Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KEDİM AZDI

BAIIHAN

Öne çıkan mesajlar

15 aylık bi dişi pisim var. ama pisicik sürekli garip garip sesler çıkarıp poposunu havaya dikip oturuyor. devamlı sevilmek istiyor aşırı uysallaştı ama gündüz rahat vermiyor. gecede uyutmuyor 2 gündür.

kısırlaştırmak ve çiftleştirmek harici bu krizi aşabileceğimiz başka yöntemler mevcut mu?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad ve chemical tavsiyeler için çok teşekkür ederim. çıkıp veteriner ile görüşeyim. hap, iğne daha önce kulağıma gelmişti. emin olmak istedim.

eziyet etmek konusunda. hayvanı kısırlaştırmakta bana çok bencil ve acımasızca geliyor şu aşamada. 6 ay kadar önce belediye görevlileri ücretsiz aşı yapıyor diye annemin kulağına gelmiş ve oda telefonla başvuru yapmış. alt tarafı bir iğne yapıldı hayvana ve her kapı çaldığında bırr bırr kapıya gelen pisi o günden beri kapı her çaldığında uzaktan uzaktan kim geldi diye bakıyor. apartman içine kaçmıyor. korkuyor sürekli.

anlatmak istediğim, kısırlaştırma gibi ağır bir operasyon geçirdiği takdire aşırı korkması, davranışlarının değişmesine gönlüm razı olmuyor.

ileride çiftleştirmek istiyorum ancak şu durumda ne 5-6 tane pisi ile uğraşacak ne tecrübem ne zamanım nede param yok.

umarım minimum hasar ile atlatabilirim bu süreci.
Sosyal ağlarda paylaş

benim de 1.5 yaşında kısırlaştırılmamış bir dişi kedim var. azgınlık dönemine giriyor ara ara. kıyamıyorum kısırlaştırmaya, çünkü dişi kedilerde bu olayın erkeklere oranla daha zor ve kedi açısından oldukça zahmetli bir iş olduğunu biliyorım. vet. tırnağını bile kesememişti benimkinin. hayvancık korkudan adeta ateş topuna dönüp, delirmişti. enseden damlatarak yapılan parazit aşısı uygulanırken bile acaip zorlanmıştık.

bir kaç aydır rahat görünüyor. o döneme girip, dediğin belirtileri göstermeye başladığında, bir çeşit masturbasyon yapıyorum kediye söylemesi ayıp=) elimin kenarını vagina bölgesine yanlamasına getirip, aşağı yukarı ve hızlı hızlı sıvazlıyorum o bölgeyi. azgınlık dönemini atlatana kadar (2-3 gün) ara ara gelip, benden bu işlemi talep ediyor :D bazen 3-4 kez üst üste yapmam gerekiyor. oldukça rahatlıyor sonrasında, bazen orgazm mı oluyor nedir, hırlaması çoğalıp, dönüp elime saldırıyor falan, ama sonra tekrar geliyor.

sonuç olarak rahatlıyor hayvan. ha bol bol sevip okşuyorum bir de, ve giderek sanki azgınlık dönem aralarının uzadığını ve, azgınlık döneminin daha rahat ve daha az yoğun geçtiğini gözlemliyorum. ikinize de kolay gelsin.bayağı üzülüyor insan kedinin huzursuzluğu nedeniyle.

edit: konuştuğum tüm vet.ler, geçici etkisi olan hap ve iğnelerin hormonal açıdan zararlı olduğunu, ayrıca, ileride kısırlaştırmaya karar verilirse, ameliyat sırasında komplikasyona neden olabileceğini söylediler.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

benim de 1.5 yaşında kısırlaştırılmamış bir dişi kedim var. azgınlık dönemine giriyor ara ara. kıyamıyorum kısırlaştırmaya, çünkü dişi kedilerde bu olayın erkeklere oranla daha zor ve kedi açısından oldukça zahmetli bir iş olduğunu biliyorım. vet. tırnağını bile kesememişti benimkinin. hayvancık korkudan adeta ateş topuna dönüp, delirmişti. enseden damlatarak yapılan parazit aşısı uygulanırken bile acaip zorlanmıştık.

bir kaç aydır rahat görünüyor. o döneme girip, dediğin belirtileri göstermeye başladığında, bir çeşit masturbasyon yapıyorum kediye söylemesi ayıp=) elimin kenarını vagina bölgesine yanlamasına getirip, aşağı yukarı ve hızlı hızlı sıvazlıyorum o bölgeyi. azgınlık dönemini atlatana kadar (2-3 gün) ara ara gelip, benden bu işlemi talep ediyor :D bazen 3-4 kez üst üste yapmam gerekiyor. oldukça rahatlıyor sonrasında, bazen orgazm mı oluyor nedir, hırlaması çoğalıp, dönüp elime saldırıyor falan, ama sonra tekrar geliyor.

sonuç olarak rahatlıyor hayvan. ha bol bol sevip okşuyorum bir de, ve giderek sanki azgınlık dönem aralarının uzadığını ve, azgınlık döneminin daha rahat ve daha az yoğun geçtiğini gözlemliyorum. ikinize de kolay gelsin.bayağı üzülüyor insan kedinin huzursuzluğu nedeniyle.

edit: konuştuğum tüm vet.ler, geçici etkisi olan hap ve iğnelerin hormonal açıdan zararlı olduğunu, ayrıca, ileride kısırlaştırmaya karar verilirse, ameliyat sırasında komplikasyona neden olabileceğini söylediler.

biz istesek yapmazsın...
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

bir çeşit masturbasyon yapıyorum kediye söylemesi ayıp=)

idilik said:
elimin kenarını vagina bölgesine yanlamasına getirip, aşağı yukarı ve hızlı hızlı sıvazlıyorum o bölgeyi.

idilik said:
bazen orgazm mı oluyor nedir, hırlaması çoğalıp, dönüp elime saldırıyor falan, ama sonra tekrar geliyor.

idilik naptın sen yaaa offffffffffffffffffffffff
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...