Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior 4.0.1

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar fury warr (titan grip) olarak hit rating soft cap te %8,5... expertise devamlı 25/28 civarı tutuyorum. Bunun dışında reforge ları crit mi gitmek mantıklı haste gitmek mi ?

Başlarda hep crit gittim ama son zamanlarda haste de mantıklı gelmeye başladı çünkü normal ataklar miss geçtikce rage gelmiyor.Haste olsa hızlı vuracak en azından rage gelir diye düşünüyorum.

Silahın birine hurricane enchant yaptım haste procluyor arada.Procladsığı zamanda tadından yenmiyor o yüzden haste konusunda aklım karışmış durumda ne diyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

hit i %27 ye getirmek bana mantıksız geldi açıkçası ... %27 ye çekersem ki zor gözüküyor, diğer tüm hepsini (expertise,haste,crit) yok saymam lazım çünkü hitten onlara sıra gelmez.... Tüm yabancı forumlarda da %8 den sonra zorlamayın gerek yok yazıyor. %8 ile %27 arasında inanılmaz fark var
Sosyal ağlarda paylaş

Hit %27'e kadar anormal bir dps artışı sağlıyor, crit haste falan elbette güzel şeyler ama daha mavi-ilk tier epik gibi bir seviyede düşünülebilecek şeylerde değil.

%8 hitle oynamak istiyorsanız arm tek yol. fury için hit, hard cap'e kadar en büyük dps artışı sağlayan şey ne yazık ki. %27 saçma derece çok mu? Evet çok, ama yapacak birşey de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Argoel said:

Şuan dediğim soft cap hit ile ( %8 ) 9-10 k arası fury dps çıkarıyorum... Hit %27 yapan birisi varsa ve dps ini yazarsa aradaki farkı görebilmek açısından bize de ışık tutabilir. Bu arada item lar genelde 346 mavi, arada 1-2 tane 333 mavi var.

http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/omgitszippen/simple

Şu karakter, %14 hit ile, BL açıldığında dummye 30k dps çıkardı dün.

Baya bir fark var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...