Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Bizde olsa 3 günde..."

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Estel_Anorien said:

şu quote un ne farklılık yarattığını tam tahayyül edemiyorum dasaaaaaaa göreve

Sky Türk'te yayınlanan 'Haber Mahali' programında konuşan Bakan Dinçer, "Zonguldak'da grizu patlaması ile kazaya uğradık. Şili'de ise göçük oldu. Şayet Zonguldak'da grizu patlaması yerine, göçük olsaydı, işçilerimizden hayatını kaybeden olmayacaktı ve sadece 3 günde çıkaracaktık" dedi.

yok herhangi bir sturüksel göcükle grizu ptlaması arasında fark var. ama bizde zaten madencilerin saklanabileceği bölümler varmı süphem var.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Estel_Anorien said:

Sky Türk'te yayınlanan 'Haber Mahali' programında konuşan Bakan Dinçer, "Zonguldak'da grizu patlaması ile kazaya uğradık. Şili'de ise göçük oldu. Şayet Zonguldak'da grizu patlaması yerine, göçük olsaydı, işçilerimizden hayatını kaybeden olmayacaktı ve sadece 3 günde çıkaracaktık" dedi.

yok herhangi bir sturüksel göcükle grizu ptlaması arasında fark var. ama bizde zaten madencilerin saklanabileceği bölümler varmı süphem var.

grizu patlamasında oksijen kalmıyor ortamda ya da insanların çoğu yanarak zaten hasar alıyor. göçük, göçük işte.
Sosyal ağlarda paylaş

huun yine mükemmel hükümetimizi dolaylı olarak savunmuş. onların ki göçükmüş içeride oksijen varmış. bizimkisi grizu imiş yanık varmış oksijen bitiyormuş. acaba grizu dediğimiz bazı maden kazaları aslında göçük olupda, grizu diye mi adlandırıyoruz veya göçük altında kalıp 69 gün sonra kurtaracağımıza inanıyorsa birileri, o birileri polyanadır. hikayesi güzeldir çocuklara erdem verir.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

grizu patlamasında oksijen kalmıyor ortamda ya da insanların çoğu yanarak zaten hasar alıyor. göçük, göçük işte.

iyi güzel de 150 gündür neden bulamadılar madem kayıp olan o iki bedeni ? sonra pişkin pişkin 3 gün de buluruz diyebiliyor. onu da geçtim, dün tesadğfen tv de izledim. o iki kişiden birinin oğlu bağlandı telefonla. arama bile yapılmıyormuş şu an. ihale açılmış arama yapıcak şirket bulmak için. bu nasıl bir mantıktır ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...