barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hala aynı değil mi? bende 4.0.1 den beri aynı olduğundan anlıyamıyorum serverdan mı yoksa benden mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ben bugün hiç giremedim ravencrast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 1 saat acik kaldi server simdi de shutdown geldi hll blz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 en az 1 saat diyor açılmaya gerizekalılar ya. şu saatte yapılır mı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 en son oyuna cumartesi girdim evimden. ondan sonra campusten bir daha giremedim hiç. paso loadinge gelip dc yiyorum pazardan beri. bayadır kapalı olan accountumu hevesle açtırdım ve oyun patladı. ne denir ki şimdi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 raven lorda gittim bi sey dusmedi bilmeyenler icin artık direk insin icinde boss druid summon istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 sistemi nasıl değiştirdiler? Hatırladığım kadarıyla oradaki baykuşlara rejv atman gerekiyordu yoksa Revan immune oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 valla 2 kere immun oldu kuslar geldi 10k hpli onları kestim tekrar normal dmg almaya basladı ama bi sey dusmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 ripe said: sistemi nasıl değiştirdiler? Hatırladığım kadarıyla oradaki baykuşlara rejv atman gerekiyordu yoksa Revan immune oluyor. boss her türlü banishliyor kendini zaten 2 defa senin dediğin spiritlerden buff almak için yapıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu son patchdne sonra stormda gezemiyorum resmen suanda 5 dakikada bir ekran donup kalıyor yeni topic açmıyım yaşayan yaşatan var ise haberdar etsin benide çözüm var ise :) ben neti araştırma işine giriştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Aynı sorun bende de devam ediyor. Modemi kapatıp açınca girebiliyorum oyuna. Ama bilgisayarı yeniden başlatinca, yine girmiyor oyuna. Her seferinde modemi kapatıp açmam mı gerekecek ? Modemim Airties 5450 V3 firewallu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ayni sorun bende de var, cozumu soyleyene cokonat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Kimsede bilmiyor cevabı, acaba sadece bize mi oluyor. Windows 7 ve Airties 5450 kullanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 daha önce de paylaşılmıştı çözüm, siz görememişsiniz heralde. aha burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Arkadaşım göremediğimiz için soruyoruz, biliyorsan link verirsen seviniriz... Her seferinde modemi aç kapa olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 e link de verdim, gayet resimli mesimli anlatıyor bende de aynı sorun vardı, artık yok. işime yaradı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yazilan hicbir sey fayda etmiyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi hic biseye gerek yok.. git modemi fisten cek bekle 5 saniye tak sonra düzelio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar