MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 yönetim düzgün diyen var mı lan ahahah kim o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ulan pino. düzünü attın da rovaşetası kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 AHAHAHAH ORTANA KURBAN SABRİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 maç güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Lan haftaya Fener'e 1.05 falan vericek İddia kesin haha. Takından umudumu kestim de Baros'a harbi harbi üzülüyorum bari adamı salsınlar ya contender bi takımda en azından yedek olarak rahat rahat oynar şu haliyle bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Şu maçta elano girmedi ya. Birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 kusura bakma ama büyük transfer die türkiye'ye getrdgn adami daha oynadgi 6. macta islıklıosan bisey hak etmiosn taraftr olarak.. adamin neyni gördn de ıslıklcak bsy buldn anlamıyorum.. dun besktas macnda hakana da daha beteri yapıldi.. yazik yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 4Ever said: abi yönetim teknik ekip düzgün, türkler gitsin takımdan yerine dogru düzgün adma gelsin. bu arada 105 yaşında kadıncağıza eziyet çektiriyoruz saçmalık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 mehmet batdal veya elano nun girmesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 mani said: 4Ever said: abi yönetim teknik ekip düzgün, türkler gitsin takımdan yerine dogru düzgün adma gelsin. bu arada 105 yaşında kadıncağıza eziyet çektiriyoruz saçmalık yani. o ayrı bir rezillik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 baros koptu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 off gitti mi baroş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gs düser bu sene baros 5 haftadan fazla sakat olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Galatasarayı izlemek için ufacık bir neden vardı, bakın ufacık. O da gitti. Daha da ne maça giderim ne maç izlerim ne maç dinlerim. Zaten yapmıyorum epeydir bunları da. Koyiim böle takıma lan. Bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 gs&bjk bir sakatlık bir kırmızı skor 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oldun said: gs&bjk bir sakatlık bir kırmızı skor 2-4 fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oldun said: gs&bjk bir sakatlık bir kırmızı skor 2-4 fix'd skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 4-2 Turgut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Telekom Arena ilk maçı dolmaz. gitmez bu seyirci ne olursa olsun böyle giderse bu takım. Gitmesin zaten. göt olsun yönetim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hayatimda ilk defa bu sezon para bayildim mac izlemek icin olanlara bak saka gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 taraftar daha takımı ıslıklamıyor ya inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 alt oynadığım her maçın farklı şekilde üst bitmesi... işte bunu anlayamıyorum. derbi öncesi galatasaraylı arkadaşlara sabır diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hakem acidi ayhani atmadi walla haftaya fener derbsi war die.. atsa cok kotu seyler olcakti haftaya.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 keşke 5 olsaydı. 2-5 kocaeli maci sonrasinda skibbeyi tekme tokat kovanlara tokad gibi cevab olurdu tam 2 yil sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar