans 0-2 1.88 veriyordu kazandık onu da hamdolsun. Neyse arkadaşlar önemli olan 1 puan değil, Fener'i Kadıköy'de bu kadar ezerek gitmek, Elano'nun tekrar futbola dönüşü, Servet'in maç satmaması ve Pino'nun forvet oynayabilmesidir. Fenerlilerde hiç 10 yılda 1 falan demesin, hepiniz evde ana avrat küfrettiniz sinirden delirdiniz bunu herkes tahmin edebilir. Birde her fırsatta Galatasaray tribünlerine laf atan "arkadaşlar" herhalde bugünden sonra bir daha laf atamazlar, kendi tribünlerine bakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 cidden ezdik diyebiliyosanız ezilmekten ezmenin ne oldugunu unutmuşsunuz siz helal helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 bence servet,sarp ile birlikte takımın en kötüsüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 poopla said: cidden ezdik diyebiliyosanız ezilmekten ezmenin ne oldugunu unutmuşsunuz siz helal helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 poopla said: cidden ezdik diyebiliyosanız ezilmekten ezmenin ne oldugunu unutmuşsunuz siz helal helal :D abi sıvacı değilsin, sıvamaya çalışıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 khala said: Yeni bir arkasokak türüyor, hiç cevap vermicem. Taraftarınızın rezilliğini bütün Türkiye gördü sen kendini avut yavrucum hadi.peki bebişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Skora yansimamis olsa da ... EZDIK . 4.50 oranla, Hagi'yle, takimin icinde bulundugu kaos ortamiyla, 10 senedir aldigimiz sonuclarla rakibin Galatasaray oldugunu unutan Genc Fenerliler, bu sefer "Kestane" nin degil gercek "Efsane" nin uyandigini farketmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 fb tsraftarini hic seven biri diilimdir ama gslilerin 0-0a bu kadar sewinmesi priceless :) elanoyla pinonun mutis futbollarini haftaya yine izleriz, eminim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar