ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 aslında sandalye gıcırdamıyor, durmamacasına osuruyorum demelisin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yalnız "durmamacasına osuruyorum" cümlesi ile gerçek hayatta karşılaşma olasılığınız patlamanın yarattığı alev topundan kaçmanıza eşdeğer. çok komik lan "durmamacasına osuruyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ben sandalyeyi kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kizi kucagina al. hem ses kesilecektir hemde ikiniz mutlu olacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 dasaaa said: yalnız "durmamacasına osuruyorum" cümlesi ile gerçek hayatta karşılaşma olasılığınız patlamanın yarattığı alev topundan kaçmanıza eşdeğer. çok komik lan "durmamacasına osuruyorum" ama işin iyi yanından bak. durmamacasına osurmak eylemini gerçekleştirebildiğiniz noktada bu sahneyi canlandırmanız da mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 çıkar masaya vur dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sayende dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 ucunbiri said: aslında sandalye gıcırdamıyor, durmamacasına osuruyorum demelisin bence. +rep yarıldım durmamasına osuruyorum nedir ya euhuaehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 hani böyle barsaklarin bozulur da tüm gün salarsin ya, osurdukca osurasin gelir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi ahahhahah öneriler süper lan bayaaa güldüm :D helal beyler aynen böyle topikler isterik haggaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 SpiderS_DangeR said: kız çıktıktan sonra sandalyeleri değiştir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Gözlerine bakarak gıcırdatma eylemini biraz daha şiddetlendirip koltuğunla zıpla.Gaccık guccuk gaccık guccuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Akhlaur said: Gözlerine bakarak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şöyle bir şeyde yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar