Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Ankaragücü saat: 19.00

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

çok baydım bu ülkede futboldan.

hadi gsden cacık olmaz ankara daha iyi oynuyor en azından oturaklı kontraatak futbolu oynuyorlar.

gsliler cezasahasına kadar gelip kaleciye kadar geri dönmeyi bırakmadan, cezasahası dibine geldiğinde içeriye yollayayım da bi karambolde birşeyler elbet olur kafasından çıkmadan gol mol atamayız.

cezasahasına kadar gelince elleri ayakları dolaşıyor adamların.

bir de bir türkiye ligi klasiği. büyük takıma gol atan yaradana sığınıp kapanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Takim aylardir ilk defa istekli bir futbol oynuyor ve onda da hakem hediyesi bi golle yenik durumdayiz. Oncelikle Allah o hakemin belasini versin demek istiyorum.

Sonra Misimovic ilk defa sorumluluk aliyo, oyunun icinde ve baya guzel paslar da atti. Hatali paslarinin hepsi adamin hatasi da degil zaten, takim arkadaslari futbol oynamiyor, adam aliskin degil buna. Mustafa'yla Ayhan'la Pino'yla paslasarak oyun kurmasi cok zor, etrafindakilerin kalitesiz ve beyinsiz oldugunu fark ettigi gun olacak o adam. Ama ilk yarida iyiydi.

Sabri'ye helal olsun, adam cok istekli oynuyor. Reis keza harika hr zamanki gibi, yardimina gelen olsa guzel olcak..

Keita'yi yollayip Pino yetersizini alan yonetime opucuk yolluyorum burdan.

Ve son olarak lutfen artik Arda, Baros fln degil de Mustafa Sarp sakatlansib. Allah'in cezasi herif, takimi olduruyo ya of!
Sosyal ağlarda paylaş

top durmayıpta golu yedik diyen arkadaşlar haksızsınız ve size laflar hazırladım. evet top hareketli ama bu kadar dogrucuysanız faul verildikten sora gs li oyuncunun yaptığı sportmenlik dışı harekete ne diosunu. topa vurup arkaya atma hareketi hani.onu yapmasa orda o oyuncu top ztn durucaktı ve hızlı kullanılcaktı. ee bu işler bole.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayhan'a ben çok kızmıyorum,takımda ciddi ciddi sorumluluk almaya çalışan isim o,ha kalitesi o kadar ama en azından yardım ediyor,birşeyler yapmaya çalışıyor,Sarp çok garip bir adam yani...
Hani teknik ekibin bunu görememesini çözemiyorum 2 senedir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...