Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 niye bu kadar sevindiysem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 öeöaarrghghh, ırırrggh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 topik az biraz anlam kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 hmmm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 of goosebumpstan ne korkardim ben ya. powerrangerstan once baslardi. basinda uyardi vardi hatta zombilerden korkan bu diziyi izlemesin diye, hayir! ben cok cesurum! derdim tis tis izlerdim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 sonunda beni anlayan ve anılarıma ortak olan biri çıktı. teşekkürler Phyx iyi forumlar arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 evet 96-97 senesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 olley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ahahah cok iyi gece yayinlansa biraz daha etkili olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 power rangers'tan önce başlaması sebebiyle zoraki izlerdim. zamanla sevdim. ve de korktum. artık power rangers saatlerinde 1 taş ile 2 kuş vuruyordum. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 mehh pavır başladımı ben zaplıyodum direk. şirinlerin daha çok izlenilebilitesi var benceağğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 gogo pavırencııığs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya bi de bi arada cine5'te gece 12de bi cizgifilm basliyodu. ama o yetiskinler icindi sanirim gore vardi diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bi de bi de show tvde oglen 12-1 gibi bi closer/csi tarzi japon katil yakalama cizgifilmi vardi. baya iyiydi ve o saatte oyle bisi nasil yayinlamislar hala kafam almiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 MasterHapLo said: bu ne gereksiz bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 enee nerden hatırlattın lan bunu. çok korkardım ki ben bundan. ilkokul son idi sanırım izlediğim zamanlar. müziğini duymak bile yusuf yusuf. bir de eerie indiana vardı o da feciydi. http://www.youtube.com/watch?v=eU-DAWveB_g Phyx said: ya bi de bi arada cine5'te gece 12de bi cizgifilm basliyodu. ama o yetiskinler icindi sanirim gore vardi diye hatirliyorum spawn olabilir miydi dediğin? cine5'teyken izleyememiştim ama sonra izledim, şahane bi çizgi filmdir. http://www.youtube.com/watch?v=h2rp_5fxGDY süper düper bişi, gene olsa gene izlerim. nasıl bir karamsar, gotik havası vardı ya üf. düşündükçe içim heyecanlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ve tabi tgrt'de cuma günleri saat 00:00 da yayınlanan o zamanların x-files bölümleri bir başka idi . hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 o diilde gerçekten power rangersı izleyenler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 zamaninda izlemeyen var miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ben izlemedim power rangers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bende izlemedim.şirinleri falan daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 şirinler de izledim pavır rencırs da izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 joseph barberanin hic bi cizgisini begenemedim ben. tabi sevmedigim cizgifilmlerin hepsinin ayni elemana ait oldugunu dhaa gecenlerde farkettiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar