hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 burayı ben güncellicem hep. son maçla alakalı görüşlerim. izlenimlerim. - bugün inönü'de izledim maçı atmosfer harikaydı az kişiydik ama takımımızı yürekten destekledik özellikle ben son golde kendimi kaybedip iki kişini üstüne çullandım son dakikalarda çok korktuk ama o kadar olur neticesinde beşiktaş gibi bi takımla deplasmanda oynuyorsun ama ben uzatma dakikaları hariç oyun olarak ezici üstünlüğümüz olduğunu söyleyebilirim. hikmet hoca takıma etkisini bir kez daha gösterdi bugün hangi takım trabzon ve beşiktaşa deplasmanda 3 tane gol atabilir ki? küme düşeceksiniz diyorlardı şimdi bu takım şampiyonluğun ciddi adaylarından biri haline geldi umarım hocamız takımı aynı konsantrasyonda tutmayı başarır bir makakula ile zaten iyice uçarız bugün o olsaydı maç 5lik olurdu ayrıca maçtan sonra bize küfreden çarşı grubuna da yazıklar olsun biz onları manisada çiçeklerle karşıladık ikinci devre cevabımızı vereceğiz ama tarzanlar olarak hem sahada hem tribünde çıkış yok beşiktaşa şampiyonluk yolundaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 tarzanlar hikmetle şampiyonluğa koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hammerzeit said: burayı ben güncellicem hep. son maçla alakalı görüşlerim. izlenimlerim. - bugün inönü'de izledim maçı atmosfer harikaydı az kişiydik ama takımımızı yürekten destekledik özellikle ben son golde kendimi kaybedip iki kişini üstüne çullandım son dakikalarda çok korktuk ama o kadar olur neticesinde beşiktaş gibi bi takımla deplasmanda oynuyorsun ama ben uzatma dakikaları hariç oyun olarak ezici üstünlüğümüz olduğunu söyleyebilirim. hikmet hoca takıma etkisini bir kez daha gösterdi bugün hangi takım trabzon ve beşiktaşa deplasmanda 3 tane gol atabilir ki? küme düşeceksiniz diyorlardı şimdi bu takım şampiyonluğun ciddi adaylarından biri haline geldi umarım hocamız takımı aynı konsantrasyonda tutmayı başarır bir makakula ile zaten iyice uçarız bugün o olsaydı maç 5lik olurdu ayrıca maçtan sonra bize küfreden çarşı grubuna da yazıklar olsun biz onları manisada çiçeklerle karşıladık ikinci devre cevabımızı vereceğiz ama tarzanlar olarak hem sahada hem tribünde çıkış yok beşiktaşa şampiyonluk yolundaaa. 2 maçla öyle mi olunuyor artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bide niye 3 ayrı başlıo aynı postu cp yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 8 macta 9 puanla sampiyonluk adayi olunmuyo, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yeni td gazıyla ligin 2 güçsüz takımını yendiler.3-4 haftaya 1 yenilgi alırlar gene ligde kalma yarşına girerler ligin son haftalarıda hikmet kovulur yerine ziya doğan gelir.takım yine yeni td gazıyla coşar ligde kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Pyro said: hammerzeit said: burayı ben güncellicem hep. son maçla alakalı görüşlerim. izlenimlerim. - bugün inönü'de izledim maçı atmosfer harikaydı az kişiydik ama takımımızı yürekten destekledik özellikle ben son golde kendimi kaybedip iki kişini üstüne çullandım son dakikalarda çok korktuk ama o kadar olur neticesinde beşiktaş gibi bi takımla deplasmanda oynuyorsun ama ben uzatma dakikaları hariç oyun olarak ezici üstünlüğümüz olduğunu söyleyebilirim. hikmet hoca takıma etkisini bir kez daha gösterdi bugün hangi takım trabzon ve beşiktaşa deplasmanda 3 tane gol atabilir ki? küme düşeceksiniz diyorlardı şimdi bu takım şampiyonluğun ciddi adaylarından biri haline geldi umarım hocamız takımı aynı konsantrasyonda tutmayı başarır bir makakula ile zaten iyice uçarız bugün o olsaydı maç 5lik olurdu ayrıca maçtan sonra bize küfreden çarşı grubuna da yazıklar olsun biz onları manisada çiçeklerle karşıladık ikinci devre cevabımızı vereceğiz ama tarzanlar olarak hem sahada hem tribünde çıkış yok beşiktaşa şampiyonluk yolundaaa. 2 maçla öyle mi olunuyor artık? lol. yazı güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 beşiktaşa kim 3 gol atabilirki demişsin. ligin 2 haftasına bu beşiktaş her maçta banko en az 2 gol yer dedim ben zaten. manisalık bişey yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eğlenceye açsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 3 galibiyeti yok mu bu takımın? birini bu hafta aldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 hammerzeit said: son dakikalarda çok korktuk ama o kadar olur neticesinde beşiktaş gibi bi takımla deplasmanda oynuyorsun ama ben uzatma dakikaları hariç oyun olarak ezici üstünlüğümüz olduğunu söyleyebilirim. o rly ?? serin hikaye bile demek zor söyledgn seye offf ne ezici oyun ... cool story bilader..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tek önemli olan istatistik en üstteki. gerisi teferruat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Kendi şehrinin takımını tutan adamla da dalga geçilir olmuş helal. Adam taraftar, objektif olamıyor yapacak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 tam fm silmelik istatistik yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 applev0dka said: hammerzeit said: son dakikalarda çok korktuk ama o kadar olur neticesinde beşiktaş gibi bi takımla deplasmanda oynuyorsun ama ben uzatma dakikaları hariç oyun olarak ezici üstünlüğümüz olduğunu söyleyebilirim. o rly ?? serin hikaye bile demek zor söyledgn seye offf ne ezici oyun ... cool story bilader..!! deplasman takımı için normal lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bıraktık işi gücü saldır manisagücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Manisa'nın kadrosunu sezon başından beridir beğeniyorum aslında, özellikle yabancıları gayet iyi, ama Hakan Kutlu yetersizin bayrak taşıyanıydı. Hikmet Karaman'ı pek sevmem ama en azından ilk gazı iyi verdi, devamlılık olacağını sanmıyorum yine de. Ama en azından biraz hırslı oynadılar mı lige sağlam tutunurlar gibi geliyo bu sezon. Düşme hattında kalmalarını beklemiyorum da ilk 10 ancak hedef olur, fazlası baya büyük başarı havaya girmemek lazım o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 @Aiko yok istasitiklere kötü dedigmden diil arkadsn söylemyle istatiskler celistgnden koyma geregi duydum... ezici üstündk fln filan demis ezici üstün olduklari tek alan yapılan fauller.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 futbol sadece ofansif oynanmıyor.ofansda üstün olan iyi oynadı sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 defans s.o.s. veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 maçtan geldim şimdi. harika maç oldu kasımpaşada yılmaz hoca takımı toparlamış geçen haftalara göre çok zorlu mücadelediydi ama takımımız çok iyi savaşarak 1-0dan geri dönmeyi başardı süper ligin en iyi oyuncularından makakula ve simpsonun attığı gollerle. şampiyonluk yürüyüşü devam ediyor. maçtan sonra tezahüatlarımızı yanıtsız bırakmayıp grubumuzun önünde üçlü çektiren hikmet hocaya teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 saldir tarzan okey lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 2-1 yendi paşayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 harrykewell? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hammerzeit said: maçtan geldim şimdi. harika maç oldu kasımpaşada yılmaz hoca takımı toparlamış geçen haftalara göre çok zorlu mücadelediydi ama takımımız çok iyi savaşarak 1-0dan geri dönmeyi başardı süper ligin en iyi oyuncularından makakula ve simpsonun attığı gollerle. şampiyonluk yürüyüşü devam ediyor. maçtan sonra tezahüatlarımızı yanıtsız bırakmayıp grubumuzun önünde üçlü çektiren hikmet hocaya teşekkürler :) 1-0 dan geri dönmek ne abi manisa öne geçti sonra 1-1 oldu ve 2-1 yendi manisa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar