BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 15 aylık bi dişi pisim var. ama pisicik sürekli garip garip sesler çıkarıp poposunu havaya dikip oturuyor. devamlı sevilmek istiyor aşırı uysallaştı ama gündüz rahat vermiyor. gecede uyutmuyor 2 gündür. kısırlaştırmak ve çiftleştirmek harici bu krizi aşabileceğimiz başka yöntemler mevcut mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bence büyük bir sürpriz yap ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sal sokağa keyfine baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sokağa salarsa ev kedisi motor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Theridone said: sokağa salarsa ev kedisi motor olur. offf yarıldım yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Cons said: bence büyük bir sürpriz yap ona. asghahgashga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 adam akıllı tavsiye istiyorsan soğuk ve karanlık yerlerde tutmaya çalış, soğuk dediysem dondurma yani kediyi. kalorifer yanına koyma. kutusu varsa kutusuna koy, sade yemek ve sıçmak için çıkar. başka türlü baş edemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 aşısı var veterinerde 6 ay susturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 neden kisirlastirmayip hayvana eziyet ediyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ahmedinejad ve chemical tavsiyeler için çok teşekkür ederim. çıkıp veteriner ile görüşeyim. hap, iğne daha önce kulağıma gelmişti. emin olmak istedim. eziyet etmek konusunda. hayvanı kısırlaştırmakta bana çok bencil ve acımasızca geliyor şu aşamada. 6 ay kadar önce belediye görevlileri ücretsiz aşı yapıyor diye annemin kulağına gelmiş ve oda telefonla başvuru yapmış. alt tarafı bir iğne yapıldı hayvana ve her kapı çaldığında bırr bırr kapıya gelen pisi o günden beri kapı her çaldığında uzaktan uzaktan kim geldi diye bakıyor. apartman içine kaçmıyor. korkuyor sürekli. anlatmak istediğim, kısırlaştırma gibi ağır bir operasyon geçirdiği takdire aşırı korkması, davranışlarının değişmesine gönlüm razı olmuyor. ileride çiftleştirmek istiyorum ancak şu durumda ne 5-6 tane pisi ile uğraşacak ne tecrübem ne zamanım nede param yok. umarım minimum hasar ile atlatabilirim bu süreci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 benim de 1.5 yaşında kısırlaştırılmamış bir dişi kedim var. azgınlık dönemine giriyor ara ara. kıyamıyorum kısırlaştırmaya, çünkü dişi kedilerde bu olayın erkeklere oranla daha zor ve kedi açısından oldukça zahmetli bir iş olduğunu biliyorım. vet. tırnağını bile kesememişti benimkinin. hayvancık korkudan adeta ateş topuna dönüp, delirmişti. enseden damlatarak yapılan parazit aşısı uygulanırken bile acaip zorlanmıştık. bir kaç aydır rahat görünüyor. o döneme girip, dediğin belirtileri göstermeye başladığında, bir çeşit masturbasyon yapıyorum kediye söylemesi ayıp=) elimin kenarını vagina bölgesine yanlamasına getirip, aşağı yukarı ve hızlı hızlı sıvazlıyorum o bölgeyi. azgınlık dönemini atlatana kadar (2-3 gün) ara ara gelip, benden bu işlemi talep ediyor :D bazen 3-4 kez üst üste yapmam gerekiyor. oldukça rahatlıyor sonrasında, bazen orgazm mı oluyor nedir, hırlaması çoğalıp, dönüp elime saldırıyor falan, ama sonra tekrar geliyor. sonuç olarak rahatlıyor hayvan. ha bol bol sevip okşuyorum bir de, ve giderek sanki azgınlık dönem aralarının uzadığını ve, azgınlık döneminin daha rahat ve daha az yoğun geçtiğini gözlemliyorum. ikinize de kolay gelsin.bayağı üzülüyor insan kedinin huzursuzluğu nedeniyle. edit: konuştuğum tüm vet.ler, geçici etkisi olan hap ve iğnelerin hormonal açıdan zararlı olduğunu, ayrıca, ileride kısırlaştırmaya karar verilirse, ameliyat sırasında komplikasyona neden olabileceğini söylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 idilik senin cinsiyetin bayan di mi? Lütfen öyle di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 idilik said: benim de 1.5 yaşında kısırlaştırılmamış bir dişi kedim var. azgınlık dönemine giriyor ara ara. kıyamıyorum kısırlaştırmaya, çünkü dişi kedilerde bu olayın erkeklere oranla daha zor ve kedi açısından oldukça zahmetli bir iş olduğunu biliyorım. vet. tırnağını bile kesememişti benimkinin. hayvancık korkudan adeta ateş topuna dönüp, delirmişti. enseden damlatarak yapılan parazit aşısı uygulanırken bile acaip zorlanmıştık. bir kaç aydır rahat görünüyor. o döneme girip, dediğin belirtileri göstermeye başladığında, bir çeşit masturbasyon yapıyorum kediye söylemesi ayıp=) elimin kenarını vagina bölgesine yanlamasına getirip, aşağı yukarı ve hızlı hızlı sıvazlıyorum o bölgeyi. azgınlık dönemini atlatana kadar (2-3 gün) ara ara gelip, benden bu işlemi talep ediyor :D bazen 3-4 kez üst üste yapmam gerekiyor. oldukça rahatlıyor sonrasında, bazen orgazm mı oluyor nedir, hırlaması çoğalıp, dönüp elime saldırıyor falan, ama sonra tekrar geliyor. sonuç olarak rahatlıyor hayvan. ha bol bol sevip okşuyorum bir de, ve giderek sanki azgınlık dönem aralarının uzadığını ve, azgınlık döneminin daha rahat ve daha az yoğun geçtiğini gözlemliyorum. ikinize de kolay gelsin.bayağı üzülüyor insan kedinin huzursuzluğu nedeniyle. edit: konuştuğum tüm vet.ler, geçici etkisi olan hap ve iğnelerin hormonal açıdan zararlı olduğunu, ayrıca, ileride kısırlaştırmaya karar verilirse, ameliyat sırasında komplikasyona neden olabileceğini söylediler. biz istesek yapmazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 masturbating cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?22,4664931,4664931 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 idilik said: bir çeşit masturbasyon yapıyorum kediye söylemesi ayıp=) idilik said: elimin kenarını vagina bölgesine yanlamasına getirip, aşağı yukarı ve hızlı hızlı sıvazlıyorum o bölgeyi. idilik said: bazen orgazm mı oluyor nedir, hırlaması çoğalıp, dönüp elime saldırıyor falan, ama sonra tekrar geliyor. idilik naptın sen yaaa offffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kedi orgazm oluyor full izle indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 vaniLLe said: O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 wastyrx said: vaniLLe said: O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Algım bozuldu bir an. Bizim erkek kedi kendisi yapardı kuytu bir yerde, kafası iyiyken salonun ortasında başlardı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 /post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 lesbo action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 GERGE said: Algım bozuldu bir an. Bizim erkek kedi kendisi yapardı kuytu bir yerde, kafası iyiyken salonun ortasında başlardı ama. Şerafettin mi besliyorsun hafız (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar