MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 şu durumda Adnan Polatın karşıkarşıya kaldığı durum çok tanıdık aslında... skibbe'nin gönderildiği dönemin aynısı yaşanıyor şu an. bu sefer farklı davranmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 adnan polat futbolcuları gözden cıkarmaz.reykardı gönderir günü kurtarır klasik ayhan mayhan işte yeni td gelince hırs yaparlar.klasik anadolu takımı işte alayının kadro dışı kalması lazım.kazandıkları parayı haketmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 reykardı gözden çıkarmış sayılmaz ki. adam geldiğinden beri istisnasız başarısız olmakta. barcelonadan sonra tatminsizlik yaşıyor izlenimi bi tek bende mi yaratıyor? ismiyle geldi ismiyle gidecek pek bir şey değişmicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Rijkaard'ın uyguladığı sistem çok yanlış yani. Bunu görmek zor değil. Sahadaki futbolcular yeteneksiz ve karaktersiz eyvallah da Rijkaard masummuş gibi konuşmayın lütfen artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 reykardın bu maç hatası mehmet batdal ve elanoyu erkenden oyuna almamasıydı bence 2-0 da alıcaktı 4 yabancı vardı sahada mehmet batdal top saklayabilen adam.hava toplarınada hakim.e elanoda mustafa sarptan daha çok iş yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ümit özat'ın ikinci gol sonrası düşüşü nedir öyle ya :D "Fatma Nine'nin suçu ne?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ZAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Red said: reykard gitsin.ama neden gitsin.bu topcular reykardı gönderene kadar rahat etmicekler belli.gitmesini istemiyorum adamın.bu. adamın hataları var, eyvallah eleştiririm ben de, ama inadına gibi geliyo artık insana. yeni stada geçiş öncesi maçları fasondan oynayıp kazanmak iyi olurdu arada, sonrası için umutlu olunurdu falan. ama şu isteksizlik olayı hakkaten sinir bozucu. artık fenerden sonraki hafta olan maça bakacaz, gerçi ordaki averaj durumuna göre fatih terimle çıkarız gibi geliyo o maça, kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ankaragücü'nün forma 10 numaraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 artık zaaa bile yapılamıo bu takıma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Hakem bariz fenerlıydi maçta;ayhanı atmayıp fenerbahce macında sahada olmasını garantıledi:) kaç yıldır ilkkez bu sefer korkuyorum maçtan,can havliyle gs bebareliği falan kotarabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben özetleri izledim de, bence o kadar da vahim değil durum yahu. Vahim olan asıl defansın durumu, servetin gol atayım gogogo diye ileri çıkıp bütün gollere sebep olması. Az pozisyon da yakalamamışız hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 http://2.bp.blogspot.com/_pZpmziE1KyY/SGHJvf81bhI/AAAAAAAAAiU/FSWrhPcw6RM/s320/3deeb1eb69a62d66d88e0a64796e380c-getty-fbl-euro-2008-esp-training-casillas.jpg İMPARATOR TERİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ankaragucu geriye cekıldıgı ıcın pozısyon var ama onlarda 2 pozisyon dısında önemsiz.defans resmen yol gecen hanı,ben barosun gıdıp servete kafa falan atmasını bekledım,adam çalıştı gol attı,servet ise gyenılen gollere sevınmek harıcı herseyı yaptı,umurunda degıldı gol yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 la bizde yenildikte ezilmedik be evimizde o yüzden zaaa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Red said: reykardın bu maç hatası mehmet batdal ve elanoyu erkenden oyuna almamasıydı bence 2-0 da alıcaktı 4 yabancı vardı sahada mehmet batdal top saklayabilen adam.hava toplarınada hakim.e elanoda mustafa sarptan daha çok iş yapardı sabri kaleye geçerdi o zaman abooow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ufuk'un elle oynadıktan sonraki itirazı çok şey açıklıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 galatasarayın ölüsü bile, müthis bjk kadrosunun 1 puan gerisinde. meh. :p canım sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 baros'un sakatlığı ne durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Masquerade said: galatasarayın ölüsü bile, müthis bjk kadrosunun 1 puan gerisinde. meh. :p canım sıkıldı. said: Hocayı ve başkanı istifaya davet etmiyoruz ,avrupada grup liderliği maçı oynıyıcaz ,biz sahada futbol oynuyoruz onlar başka bir şey...fark sadece 1 uan değil anlıyıcan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aha balık yakaladım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 olm şey haftaya kalede icute? aabavv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 zaten issiz, kesin bunun icin bekledi ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Benim şu takım için bayadır sustum baya bir yorumum var ama sanrım bu geceye nasipmiş. 1- Başarıya alışmış fakat riyakar bi taraftarımız var. Pek de şuurlu sayılmazlar. Son 6 senelik gözlemimdir bu da. 2- Müteahit bir başkana ihtiyacımız var :D 3- İstikrarsız ve başarısız bir yönetimimiz var şu an ve arda dahil servet mervet alayı defolsun gitsin gerekirse sonuncu olalım 4- çok dahabaşka bir kadroyla reikard biraz daha denemeli. 5- klavyem bozuk daha da yazamıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar