scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sen onu bunu birak Cata CE almak için adam kesmeyi, dövmeyi göze alıomusun onu söle? gidip eşkiyalık yapıp gasp edicez 2 tane satın alamazsak biliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Cata intro'yu simdi alman kanali Pro7 da gördüm. Kisa olarak gösterdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Çağırırız Polat Alemdar'ı Etiler'e, deriz bak bunlar pis kaka, o döver, biz lootlarız, mmkay? PAAAAAAINNNNNNNN AGOOONNNNYYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Alan yetkilisi konu disina cikti. PAIIIIIIIIIIIIINNNN AGONNNNNNNNNNYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Viktor said: said: War of the Ancients serisi The Well of Eternity The Demon Soul The Sundering ucu bir arada ingilizce oricinal, sayfasi kivrilamdi sifir direk!!11 gel vatandas geeeeeeeeeeeeel!!11 batan kalimdorun mallari bunlar! viki kaca veriyosun sen simdi bunu onu soyle bana, bi de aramaya inanmıyorum. daha once gormustum senin pazar alanındaki baslıgını, linkleyiver onu varsa kitabın cilloplugunu gosteren resmi falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 derFremdeSohn said: Alan yetkilisi konu disina cikti. PAIIIIIIIIIIIIINNNN AGONNNNNNNNNNYYYYYY hahaahahahahaha cok guldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Diger topige yazmayi daha uygun gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 contenti bitrdgn icin oluyor o sıkılma... oyuna girdgnde yapcak bisey bulamıosn zevk alamıosn fln filan.. bide fire mageler sagolsn pvp de yapamıorz :D haaa oyuna girmeden sıkılıyorsan gecms olsn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 DL linki varmı intronun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ben de dl link arıyorum. hd olması lazım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar