Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

goldbären said:

orası gs tribünü mü şimdi :D

geçen sene sami yen maçından sonra sitelerinde yayınlanan qq yazısı o

he dikkat etmemişim pardon. her türlü kötü tabi, takım farketmeksizin alıp önlerinde kırsınlar 50 dolarlık lazerleri. arama yapılmıyo mu anlamıyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

@fiz

neill'a kırmızı kart çıkarabilirdi hakem, ona katılıyorum da penaltı olan pozisyon hangisiydi ya? hatırlamıyorum cidden penaltılık bir pozisyon ben.

sabrinin niang'a bi şeyi var sanırım

hani eski bi gif var ya iki bacağıyla adamın kafasını alıyo kıskaca altıpasta, onun bi değişiği oldu ama hızla çıktı kasti bişey yoktu, ama verilirdi yani ahaha. O biraz niangın boş anına geldi, müdahale sırasında düşmemeye kastı, ayakta kaldı. Denge kurmaya kasmasa penaltı olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

olm 52k fener seyircisi dut yemiş bülbül gibi gs tezahüratı dinledi lan, 2-2 faciasın kadar komik bişey bu..

haggaten.

Ha bir de, kaç yaşında adamsınız (büyük olduğunuzu varsayıyorum) hala hakemin taraf tuttuğuna nasıl inanıyosunuz bayaaa şaşıyorum yani. Fanatiklik kör etmiş aga sizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

@fiz

neill'a kırmızı kart çıkarabilirdi hakem, ona katılıyorum da penaltı olan pozisyon hangisiydi ya? hatırlamıyorum cidden penaltılık bir pozisyon ben.

Sabri'nin bacak omza yaptığı pozisyonu diyor :)

Aslında çok penaltılık değildi o pozisyon da, hani dışardan çok hayvani gözüktü de yavaş çekim izleyince zoraki olduğu gözüküyor, arada biçare kalmış resmen adam
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Masquerade said:

said:
Ali Sami Yen'de oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçında sarı kırmızılı taraftarın hazırlıkları arasında bir de lazer ışık vardı. Zaman zaman başka statlarda da sıkça görülen lazer ışığı ile rakip takım oyuncusunu taciz etme girişimi, G.Saray tribününde de yaşandı. Derbi mücadelesinin canlı yayınında Semih'in yüzüne yansıyan yeşil lazer görüntüsü, mücadelenin detayları arasında yerini aldı.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=15341

LOOOOOOOOOOOOL

Şu hakikaten komedi.

Onu geçtim, maç boyu kameralarda hep o yeşil ışık da GS'li oyuncuların yüzündeydi, Aykut, Elano ve Misi'de hatta Hagi'de gördüm. Taraftarı anlarım da kulüp yönetimi olarak bu kadar göz göre göre yalan söylenmesi büyük hata, kulübün tüm saygınlığını da ismini de kötülüyor bu tür hamleler.

alex frikik kullanırken filan alexde de vardı maça gözattın galiba sadece
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

SeaGle said:

goldbären said:

orası gs tribünü mü şimdi :D

geçen sene sami yen maçından sonra sitelerinde yayınlanan qq yazısı o

he dikkat etmemişim pardon. her türlü kötü tabi, takım farketmeksizin alıp önlerinde kırsınlar 50 dolarlık lazerleri. arama yapılmıyo mu anlamıyorum yani.

kırmayacaksın abi, monte edeceksin..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Masquerade said:

@fiz

Sabri'nin bacak omza yaptığı pozisyonu diyor :)

Aslında çok penaltılık değildi o pozisyon da, hani dışardan çok hayvani gözüktü de yavaş çekim izleyince zoraki olduğu gözüküyor, arada biçare kalmış resmen adam

YA

BIRAK asAHSDAHSDAHSD
Sosyal ağlarda paylaş

sabri'nin dia'ya "bacak omza" kavramını yanlış anlayıp bi hareketi var, ona penaltı diyorum.

bu arada alex'e de lazer tutuldu, yönetim onu demiştir heralde. bu adamın da kombinesi mi alınır napılır artık bilmem de bu lazer hikayesi çok saçma. oyuncular rahatsız olmuyorlar gibi, ama ben izlerken rahatsız ve sinir oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Abi oyuncu rahatsız olmaz olur mu ya, nasıl hayvani bişey o, çok parlak. Diğer pozisyonlar çok etkilenmez firikik falan olmadıktan sonra da kaleciler çok acı çekiyor lazer işinden.

rahatsızlıktan öte ciddi tehlike o lazer.

Bildiğiniz sıradan kırmızı lazere benzemiyor, 100-500mW civarı olması lazım bunun, normal kırmızının 10 katı yani minimum. Gök yüzünde astronomik cisimleri göstermek için falan kullanılıyor (oraya kadar ulaştığından değil tabii çizgisel olarak doğrultu gösterme amaçlı). Bizzat kendim denedim, şöyle anlatayım 5-6 saniye bir balona tutunca balonu patlatıyor, hani 2-3 saniye sabit kalsa retinayı da bayağı bir acıtır. zamanında uçaklara tutularak pilotlara geçici körlük yaşatmışlığı hatta bu yüzden hapse attırmışlığı var, aratırsanız googleda bulursunuz. pek çok ülkede yasak.

kullanılması hakikaten saf angutluktan başka bir şey değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Tek bir yorumum var maç ile ilgili.

Sevgili lig tv, slow motion görgösüzlüğünden LÜTFEN vazgeç. Otu boku slow motion ile verme, gerçekten irite oluyorum.

Birde spider cam muhabbeti vardı bu maçta bayan

Nasıl kurduklarını bile anlattılar, arada şansal dönüp soruyor falan, Örümcek kamera mı bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...