Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Vur yürekten... Yak gönülden.... Bir sebepten..... Gel gir dünyama............ Çok özledim lan allah belamı versin. Sarhoşum yine ergen gibiyim lan evet olmayanın da allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 :( +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 allah senin de belani versin. ikinizin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 olur ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aslında ergen değilmişcesine ergen gibiyim filan yazıyorsunuz, komik oluyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sıçayım çok özledim her gün okulda gördükçe canım acıyo.....İçimden bişey kopuyo dibimden geçiyo.bişey diyemiyorum... Dibimden geçiyo yan masamda oturuyo trafiikte birbirimize yol veriyoruz... Tutup seni seviyorum demek istiyorum yapamıyorum hee marlo ergenim evet.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sizi de seviyorum paticik kıza atamadığım mesajı buraya yazmayı seviyorum bunu seviyorum alkollü buraya dalmayı aptal sapan müzikler dinlemeyi gereksiz ağlamayı gereksiz gülmeyi yarın normal hayatıma dönmeyi seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Marl0_on said: aslında ergen değilmişcesine ergen gibiyim filan yazıyorsunuz, komik oluyor baya. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sabaha böyle salakça bi post attım diye adminlere mesaj atarım.Bu mesajımı okuyup vazgeçerim belki. Rakı bitmeyeyedi iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 BU NE LAN AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 o kadar gülme bence, içinde var onlar. bi yandan seni kemirdiğini hepimiz biliyoruz. sıkma canını tosun, geçer hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aquila said: allah senin de belani versin. ikinizin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Dartanian said: Vur yürekten... Yak gönülden.... Bir sebepten..... Gel gir dünyama............ Çok özledim lan allah belamı versin. Sarhoşum yine ergenim lan evet olmayanın da allah belasını versin. Düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Dartanian said: BU NE LAN AHAHAHAHAHAHA niye gidipte konuşamıyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ahahahahaha abi rakı kötü ya durduk yerde efkarlanmışım aşkım kabarmış..Kıza da mesaj atmışım. Allah benim belamı versin topicte en doğru şey bu.Berk'in de belasını versin ona da üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 berkin kendi nubluğu da seninki yan masanda oturuyorsa niye konuşamıyorsun ben onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Abi kız eski sevgilim.Kötü ayrıldık ben bıraktım kızı.Gurur yaptım konuşmadım da kaldı öyle.Dün mesaj atmışım zaten özledim vs vs tarzı.Zor zamanımda yanımda olmadın gibi bi mesaj atmış o ara sızmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hea eski ahahfagf tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Dartanian said: Abi kız eski sevgilim.Kötü ayrıldık ben bıraktım kızı.Gurur yaptım konuşmadım da kaldı öyle.Dün mesaj atmışım zaten özledim vs vs tarzı.Zor zamanımda yanımda olmadın gibi bi mesaj atmış o ara sızmışım.. mesaj atmak kötü olmuş bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sorma ya ahahaha pek umrumda değil açıkçası da. 3. 4.dubleden sonra eskiler açılmaya başlandı daha sonra film kopmuş herkes mesaj atmış birilerine asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ahaahah reziller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Sabah tabi pişmanlık falan..Hepimiz de terslenmişiz ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 halbüsü bende gelseydim size engel olurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 biz ona ask degil duygusal bosluk diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 aferin lan nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar