Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ayılar! Yazın bakalım single ve multi target rotasyonlarınızı :p Dün ilk girdiğimde baya bi bocaladım açıkçası. Single targetta, FF ile çekip, Mangle ile açıp, Maul, sonra Lacerate x3 ve Pulverize mı? Lacerate x3 başlayıp, Pulverize, Mangle, Maul mu? Multi daha beter. Swipe ile açıp, arkasından Maul, sonrasında tab-target Lacerate x1 ve Pulverize mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Baya bi sıkıntı var ayı multi tank denemelerinde milletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Feral oynamak yine zor gibi gözüküyor. Balance gideceğim ben Blizzard başka şans bırakmıyor druid oynayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Thrash gelmeden babayı tanklarız biz aoe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Güzel eski günler gibi tek tek keseriz yav negzel işte. Biraz zaman alır ama olsun. Tek mobda agro sorunu yok degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Birkaç bozuk sınıf var, mage/shadow priest gibi, onlar dışında yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 onlar bozuk degil l33t :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 moonkin pvp spec talent linkleyebilecek/yapabilecek var mı? glyph dahil. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 druidin restrosu çok ilginç olmuş. Başlarda healingim fazla düştü diye düşünüyordum ama hot critleriyle sanki o açığı kapatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 resto öyle diyosun da pvp de çok saçma bi durum olmuş. bi de balance giderken haste falan alıyosun saçma bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 hot crit bayadır var ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ben 2 aydır falan oynuyorum restro druidle. Rejevunun 3.8k ticklediğini gördüm normal olarak ama 3k tickleyip 4.5k critlediğini görmemiştim şu gelen zımbırtılara kadar. Lifebloom falan critliyodu evet onunda son bloom kısmı critliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bana da resto heal cok iyi gibi geldi manam bitmiyor hersey critliyor. Ya cok ilginc seyler denemedim 4-5 heroic yaptim sadece ve iyidi yani ben begendim we tree form dan kurtulmamiz mukemmel olmus bence en cok sevindigim sey o oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Beyt said: Ben 2 aydır falan oynuyorum restro druidle. Rejevunun 3.8k ticklediğini gördüm normal olarak ama 3k tickleyip 4.5k critlediğini görmemiştim şu gelen zımbırtılara kadar. Lifebloom falan critliyodu evet onunda son bloom kısmı critliyodu. T9 set bonusu olarak rejular critliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya beyelr.. simdi malum oyundan arp kalkti.. bu adamlar benm tüm gemleri 20 crit rate ile degstrmsler ve %70 crit war suan...deneme yapmak icn toc10 yaptk haywan gibi ping ile 10-12k arasi gördm...acaba diorm o crit gemleri cıkartp agi taksam daha mi mantıklı olur war mi bi önerisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Ben FF, Mangle - Maul, Lacerate ve Pulverize ile başladım hep. Değişen bazı temel şeyleri biliyordum, test etmeden random yapayım dedim, aksilik gibi HoR geldi ama pek sorun yaşamadım grupta iyi gearlı bir SP olmasına rağmen. Bosslarda overaggro yapamadı zaten de, trash packlerin bir iki tanesinde mob çektiği oldu, o da pek sorun yaratmadı. En güzel şey 4.0.0 öncesi olan WoTLK contentinde hiç kullanmadığım kadar AoE taunt'u bir içinde dungeon'da kullanmamdı. Zorluğundan vs. şikayetçi değilim ama WoTLK'in milletin nasıl AoE bağımlısı yaptığı ortada. Cataclysm gelene kadar milletteki bu mantalite değişmezse, birçok tank katil olur oyunda. CC yapmayı bilmeyen, AoE'nin dibine vurup aggro aldıktan sonra ölen ve tank'a "l2 tank noob" yazabilecek binlerce andaval var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Zaten Cata'da random dungeon falan yalan, Wipe-fest olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Tree form op olmuş, instant reg. basıyoruz, ve reg. en çok kullandığım büyü oldu 2 hc de, reju+swift ile (swift glyhp). Nuriş hiç kullanmadım neredeyse, eski ht gibi olmuş. Arada moonfire, is ve wrath da atıyorum, talent verirsem 85 e kadar, sf de atarım oh mis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.wowhead.com/talent#00bZZrfzIucbuoho:oVcmobczm şekil giriyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.wowhead.com/talent#00bZcZrc0Iuc0uoGo Böyle de yapabilirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Hotfixmi gelmiş dun 5k koyan insec swarm 2.5k felan çakıo hincik? sıtar fayırda azalmış gibi duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Hotfix geldi ama Balance/Resto'ya dokunmadılar. Sadece Feral için coefficient değişikliği var, dps skillerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 dun biraz heroic yaptım moonkinle moonfire spam COK EGLENCELI 8k dps falan cıkıyo sırf moonfire spamleyerek asdasdadsasdasdasd 0 mana falan gidiyo kullandıgım spec ve glyph seti su http://www.wowhead.com/talent#0IfrdRhMkouZ0c:sRbRqdmcz tabi bu full dps amaclı yapılmıs bi spec degil.. daha dps amaclı dusunuldgu zaman mana suan dert olmadıgı icin blessing of the grove ve gale winds alınıp moonglow la dreamstate droplanabilir dummy dps bu specle 13k nerdeyse full icc25 hc geariyla.. ve tek sp leather boot um olan fcking relentless pvp itemımla sdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Full resto gearla (resto tier, trauma vs.) dummyde çok rahat 12k dps yapabiliyorum moonkinle. Nerf gelmesi yakındır. Bu arada restoda 1016+ hasteiniz varsa %5 haste buffıyla reju 6 kere tickliyor haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 düzgün bir feral pvp şeysi yazabilirmisiniz? eots de bayrak taşıyayım diyorum da pve talentla sıçışlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar