Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Et Fiyatlarındaki Artışın Sebebi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1- Ülkede en çok hayvan yetiştirilen bölge güneydoğu idi. Durumu malum
2- Turist sayısı 20m den fazla oldu, tatile gittiğinizde açık büfede yediğiniz etleri bir düşünün,
3- İnsanlar artık ineğin b.k u, memeleri, ile uğraşmak istemiyor, farm ville ftw. İşin şakası hayvancılıkla uğraşan bütün akrabalarım çok zahmetli diye başka sektörlere yöneldiler.
4- Hükümet bol bol hata yaptı, mazot pahallı, yeterince teşvik yok (link veremem tahmin ediyorum)
5- Son 5 yıldaki kuraklıklar (özellikle Konya ovası) hayvan yemlerini artırdı.
Mesaj tarihi:
Etle kalmadı ki cep doldurma 2500 ton süt ve ... ton tereyağı ithal edeceklermiş . İşin ilginç tarafı sadece Burdur günde 800 ton süt üretimine sahip 3,125 günlük Burdur üretimini ihraç edecekler artık hangi vekilimizin oğluna gemicik alınır görürüz bu seferde , Benim tahminim pastörize vekil , rabbi ona cleveland diyen , unakıtan'a gidecek gibi bir his var .
Mesaj tarihi:
Narstil said:

Etle kalmadı ki cep doldurma 2500 ton süt ve ... ton tereyağı ithal edeceklermiş . İşin ilginç tarafı sadece Burdur günde 800 ton süt üretimine sahip 3,125 günlük Burdur üretimini ihraç edecekler artık hangi vekilimizin oğluna gemicik alınır görürüz bu seferde , Benim tahminim pastörize vekil , rabbi ona cleveland diyen , unakıtan'a gidecek gibi bir his var .

yok canım o kadar değil. hükümette farkındadır unakıtan'ın işin bokunu çıkardığının.

Ardeth said:

SodomVsGomore said:

Bir paket sigaraya 7 tl vermeyi biliyorsunuz.

troll akar

oo bu lafı hemen bakanlara ilet acaip kullanırlar

i. melih'e ilettim ihtiyaç sahibi birisi kullansın.
Mesaj tarihi:
yalniz, aciklama soyle mantikli oluyor, refah seviyesi artti, et tuketimi artti, fakat et ureticileri bu artisa ayak uyduramadi(yok yea), neticede et daha pahali oldu, ama soz konusu turkiye oldugu icin gecersiz bu.
  • Yeni Oluştur...