Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Beşiktaş - Manisa | 16 Ekim | 19:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Adamlar kabız olmasa daha gol olurduda Yan top zaafını tüm dünya öğrendi eyvallah, aptal aptal ayağına dolanan toplar, kaleden çıkmamalar, topukla taca atayım derken tökezlemeler. Bir maçta 1 hata olur 2 tane olur, 90 dakika kusurlu oynayamazsın. O zaman Cenk'in ne kabahati vardı, adamın oynadığı maçlarda 1 hatası yoktu daha.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız favoriyiz süperiz ıvır zıvırız diyerekten şu anda ligden kopma noktasına geldik.

gerçi hakkını yemeyelim guti ve quaresma daha doğru düzgün bir arada oynayamadı. buna diğer sakatlıklar ve hakan inadı eklenince bu durum oluştu. sanki geçen sene g.sarayda olanların kopyası oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cenk de oynadığı maçta hatalar yaptı.

hayır adam isterse 10 tane hata yapmış olsun bi maçta, başkaları yapmıyor mu anlamıyorum. Atamayan salakların kabahati yok devamlı yiyeyin var. Hilbert maç boyunca 50 tane orda kesti 1 tanesi düzgündü. Bunuda ıslıklasın o kişiler o zaman.

Bi oyuncusu ıslıklayıp moralini bozmanın ne anlamı var. Hele ki kaleci ise.

3. golden önce toraman düştü oyundan. salak salak bişeylere kızmaktan pozisyonu takip etmedi. daha skor 2-1. 3 olmamış adam kaybetmişiz edalarında bişeyler yapıo. onun yüzünden de 3 oldu. hep beraber ıslıklayalım o zaman toramanı. yerden yere vuralım.
hakan'a en çok kızan insanlardanımdır belki ama biraz düşünceli olmak lazım. o da insan yani. kaleci ile empati kurmak için kaleci olmak lazım değil, insan olmak yeterli.
Sosyal ağlarda paylaş

Maç sırasında protesto etmeye bende katılmıyorum, buradaki bir yığın insanda katılmıyordur zaten. Yanlız bu ısrar niye? Adam Fener maçından beri seri şekilde HER MAÇ hata yapıyor. Allah aşkına olağan birşey bu deme zira ne GS ne FB'de kaç maç üst üste bu hatalar oluyor. Son 3 maçtırda adamın yaptıklarından yediğimiz goller çoğunlukta, bunun savunalacak birşeyide kalmadı artık. Madem adam formsuz çek kenara artık bu kadar ısrar etmenin yararı yok. Adamı kazanacağım derken ucu ucuna maç alırken şimdi kaybetmeye başladık, böyle giderse kazandığımızda liderdan yığınla puan geride olacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

maç sonrası özetleri hangi kanal yayınlıyor? haftanın son maçı sonrası haricinde maç özeti yakalayamıyorum bi türlü televizyonda. puan kaybı iyi oldu, geçen senenin galatasarayı olma yolunda emin adımlarla ilerleniyor. umarım gelecek sezon da bu sezonki galatasarayın kafası yaşanır.
maç günü yayınlayamıyorlar özeti bildiğim kadarıyla
Sosyal ağlarda paylaş

hakanın kötü oynadıgı için paatide elştirilidigi maclara bakalım bu macıda sayarsak antalya malum ve muhtemel baska iç sahalar neden statda kale arkasında sürekli küfreden beyinsizler grubu var ama adamın deplasman maclarına baktıgın zman cok daha iyi
hangi işle mesgulsunuz bilmiyorum ama o işi yaparken sana öyle küfretseler sacma sapan bir kitabı okumaksa bile o işi yapamazsın rakip taraftar küfretse belki gaza gelirsin ama kendi taraftarın küfrederse ne yapcan ortasha deilsin ki daha cok kosasın kendini begendiresin 1-2 sn içinde bişe oluyor yapıyorsun veya yapamıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

bugün inönü'de izledim maçı atmosfer harikaydı az kişiydik ama takımımızı yürekten destekledik özellikle ben son golde kendimi kaybedip iki kişini üstüne çullandım son dakikalarda çok korktuk ama o kadar olur neticesinde beşiktaş gibi bi takımla deplasmanda oynuyorsun ama ben uzatma dakikaları hariç oyun olarak ezici üstünlüğümüz olduğunu söyleyebilirim. hikmet hoca takıma etkisini bir kez daha gösterdi bugün hangi takım trabzon ve beşiktaşa deplasmanda 3 tane gol atabilir ki? küme düşeceksiniz diyorlardı şimdi bu takım şampiyonluğun ciddi adaylarından biri haline geldi umarım hocamız takımı aynı konsantrasyonda tutmayı başarır bir makakula ile zaten iyice uçarız bugün o olsaydı maç 5lik olurdu ayrıca maçtan sonra bize küfreden çarşı grubuna da yazıklar olsun biz onları manisada çiçeklerle karşıladık ikinci devre cevabımızı vereceğiz ama tarzanlar olarak hem sahada hem tribünde çıkış yok beşiktaşa şampiyonluk yolundaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

hammerzeit said:

bugün inönü'de izledim maçı atmosfer harikaydı az kişiydik ama takımımızı yürekten destekledik özellikle ben son golde kendimi kaybedip iki kişini üstüne çullandım son dakikalarda çok korktuk ama o kadar olur neticesinde beşiktaş gibi bi takımla deplasmanda oynuyorsun ama ben uzatma dakikaları hariç oyun olarak ezici üstünlüğümüz olduğunu söyleyebilirim. hikmet hoca takıma etkisini bir kez daha gösterdi bugün hangi takım trabzon ve beşiktaşa deplasmanda 3 tane gol atabilir ki? küme düşeceksiniz diyorlardı şimdi bu takım şampiyonluğun ciddi adaylarından biri haline geldi umarım hocamız takımı aynı konsantrasyonda tutmayı başarır bir makakula ile zaten iyice uçarız bugün o olsaydı maç 5lik olurdu ayrıca maçtan sonra bize küfreden çarşı grubuna da yazıklar olsun biz onları manisada çiçeklerle karşıladık ikinci devre cevabımızı vereceğiz ama tarzanlar olarak hem sahada hem tribünde çıkış yok beşiktaşa şampiyonluk yolundaaa.

http://img115.imageshack.us/img115/7176/umad23xv.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Valdes ne hatalar yaptıda hala barcelona'nın kalecisi.

Örnek çok var ama bende Cenk'in oynamasından yanayım. Ama yani bi adam hatalar yaptı diye bu kadar sert ve devamlı eleştirilmemeli. Hele kaleci ise. Gs senelerdir bu hatayı yapıyor ve kaybettikleri kazandıklarından çok daha fazla.

Hala şunu iddia ediyorum, Hakan Türkiye'de refleksleri ve birebir de en iyi kaleci. Genel anlamda iyi olmaya bilir ama bu 2 özelliği ile şu an orada.
Sosyal ağlarda paylaş

hammerzeit said:

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu adamlar profesyönel değilmi Fener maçından beri kötü performans göstermesinin sebebi küfür/protesto olurmu ya. Adamda bir moral düşüklüğü , konsantrasyon eksikliği var. 1-2 hafta kenara al sonra yine denersin , yok her maç oynasın. Al işte kaç hafta her maç oynuyor her maç bariz hatası var gittikçede kötüye gidiyor.

Empati empati diyip duruyorsunuzda hakem'in ne günahı var o zaman, bu maçta hakanın oynadığı kalitede yönetim gösterse haftalarca dinlendiriliyor. Ki aldıkları para futbolcular yanında komik bir rakkam. Bu kadar çok para dönen bir ortamda bu kadar hata yapma lüksünüz yok. Profesyönel değilim diyorsanız bu işi bırakır amatör takılırsınız orada işiniz yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Yahu bu adamlar profesyönel değilmi Fener maçından beri kötü performans göstermesinin sebebi küfür/protesto olurmu ya. Adamda bir moral düşüklüğü var
bu neden ötürü olur allanı seversen protestolardan oldugu apacık ortada daha önce dedigim gibi sahada herkes ıslıklanabilir küfür etmek zaten failde kaleci ıslıklanmaz cünkü hemen hemen her kalecinin performası düşer profosyenel olmakla alakası yok cünkü kalecilik rahat olma işidir kendini rahat hissetmezsen olmaz neyseki besiktas taraftarının cogu en azından carsı da öle düşünüyorki o beyinsiz grubu sesi cokcıkmaya baslayınca susturmayıda biliyor
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

Darksun said:

Yahu bu adamlar profesyönel değilmi Fener maçından beri kötü performans göstermesinin sebebi küfür/protesto olurmu ya. Adamda bir moral düşüklüğü var
bu neden ötürü olur allanı seversen protestolardan oldugu apacık ortada daha önce dedigim gibi sahada herkes ıslıklanabilir küfür etmek zaten failde kaleci ıslıklanmaz cünkü hemen hemen her kalecinin performası düşer profosyenel olmakla alakası yok cünkü kalecilik rahat olma işidir kendini rahat hissetmezsen olmaz neyseki besiktas taraftarının cogu en azından carsı da öle düşünüyorki o beyinsiz grubu sesi cokcıkmaya baslayınca susturmayıda biliyor

Kusura bakmada bu adam kaç maçtır böyle millet 90 dakika adama protestomu yapıyor? En fazla bu maç gösterildi oda bir kaç dakika ıslık şeklinde, geçen maçlarda ise protesto neredeyse yok . Kesinlikle bahane olarak gösterilebileceğine inanmıyorum. Bu adamın bir kaç hafta dinlenmesi lazım, fazla üstüne düşmenin alemi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...