Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

toggie said:

kime bedava bilet verildiginden nasıl bu kadar eminsin? verilmiyor belki? zaten ali sami yen'i cehenneme ceviren taraftar mı var ki? verilmedigi icin bu haldedir belki de.
Ya ben sana ad soyad verim istiosan özelden 3 tane 3 ünede haftada en az 4 bedava bilet gelio ve öyle vasıflı insanlar değil .. Elbet az çok tanınanı vardır .. ilk yazımda bişi yazdım onuda belirtiyim 1.5 senelik kobineler çıkmış 7 arkadaşım 500 er milyondan aldı mesela .. (aldıkları yerin satış fiyatı 2.250)
Sosyal ağlarda paylaş

ya isim versen ne olur, tanımadıgım adamlar. ben zannetmiyorum oyle 3-4k kisinin beles bilet alabilecegini. ben bi kere aldım beles bilet. o da bayan basketbol, besiktas deplasmanı :)

nonda'nın fb'ye gol atıp, sampiyon oldugumuz sezon, fb macından bir gun once pankart asmaya stada girdik. isimiz bitti, staddan cıktım zorla tıktılar bizi de otobuse, megersem bjk macına gidiyomusuz. otobuste dagıttılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ya isim versen ne olur, tanımadıgım adamlar. ben zannetmiyorum oyle 3-4k kisinin beles bilet alabilecegini. ben bi kere aldım beles bilet. o da bayan basketbol, besiktas deplasmanı :)

nonda'nın fb'ye gol atıp, sampiyon oldugumuz sezon, fb macından bir gun once pankart asmaya stada girdik. isimiz bitti, staddan cıktım zorla tıktılar bizi de otobuse, megersem bjk macına gidiyomusuz. otobuste dagıttılar :)
Ya tamamda bu öyle saklanan bişi değil zaten takır takır dağıtıolar galatasarayda .. Ben galatasaraylı olupta atıyorum Galatasaray - Gençlerbiliği maçı gibi maçlarda stada giremeyen 1 adam görmedim stad önünde fazla bileti olan varmı die bağırarak bile girersin

edit : ve zaten anlattığın olay gibi dönüo muhabbetler ama o sohbetlerde fln 3 er 4 er veriolar. Hatta atıyorum Burak die bi arkadaşım maltepe çevresinde ikamet edio bilmem kim abi dedi unuttum adını ona 150-200 tane geliomuş oda ordaki çocuklara dağıtıomuş burak gibi .. Diğer arkadaşım o biraz daha işlerin içinde 7-8 senedir her maça gidio o mesela abi bana 10 bilet lazım deseler 20 wericekler öyle
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi başımdan geçen bi olayı anlatiyim mesela hafifte komiktir bu =)

Lise son daydım yani 2004 yada 2005 senesi Galatasarayın bi maçı var Sanırım Villareal bi arkadaşım çok gitmek istio bilet bulamamış. Benim babamın yanında çalışmış bi adam vardı Eşref Abi die..

Bu adam üsküdar sahilde gazetecisi fln var hani bi ıslıkla 100-200 tipler olur ya onlardan bi sorunun oldumu ararsın eşref abi şöyle şöyle mevzu var adam ışınlanmış gibi 15 dk da istanbulun her yerine yannda 100 adamla biter böyle bi tip.

Çevresi inanılmaz geniş yine atıyorum Rize'de Sezen Aksu konseri var eşref abi bilet lazım de adam onu çözer getirir sana öyle de bi tip =)

Neyse ben eşref abiyi aradım abi dedim Villareal maçı varmış bizi şuna bi sok .. adam dedi saat 6 da üsküdara gel. Neyse gittik biz Adam aldı bizi geçirdi beşiktaşa ordan bi otobüs aldı bizi .. Bende Fenerbahçeliyim haliyle bi otobüse bindim içinde 30-40 Galatasaraylı içki içip marşlar sölüolar..

Neyse Eşref abi gitti biz içerdeyiz yanımıza bi adam geldi çocuklar dedi ben Susurluk Ultraslan başkanıyım dedi zaten sarhoş iicene gevelio .. yolunuz düşer gelirseniz yemeğinizden yatıcaınız yere benden sizin gibi galatasaraylı kardeşlerimin başımın üstünde yeri var fln dio bizde eyvallah abi dioruz saçma bi durumdayım

Biri geldi yanımıza kardeşlerim dedi ben bu galatasaraya hayatımı verdim dedi siz benim yaşıma geldiğinizde Bu Sarı Kırmızılı renklere çok daha fazlasını vericeksiniz fln dio .. Ben tabi abi diorum adama içimde "heee" tribindeyim.

Neyse indik otobüsten geldik stada bi adam geldi gözümün önünde Balıkesir ultraslan bilmemnesine baya bi bilet verdi adamda teker teker elimize biletleri koydu . "OOOOOOOOOOOOO balıkesirden geldik oooooooooooo" tezahuratları eşliğinde içeri girdik ..

(anlatmak istediim bölüm buydu ama hikayeyi tamamliyim)

Haftasonu Fenerbahçe maçı var maç öncesi 2 saat ve maç 2 saat toplam 4 saat ne galatasaray lehine bi tezahurat yapıldı ne villareal alehine 4 saat boyunca sırf Fenerbahçeye küfrettiler

Ümit karanı çağırıolar "ümit fenerin anasını ..." şeklinde devamı gelio

Benide tamda koydular kapalı üst ortaya aman allahım kafayı yicek durumdayım. Yanımdan kanlar içinde bi adam indi arkadan sesler : "vurun i.ne'ye" hani kapkaççı fln sandık biz sorduk neymiş naapmış "Fenerliymiş" dediler benim orda götüm attı direk.

