Fefe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Densiz said: ilerde magelere vurabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun haberin olsun. O yaptığın duel i video felan yapsaydın bari. İlerde bakıp iç çekersin :P Böle söylersen, mage'imle oynamaya başlayacam :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Densiz said: ilerde magelere vurabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun haberin olsun. O yaptığın duel i video felan yapsaydın bari. İlerde bakıp iç çekersin :P ortalama oyuncuları duelde alabiliyorum arada. arada ama 10 tanenin üçünde falan dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 heroic leap ne sahane biseymis ya, kendimi kaybediyorum artik oynarken, ROOOOOOOOAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Hit ve expertise'i kaç yaptınız pvp için, armsda hiti 600 yaptım sorun yok gibide 600 expertise biraz fazla gibi sonuç olarak adamın nadiren olsada dodgelaması iyi bi şey değilmi ağzının ortasına overpower çakmak varken :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 pvp'de expertise mı? Demeyin bana öyle şeyler ölür giderim, ben hiç bi adamda görmedim expertise fln, o pve'ye gerekli değil mi? Uff çok noob'um :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bende bilmiyorum yanlışım olabilir catacda geri döndüm warriora daha garanti bi şey bilen varsa söyler burada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 tanklar için ne diyosunuz master/block mu yoksa parry dodge üzerine mi yoğunlaşmak lazım yoksa dengeli mi? birde bazı tanklar expirtise hit filan hiç sallamıyolar siz ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 mastery-parry olur gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 full hc+raid itemlarıyla hala acı çekiyorum rage gain konusunda, 372leri alana kadar böyle gidecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Arkadaşlar fury warr (titan grip) olarak hit rating soft cap te %8,5... expertise devamlı 25/28 civarı tutuyorum. Bunun dışında reforge ları crit mi gitmek mantıklı haste gitmek mi ? Başlarda hep crit gittim ama son zamanlarda haste de mantıklı gelmeye başladı çünkü normal ataklar miss geçtikce rage gelmiyor.Haste olsa hızlı vuracak en azından rage gelir diye düşünüyorum. Silahın birine hurricane enchant yaptım haste procluyor arada.Procladsığı zamanda tadından yenmiyor o yüzden haste konusunda aklım karışmış durumda ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Hiti caplemeden diğer statlara yönelmek akıl karı değil. Önce hit ratingi %27 ye çek ondan sonra crit veya haste'e yönel çünkü soft cap düzeyindeki hit ile skillere bakmakla yetinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 26 expertise barizde hit sanıyorum 920 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Abi öyle bir hit yok ya naptınız bre ya % 27 nedir. Hard cap TG hit eksiltirken de vardı yani ama kimse dönüp te beyazım tutsun vs demiyordu. Bişi mi değiş ti ben mi kaçırdım o arada anlamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 inner rage+ rage normalizasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Valla şu an 2200 küsür hitim var gene yetmiyor. Hit caplemeden de diğer statlara yöneleceğimi sanmıyorum şimdilik. Abilitylere sadece bakmak istemiyorsanız hit capleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 mastery pary bana da en mantıklı gelen. Bu arada reforge süper olmuş resmen dps item'ı bile birazcık tank'la kullanılablir hale getirebiliyorsunz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 hit i %27 ye getirmek bana mantıksız geldi açıkçası ... %27 ye çekersem ki zor gözüküyor, diğer tüm hepsini (expertise,haste,crit) yok saymam lazım çünkü hitten onlara sıra gelmez.... Tüm yabancı forumlarda da %8 den sonra zorlamayın gerek yok yazıyor. %8 ile %27 arasında inanılmaz fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 pvp için hit ve expertise'ı ne yapmamız gerek arms için 85 lvl için %0 mı 2side? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Hit %27'e kadar anormal bir dps artışı sağlıyor, crit haste falan elbette güzel şeyler ama daha mavi-ilk tier epik gibi bir seviyede düşünülebilecek şeylerde değil. %8 hitle oynamak istiyorsanız arm tek yol. fury için hit, hard cap'e kadar en büyük dps artışı sağlayan şey ne yazık ki. %27 saçma derece çok mu? Evet çok, ama yapacak birşey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 rage normalize edildiği için hitin değeri çok arttı. en iyi stat değil tabi hit, str hala en iyisi fakat reforge str getirmediği için bulabildiğiniz bütün statları gönül rahatlığıyla hite reforge edebilirsiniz. expertise capledikten sonra tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 htl yüzünden mi parry öneriyosunuz? edit 1:top guildlere göre hareket etmek doğru olur mu bilmiyorum fakat onlar sürekli parry'i dodge olarak reforge ediyorlar edit 2:hit ve exp ne kadar olmalı ?yine top guildlerde 1 expi olan tank var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Şuan dediğim soft cap hit ile ( %8 ) 9-10 k arası fury dps çıkarıyorum... Hit %27 yapan birisi varsa ve dps ini yazarsa aradaki farkı görebilmek açısından bize de ışık tutabilir. Bu arada item lar genelde 346 mavi, arada 1-2 tane 333 mavi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bi raid bossunda kaç kere melee(beyaz) vurmuşsunuz bana bi söyleyebilirmisiniz. (Raide girmek kısmet olmadı o yüzden sordum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Argoel said: Şuan dediğim soft cap hit ile ( %8 ) 9-10 k arası fury dps çıkarıyorum... Hit %27 yapan birisi varsa ve dps ini yazarsa aradaki farkı görebilmek açısından bize de ışık tutabilir. Bu arada item lar genelde 346 mavi, arada 1-2 tane 333 mavi var. http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/omgitszippen/simple Şu karakter, %14 hit ile, BL açıldığında dummye 30k dps çıkardı dün. Baya bir fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 eskisi gibi değil soft capi baya gecmek lazım yoksa rage falan gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar