LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 hhaahaha okuyunca tekrar anımsadım. 5 sene önce bi hatun vardı kedi hastası, kediye kulak çöpü sokuyodu az ıslatıp filan :D bigün böyle bende evdeyken yaptı bende ulan benle ilgilenmiyosun böyle filan dedim de hatun çok canın çektiyse domal sanada yapayım diye crit atmıştı o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bilmiyorum dendi mi ama kulak pamuğu çok işe yarıyor(muş)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kulak çöpü ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 güncelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kulak kiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kulak pamuğu da işte anladın niye zorluyosun. kulak çöpü diye alışmışız napalım niye yadırgıyosun bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 abi o kulak çubuğu benim kulağımı bile orgazm ediyor kediyi kimbilir napar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ben de azdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 pascalnouman said: http://forum.paticik.com/read.php?22,4664931,4664931 ciddi cvp verdim ama hic dikkate almamis solo takilmissin idilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 o kedi benimdi. kaçtı o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sasirdim diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 aa niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 fede said: ben yapıyodum kedime. dişiydi. ama o istiyo diye değil ben kendim istiyorum diye yapıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 dişi değildi ki o erkek olandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 e daha kömtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ulan konu up olmus.. dedim kedi yine kudurdu herhalde.... bütün pati de elde cıbık hazir beklio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 pft yapilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 peki biz türksek ve kedimizi almanyadan aldıysak, kedimiz orgazm olunca biz de orgazm olmuş sayılıyo muyduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 O yüzden kedinizin vakitsiz orgazm olmamasına dikkat ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Lelouch said: artık immune to banlanma, immune to critical oldum Eee şey öhöm :) Neler olmuş burda, soluksuz okudum bütün mesajları, karşılıklı atışmalar, troll'lemeler, crit atmalar derken "epic topic of the paticik" listesinde benim adıma "Samuray Panda" ile yarışacak bir ortam çıkmış ortaya. Yaratanları, yoktan var edenleri alkışlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 serçe parmağa steril eldiven geçirip yapan da var, ancak ben ne idilikin ne de içeri bir şekilde girenin yaptığını düşünemiyorum, böyle hayvan geri bakıp AŞKIM SÜPERSİN der gibi oluyor, düşünmesi bile kötü !!! hele hele kedinin içini hissetme duygusu !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 benim de kedi azdıydı. Baslık acmak için girdim ama patipete bu efsane topak varken biraz yersiz olur erkek kediyi dısarı salsan geri gelmeme ihtimali nedir acep buzdolabını sallamaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 birinci post itibariyle okumaya başladım. ve sarsıldım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bir iki tavsiye alırım diye girdim de neler dönmüş bu topikte yareppi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar