Cons Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 alman usülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 anadolu lisesi.hazırlıkta okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Meksika para biriminin teki sinsi sinsi arkadan gelip kulağımı çekmişti İstiklal Marşı sırasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Marl0_on said: of, bize ülkücüler sardırmıştı bu nedenle lisede. Ractamainus said: siz ülkücülere saldırsaydınız haber olurdu. Ahahaha aynen xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Atatürkün ülkeyi emanet ettiği gençler..bık bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Masakari said: Meksika para biriminin teki sinsi sinsi arkadan gelip kulağımı çekmişti İstiklal Marşı sırasında (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben hep bayrak tutardım istiklal marşında o bayrağı tutuş şeklim yüzünden gülerdi herkes tabi sanırım lise 1 veya 2 olması lazım bu ilkokulda da vardı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar