balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 @Bella : Komik ya da komik olmaması hakkında bi yorum yapmadım, güneş gözlükleri gözlük reklamıydı. Şu sitede takılmaktan da sıkmaya başladınız ya adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bok at izi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 gözlük reklamı değil o ya. dalga geçiyosun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Adamların gözlerini güneşten korumak adına uyanık bir adamın yardım + reklamıydı, okul yaptırıp vergiden düşmek gibi düşünebilirsin mantalitede. Ha bi şey demiyorum ve eleştirmiyorum ama niyete bakan biriyim ben o yüzden pek etik bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 türkiye de olsa kimsenin aklına gelmezdi gözlük olayı ben diyim. adamlar çıktıkları gibi kamera flaşlarından falan direk kör olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bizimkide canli cikartirim dememis zaten 3 gunde cikaririz demis sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 iki ceseti beş aydır çıkartamadılar. ağzı olan konuşuyor diyeceksin de bu adam sorumlu bakan. konuşacak tabi ama bu kadar saçmalamak zorunda mı. kaderimiz mi lan böyle herifler. gözlükler gayet gerekli. reklamsa da reklam öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 bizde olsa çıkaracak canlı adam kalır mıydı diye sormak lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 şöyle topiklere bu adamların ne kadar demokrat, türkiye aşığı olduğunu savunanlar gelemiyor bi türlü, niye acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 3 günde çıkarıp masaya vursaymış o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 lan bizde olsa, 3 gunde gocuk oldugunu bile farketmeyiz, zaten bizde olmaz da, biz direk olmeleri icin dizayn ediyoruz tunelleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 3 rakamına takmış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 150 gün olmuş ölen 2 madenciyi bulamamışlar hala. utanmadan 3 gün sürmezdi diyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Estel_Anorien said: şu quote un ne farklılık yarattığını tam tahayyül edemiyorum dasaaaaaaa göreve Sky Türk'te yayınlanan 'Haber Mahali' programında konuşan Bakan Dinçer, "Zonguldak'da grizu patlaması ile kazaya uğradık. Şili'de ise göçük oldu. Şayet Zonguldak'da grizu patlaması yerine, göçük olsaydı, işçilerimizden hayatını kaybeden olmayacaktı ve sadece 3 günde çıkaracaktık" dedi. yok herhangi bir sturüksel göcükle grizu ptlaması arasında fark var. ama bizde zaten madencilerin saklanabileceği bölümler varmı süphem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Başkasının başarısından rant sağlamaya çalışmak, yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 3 gün uzun süre aslında, 2 günde kurtarır diğer günde kutlama ve başbakanın bu büyük başarı hakkında konuşması ile geçerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Aslında hiç kurtarmadan direk başarısına geçer bu yüzsüzlükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Cuce said: Estel_Anorien said: Sky Türk'te yayınlanan 'Haber Mahali' programında konuşan Bakan Dinçer, "Zonguldak'da grizu patlaması ile kazaya uğradık. Şili'de ise göçük oldu. Şayet Zonguldak'da grizu patlaması yerine, göçük olsaydı, işçilerimizden hayatını kaybeden olmayacaktı ve sadece 3 günde çıkaracaktık" dedi. yok herhangi bir sturüksel göcükle grizu ptlaması arasında fark var. ama bizde zaten madencilerin saklanabileceği bölümler varmı süphem var. grizu patlamasında oksijen kalmıyor ortamda ya da insanların çoğu yanarak zaten hasar alıyor. göçük, göçük işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 huun yine mükemmel hükümetimizi dolaylı olarak savunmuş. onların ki göçükmüş içeride oksijen varmış. bizimkisi grizu imiş yanık varmış oksijen bitiyormuş. acaba grizu dediğimiz bazı maden kazaları aslında göçük olupda, grizu diye mi adlandırıyoruz veya göçük altında kalıp 69 gün sonra kurtaracağımıza inanıyorsa birileri, o birileri polyanadır. hikayesi güzeldir çocuklara erdem verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 o yazıdan gene hükümetle ilgili bişe anladıysan, durumun vahim arkadaşım senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 evet huun bizimkisi grizu içeride yanarak ve boğularak güzel öldüler. göçük olsa idi 2 günde kurtarır 3. günde başbakanımızı dinlerdik. haklısın sana inandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi iyice tasak gecmeye basladılar insanlarla ya. daha iki kisinin cesedi bile bulunamamısken bu ne piskinlik arkadas. nasıl gerizekalı yerine koyuyolar bu insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 İyi sıkmış amca, bizim bir arkadaşımız mağaranın 1000 küsür metresinde vefat etti. Yurtdışından ekip geldi de çıkartabildiler. Tabi mağara daha zor bir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ağız bedava beyin bedava içerikli bi reklam kampanyasıyla ortalığı kasıp kavurmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 huun said: grizu patlamasında oksijen kalmıyor ortamda ya da insanların çoğu yanarak zaten hasar alıyor. göçük, göçük işte. iyi güzel de 150 gündür neden bulamadılar madem kayıp olan o iki bedeni ? sonra pişkin pişkin 3 gün de buluruz diyebiliyor. onu da geçtim, dün tesadğfen tv de izledim. o iki kişiden birinin oğlu bağlandı telefonla. arama bile yapılmıyormuş şu an. ihale açılmış arama yapıcak şirket bulmak için. bu nasıl bir mantıktır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar