Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Ankaragücü saat: 19.00

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

adnan polat futbolcuları gözden cıkarmaz.reykardı gönderir günü kurtarır klasik

ayhan mayhan işte yeni td gelince hırs yaparlar.klasik anadolu takımı işte

alayının kadro dışı kalması lazım.kazandıkları parayı haketmiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

reykard gitsin.ama neden gitsin.bu topcular reykardı gönderene kadar rahat etmicekler belli.gitmesini istemiyorum adamın.
bu.
adamın hataları var, eyvallah eleştiririm ben de, ama inadına gibi geliyo artık insana.

yeni stada geçiş öncesi maçları fasondan oynayıp kazanmak iyi olurdu arada, sonrası için umutlu olunurdu falan. ama şu isteksizlik olayı hakkaten sinir bozucu. artık fenerden sonraki hafta olan maça bakacaz, gerçi ordaki averaj durumuna göre fatih terimle çıkarız gibi geliyo o maça, kısfmet.
Sosyal ağlarda paylaş

ankaragucu geriye cekıldıgı ıcın pozısyon var ama onlarda 2 pozisyon dısında önemsiz.defans resmen yol gecen hanı,ben barosun gıdıp servete kafa falan atmasını bekledım,adam çalıştı gol attı,servet ise gyenılen gollere sevınmek harıcı herseyı yaptı,umurunda degıldı gol yemek.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

reykardın bu maç hatası mehmet batdal ve elanoyu erkenden oyuna almamasıydı bence

2-0 da alıcaktı 4 yabancı vardı sahada

mehmet batdal top saklayabilen adam.hava toplarınada hakim.e elanoda mustafa sarptan daha çok iş yapardı

sabri kaleye geçerdi o zaman abooow
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

galatasarayın ölüsü bile, müthis bjk kadrosunun 1 puan gerisinde. meh. :p

canım sıkıldı.

said:
Hocayı ve başkanı istifaya davet etmiyoruz ,avrupada grup liderliği maçı oynıyıcaz ,biz sahada futbol oynuyoruz onlar başka bir şey...fark sadece 1 uan değil anlıyıcan..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim şu takım için bayadır sustum baya bir yorumum var ama sanrım bu geceye nasipmiş.

1- Başarıya alışmış fakat riyakar bi taraftarımız var. Pek de şuurlu sayılmazlar. Son 6 senelik gözlemimdir bu da.

2- Müteahit bir başkana ihtiyacımız var :D

3- İstikrarsız ve başarısız bir yönetimimiz var şu an ve arda dahil servet mervet alayı defolsun gitsin gerekirse sonuncu olalım

4- çok dahabaşka bir kadroyla reikard biraz daha denemeli.

5- klavyem bozuk daha da yazamıcam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...