Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Fotomaç reklamı. Ben bu kadar sorumsuz bi reklam görmedim. Holigan kitleyi çekmek için mi yapmışlar nedir, aşağılık bi reklam. Sarılın telefonlara arayın reklam özdenetim kurulunu. fotomaç falan da almayın. Fanatik güzel :p[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 sefmedim reklamı.uyuz oldum htta.[signature][hline]Less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 spor bolumunde acildi bu konu...bence aşırı gereksiz olum kalım olayı diyerek şiddete davet ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 "Koçum Mogaz" reklamından bile saçma geliyo bana bu reklam.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Hiç bişiye davet etmiyor valla davet edecek kadar anlam taşımıyor çünkü yani... anlamsız gerçekten reklam... savunulacak tek bir yanı bile yok yani reklamın...[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Eheh dün açıcaktım topic de reklamı bir iki kere daha izleyip öyle açarım demiştim. Arayınca tabi ki bulamadım o reklamı. 1) Bir reklamda en fazla ne kadar duygu sömürüsü yapılabilir? 2) Duygu sömürüsünün yanında bonus olarak, hangi reklam zavallı futbol manyaklarını "futbol ölüm kalım meselesidir!" diyerek futbol aşkını da sömürür? 3) Hangi reklam sürekli "biip biip biip" sesiyle insanı gerer? 4) Dünyanın en saçma 4. reklamı nedir?[hline]1) Bu reklamda yapılabildiği kadar. 2) Bu reklam. 3) Bu reklam. 4) Bu reklam. Fanatik yönetir ayrıca :-P[signature][hline]Hayatın anlamını arayanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 futbol aşkını bu reklamdaki gibi direk damardan girmekle anlatılabilinecek birşey değildir, öyle yapılırsa bu basit gibi görünen konseptin ruhu öldürülür.beğenmedim.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Ali Atıf Bir ne dedi acep bu konu hakkında[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 bence reklam olarak güzel gaste nin konseptine uygun bi reklam bence neyin reklamı yapıldıını düşününce reklam olrak güzel gelio bence[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 "ohaa" falan oldum harbi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 2 holigan daha alsin diye yapilmis kotu bi reklam[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 İğrenç bi reklam cidden.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Abi gazeteyi okurken ölmeyelim mazallah.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 ya bi reklam wardı.burda kadın çocuunu çok övüyo vs. diyodu küçük çocuk sonra reklamlardan şikayetçiyseniz şurayı arayın fln diyodu.orayı aramak lazım.[signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Reklam Özdenetim Kurumu[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 E o yazan her pok ölüm meselesidir. En basitinde kalem açmak Nasıl mı? Ben bi filmde görmüştüm bi adam kalem açıyodu. O sırada bi deli bu adamın arkasından adamı üzerine eğildiği masanın üzerine, dolayısıyla kaleminde üzerine itti :) Demekki neymiş? kalem açmak dikkat gerektirirmiş, dikkat edilmezse ölüm kalım meselesiymiş. yaa...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. [Bu mesaj zydar tarafından 19 Ağustos 2004 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 resmen ve açıkça "ya gidin!" dediğim tek reklam. saçma.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Fotomaç ilk çıktığında fanatik'in tüm reklamlarını silip süpürmüştü fanatikliğin kötülüğünü anlatarak kendi reklamında. Şimdi ise aynı şeyi kendi yapıyor, tam döneklik oldu.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 evet guzel bi nokta fanatikligin kelime anlamini acikladigi reklam basariliydi[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ne kadar iğrenç bir reklamdır. Televizyonda çıktıkça çok sinirleniyorum. Milletin ölüm kalım meselesi artık futbol olmuşta haberimiz yok..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 vay anasını be... Şampuan reklamlarından daha salakça bi reklam yapmışlar![signature][hline]Jerov/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar