Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Ankaragücü saat: 19.00

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

yönetim ve reykart gitsin abi artık. yok yani teknik kadronun 100% hatası var. futbolcuların 100% ve yönetiminde 100%. GS de oynamaması gereken yabancıları transfer ediyoruz kurtarıcı diye. Elano'nun gönderilememesi çok büyük bi yönetim hatası. Satamıyoruz adamı resmen değeri yok yani. adam ne bizde oynayabiliyor ne satıp para kazanabiliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolcular yönetiyor sanırım takımı. kadroyu onlar kuruyor, onlar transfer yapıyor falan. çünkü teknik ekip, yönetim düzgün diyip kötü olanı türk futbolcular ilan etmenin başka açıklaması yok. Futbolcuların kendi gidecek hali yok. Para verip kadroya aldığın sürece kalırlar. Göndermiyorsa yönetim ve teknik kadro suçludur.

takımı baltalayan oyuncu varsa teknik kadro yönetime rapor verir. almaz kadroya gider yedek takımla antreman yapar. para cezası verir. akıllanmazsa satar.

Gerçekten bi yabancı futbolcu olarak aldığımız adamlara bak. bunları almak için yurt dışına yolladığın yöneticiler için yaptığın yol harcamasına değmez. Sırf yabancı almak için alınmış adamlar. bunlardan daha iyi hemde daha yürekli, daha inatçı oynayacak türk futbolcular alırsın daha ucuza. Sırf GS de oynamak, kendilerini göstermek için deli gibi mücadele edecek adamlar var.

Bu rezalet yani. Hem teknik kadro, hem yönetim hem futbolcular.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...