Sonra bunlar başladı "oooooooooooo s.kilmiş fenerbahçe oooooo" şeklinde ben söylemiorum tabi . Yanımdaki arkadaşta biraz saf adıda Saffet dönüo bana doğru oooooo s.kilmiş fenerbahçe ooo die sölüo millet kıllandı ben söylemiorum çocuk bana doru sölüo fln Bakışlar başladı bende artık orda korkudan ölücem koy götüne gitsin dedim bende ana bacı kendi takımıma sövmeye başladım =)

O gün bugundür 5 kere GS - FB deplasmanına gittim muhabbet için bi kere Rize - GS , Antep - GS , Kayseri - FS maçlarına gittim bide en son Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına gittim bi daha o stada girmedim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ceso said:

Neyse indik otobüsten geldik stada bi adam geldi gözümün önünde Balıkesir ultraslan bilmemnesine baya bi bilet verdi adamda teker teker elimize biletleri koydu . "OOOOOOOOOOOOO balıkesirden geldik oooooooooooo" tezahuratları eşliğinde içeri girdik ..

iste bunu diyecektim ben de. sehir dısından gelenlere ve istanbul dısındaki universitelerdeki ultraslan gruplarına toplu halde bilet gidiyor. universiteliler kesinlikle parasını veriyolar, ondan adım gibi eminim defalarca gittim. sehir dısından gelecek olanlara da bir miktar para ile bir miktar da beles olarak bilet gidiyordur. istanbul dısındakilerin maclara toplu halde gelebilmeleri icin bu gibi olaylar var. beles bilet olayı bence tamamen kalkar yeni stadda ama kolaylık saglanır yine de. su anda zaten ali sami yen eski acık 45 liraya satılıyor. inanılmaz pahalı bu biletler.
Sosyal ağlarda paylaş

hikayeyle kıyısından alakalı ama, bağlı bulunmadığın bi topluluğun içinde rol yapmak çok zor lan ahqaha

dün işte fenerlilerin içinde izledim arkadaşlar var diye, ulan ilk dakikalarda pinonun çizgiden gibi çıkan topunda hassiii.. diye bağırdım, sonra içimden de hassi.. dedim. Sonra "ÖYLE POZİSYON MU VERİLİR LAN HAYVANLAR" dedim, ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

hikayeyle kıyısından alakalı ama, bağlı bulunmadığın bi topluluğun içinde rol yapmak çok zor lan ahqaha

dün işte fenerlilerin içinde izledim arkadaşlar var diye, ulan ilk dakikalarda pinonun çizgiden gibi çıkan topunda hassiii.. diye bağırdım, sonra içimden de hassi.. dedim. Sonra "ÖYLE POZİSYON MU VERİLİR LAN HAYVANLAR" dedim, ahahaha
Senin durum benim anlattığıma nazaran çok daha zor ama.. Benimde başıma geldi oyle bi olay 14-15 yaşlarındaydım ali samiyene maça gittim eniştem götürmüştü Ali Sami Yen'de 4-0 yendik hatırlarsınız belki ilk golü Saffet Sancaklı atmıştı son 2 golü Boliç atmıştı 2. golü hatırlamıorum.. o maçta kafamı eğip bacaklarımın üstünde ellerimin arasına koyup ağlıo gibi yapıp aşşada gülüodum :D

edit : Öyle olaylar aslında çok oluo mesela dün benim ön çaprazımda birileri vardı tam önümdeki sıra diil onun bi altı bi pozisyonda gülüşmeden anladımki biri galatasaraylı onların o konuşmadada kuşkulandı çocuk böyle çevresine baktı duyan oldumu gibisinden ben ona bakıodum o esnada gülümsedi bende gülümsedim çevirdim kafamı =)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
G.Saray Başkanı, Nihat Özdemir ve Nihat Özbağı’nın arasına girdi, “İki Nihat’ı bulmuşken bir dilek tutayım” dedi. İkili, “Biz senin dileğini çok iyi biliyoruz” dedikten sonra Polat’ın yanından hızla uzaklaştı.

Hahahah bu ne ya :D Adamlar dilek gerçekleşicek korkusuyla tutamadan kaçmış :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

said:
G.Saray Başkanı, Nihat Özdemir ve Nihat Özbağı’nın arasına girdi, “İki Nihat’ı bulmuşken bir dilek tutayım” dedi. İkili, “Biz senin dileğini çok iyi biliyoruz” dedikten sonra Polat’ın yanından hızla uzaklaştı.

Hahahah bu ne ya :D Adamlar dilek gerçekleşicek korkusuyla tutamadan kaçmış :)
Tutumuştur o
Sosyal ağlarda paylaş

o diilde fener yattımı lan acaba.ne bilim niyanga söylemediler herhalde o yanlıslıkla gol atıcaktı

hani adnan polata fenerli taraftarlar tezahurat yapmıs filan.fenerle şu dostluk ortamı falan hayırdır

hani bu galatasraya kötü.ezeli rakibimiz.fark atarsak kötü duruma düşerler gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...