Babameal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Evet Yeni konumuzla karşınızdayız.. Eve Oldukça büyük bir dünya açıkcası. Yapılabilecek Çok şey var. O kadar uzun süre oynayıp kimsenin yapmadığı şeyler vardır eminim. Veya kimsenin aklına gelmeyen şeyler yapmış olan oyuncular. Kısacası Artık farklı heyecanlar arayan oyuncular vardır eminim... Başlayalım bakalım: ->Empirede Görev yapmak: Görev yaparak, İtem toplamak, para kazanmak. Bunun yanı sıra kazandığınız lp lerle para kazanmak... ->Görev yapanları tuzağa düşürmek (ninjalık) : Probe ile Görev yapan bir kurban bulunur. Sonra basit bir gemi ile gidilir. Adamın itemleri drop edilir. Adam attack verince, sağlam bir gemi ile geri dönüp adam patlatılır :) Yahut adamın loota dokunulmaz, mazlemeleri salvage edilir.. Kolay Para kazanma yollarında biridir.. ->Empiredeki özel agentlerle görev yapmak: Her bölgede bulunan özel agentler vardır. Space agentler yane. Neyse işte bunlarla görevler yapılır, belli bir seri sonunda size iyi malzemeler verirler. Zordur ve tam olarak ne nerede bilinmediğinden bazı görevler yarım kalabilir.. Bazı görevler low secdedir ve korsanlar olabilir.. ->Cosmos agentler: 0,0 sistemnlerde bulununa özel agentlerdir. ben mesela Vale of Silentteki ve Delve deki agentleri yapmıştır. Görevler tipik lvl 4 den zor değiller ama o bölgelere girmek kolay değildir ve tabii ki pvpciler tarafından bulunabilirsiniz. İyi item veriyorlar ve yanlış bilmiyorsam 1 kez yapılabiliyorlar. ->Epic Missionlar: Bak işte evenin yeni ve güzel nanelerinden. Uzun sürüyorlar ama eğlenceliler. high sec den 0,0 ın en tehlikeli bölgelerine kadar uzanıyorlar.Farklı farklı yere gidiyorsunuz ve sonunda oldukça doyurucu itemler veriyorlar.. ->Low sec korsanlık: Ben mesela Alperena kapıda takılmıştım bir süre. Maut tarafından gelen güzel bir tgarget gelirse inip kapıya patlatıyordum. Kapı ateşine dayanacak bir gemi ve güzvenilir gözcü şart gibi.. İyi yerlerde bulunursanız süper lootlar imkanı olabiliyor. Tabii bol bol gemi kaybı da söz konusu.. Aslında farklı imkanları var. Mesela ben ilk oynadığımda bir numara yutmuştum böyle: Adamlar motsu çevresinde bir yere bir buy order vermişlerdi. Ben de o malları oraya satmak için gittiğimde kapıda bekleyen adamlar tarafından patlatılmıştım.. Var daha taktikler. Bilenler anlatsın mesela.. ->Wardec korsanlığı: Basit bir hedef seçilir. Aslında basit de olmasına gerek yok. bunlara savaş ilan edilir. Verilebilecke zarar verilir. Bir yerden sonra ya adamlar teklif eder -ki böyle bişi olursa güzel şeyler talep edersiniz- ya da siz adamlara savaşı geri çekme karşılığı bişiler talep edersiniz. Ki illa malzeme istemek zorunda değilsiniz. Funwar oalrakda olabilir bu iş. Ya da daha eski bir Düşmanlık.. Mesela biz bir aralar empirede takılırken, amerikan bir grup class 1 wh de yardım istemişlerdi bizden. Somalili (!) bir korsan tayfası bunlara savaş açmıştı ve bunlar wh ın içindeyken bile adamları patlatıyordu.. -> Wardec Guardlığı: Size kendilerini koruma karşılığında para teklif edebilirler. Bir nevi guardlık işte... Neyse aklımda çok şey var ama daha çok sizden duymak istiyorum + yazmaktan sıkıldım.. Herkes böyle fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.. Ticari İndustrial pvp pve her türlü şeyler. Eve de yapılacak çok şey var.. Geyik bir pdf vardı. Eve de yapılabileceklerle alakalı.. Bulamadım Bulunca eklerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 low sec bi yerde ucuza dramiel contractlıyorsun ama contracda mwd afterburner olmuyor, contractın olduğu istasyonda da olmuyor, adam çıkıp geri dönerken yakalıyorsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunelendil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 -> Üretim: Skillpointleri azken kastıran ve emek isteyen, ama yaklaşık 10-15 milyon SP'ye ulaştıktan sonra yaklaşık 500 milyonluk bi sermaye ile güzel karlar elde edilebilinen olay. Genelde Marketten buy ve sell order ile mal alıp satarak asıl kar sağlanır. Ayrıca piyasada ne ne kadar gidiyor iyi takip etmek de gerekir. High-sec üretim çok karlı değilken, low-0.0 dakinde paranın dibine vurulabilinir. Son noktası da capital gemi üretimidir, ama maalesef arkanızda sağlam bir corp veya alliance olması şart diyebiliriz. 2-3 kişiyle high-sec dışında yapılacak iş değildir. Genelde 2 üretimci char olması büyük avantajdır. -> Turizm: Evet yanlış duymadınız. Oyunda görülecek baya mekan ve sistem vardır. Bunlardan high-secdeki titandan tutun, EvE evreninin başlamsına neden olan EvE Gate kadar gezilecek ve görülüecek bir sürü yer vardır. Bunlardan aklımda kalan yer adlarını yazıyorum, maalesef hepsinin location'Larını hatırlamadığımdan bulabildiklerimi yazacağım; *New Eden's largest Veldspar roid *City of God / Shastal - Constellation : Abthi - Region : Devoid http://wiki.eveonline.com/en/wiki/City_of_God *First Titan wreckage *EVE Gate / New Eden - Constellation : EVE - Region : Genesis *Black Monolith / Dead End - Constellation : EVE - Region : Genesis - Planet 5 Moon 5 *Concord Station Ruin / Yulai - Constellation : EVE - Region : Genesis - Planet 5 Moon 5 *Hollow Asteroid / Djimame - Constellation : Monalaz - Region : Genesis - Stargate vers Antem. *Dam-Torsad, Amarr Capital city / Constellation : Throne Worlds *Concord HQ / *Caldari Prime Titan / System: Luminaire, Region: Essence *Capsuleer Cemetery / System: Molea II, Moon 1 *Central Point (Gate inside a station) / System: Central Point, jumpgate to Dead End *The Veldnaught (Miner Dreadnought) / System: Amarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Babameal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Uzunelendil said: -> Üretim: Skillpointleri azken kastıran ve emek isteyen, ama yaklaşık 10-15 milyon SP'ye ulaştıktan sonra yaklaşık 500 milyonluk bi sermaye ile güzel karlar elde edilebilinen olay. Genelde Marketten buy ve sell order ile mal alıp satarak asıl kar sağlanır. Ayrıca piyasada ne ne kadar gidiyor iyi takip etmek de gerekir. High-sec üretim çok karlı değilken, low-0.0 dakinde paranın dibine vurulabilinir. Son noktası da capital gemi üretimidir, ama maalesef arkanızda sağlam bir corp veya alliance olması şart diyebiliriz. 2-3 kişiyle high-sec dışında yapılacak iş değildir. Genelde 2 üretimci char olması büyük avantajdır. -> Turizm: Evet yanlış duymadınız. Oyunda görülecek baya mekan ve sistem vardır. Bunlardan high-secdeki titandan tutun, EvE evreninin başlamsına neden olan EvE Gate kadar gezilecek ve görülüecek bir sürü yer vardır. Bunlardan aklımda kalan yer adlarını yazıyorum, maalesef hepsinin location'Larını hatırlamadığımdan bulabildiklerimi yazacağım; *New Eden's largest Veldspar roid *City of God / Shastal - Constellation : Abthi - Region : Devoid http://wiki.eveonline.com/en/wiki/City_of_God *First Titan wreckage *EVE Gate / New Eden - Constellation : EVE - Region : Genesis *Black Monolith / Dead End - Constellation : EVE - Region : Genesis - Planet 5 Moon 5 *Concord Station Ruin / Yulai - Constellation : EVE - Region : Genesis - Planet 5 Moon 5 *Hollow Asteroid / Djimame - Constellation : Monalaz - Region : Genesis - Stargate vers Antem. *Dam-Torsad, Amarr Capital city / Constellation : Throne Worlds *Concord HQ / *Caldari Prime Titan / System: Luminaire, Region: Essence *Capsuleer Cemetery / System: Molea II, Moon 1 *Central Point (Gate inside a station) / System: Central Point, jumpgate to Dead End *The Veldnaught (Miner Dreadnought) / System: Amarr Bunun için şu siteyi tavsiye ederim: http://evetravel.wordpress.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Babameal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Bahsettiğim geyik kariyer dosyası bu. Okumanızı tavsiye ederim.. Sağ tık Save as.. http://content.eveonline.com/CareerGuide/EVECAREERSGUIDE.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 sanırım bu başlık benim danışmak istediğim konuya uyuyor şimdi ben military gidiyorum fakat bu career advancement görevlerini yaptıpığımdan bu yana hep aklımda şu expolaration olayına merakım var iki careerde ki skilleride çalışsam çokmu saçma olur hem expolaration hem milatary gitsem biliyorum hem perception hem willpower hem intelligence hem memory yüksek olması lazım bunlar için sadece salvage ve hacking, encrypting gibi skilleri çalışsam çokmu uzun sürer implant larlada arayı kapatsam kısaca military +expolaration gibi ortaya karışık yapsam nasıl olur? düşünüyorumda acep normalde böle mi oluyor mantıklı gibime geliyor ikinci bi yola gitmek ama şu attirubute olayı bozuyor işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 SCAM friendly miner corpa girip ekipmanları çalmak, hatta onların koca pahalı gemilerini mütiş bir mining op esnasında patlatıp HOOHAOAHOAHAOHAOAOH diyip toz olmak. ovvv yesss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 arkimod said: sanırım bu başlık benim danışmak istediğim konuya uyuyor şimdi ben military gidiyorum fakat bu career advancement görevlerini yaptıpığımdan bu yana hep aklımda şu expolaration olayına merakım var iki careerde ki skilleride çalışsam çokmu saçma olur hem expolaration hem milatary gitsem biliyorum hem perception hem willpower hem intelligence hem memory yüksek olması lazım bunlar için sadece salvage ve hacking, encrypting gibi skilleri çalışsam çokmu uzun sürer implant larlada arayı kapatsam kısaca military +expolaration gibi ortaya karışık yapsam nasıl olur? düşünüyorumda acep normalde böle mi oluyor mantıklı gibime geliyor ikinci bi yola gitmek ama şu attirubute olayı bozuyor işi aslında en çok para bu probe ile bulma işinde var 0.0 warfare inde, empire dada bu işle uğraşan eski bi arkadaşım şansının yardımıyla baya iyi kazanıyordu, senin soruna gelirsek, bu bölgeleri yapman için anylize salvage dışında saülam bir gemininde olması gerekiyor çünkü ne kadar iyi biyer bulursan karşına o kadar güçlü npcler çıkıcak, eğer missionrunningde militaryden bahsediyorsan bu da seni geçindiricek kadar para kazandırır sana.Kısacası exploration a gitmek istiyorsan zaten belirli bi seviyede silah, shield gibisinden military skillerin olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 demekki bu iş için iyi gemi ve o military sklilleride çalışmak şart tam benlik bi olay oldum olası sevmişimdir bu hazine avcılığı,keşif , çöpcülük :) gibi şeyleri zaten birilerinin yapması gerekiyor böle şeyleride eve career imi bulmuş oldum bölece teşekkürler bilgilendirdiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 başka türk arkadaşlarla kavga etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 eve ile ilgili forumlarda gereksiz yazılar yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 arkimod said: demekki bu iş için iyi gemi ve o military sklilleride çalışmak şart tam benlik bi olay oldum olası sevmişimdir bu hazine avcılığı,keşif , çöpcülük :) gibi şeyleri zaten birilerinin yapması gerekiyor böle şeyleride eve career imi bulmuş oldum bölece teşekkürler bilgilendirdiğin için ayrica 0.0 da olan bi corp'a girmen gerekli baska bi acc. daha yoksa elinde en azindan ishtar'a binmen ve iyi drone skilleri yapmalisin (tabiki tengu ve nighthawk da isini ogrecektir) bide kullandigin gemilerde ya skillerin çok iyi olacak yada iyi para harcayip faction fitlemen lazim anlayacagin senin icin biraz erken = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Yok erken değil ama düzgün train edilmiş yan sadece hedeflerine uygun bi acc ise 9m sp ile rahat yaparsın ishtar ile. T2 modüller gereğinden fazla yeterli olur 0.0daki 6/10 yada 8/10 plexler için. 8/10 belki bir iki kere warp yapman gerekebilir. Ama empireda olcam diyorsan o zaman elini kolunu sallayarak yaparsın çıkacak signaturelar zaten oldukça basit kalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 offf ben daha yeni başladım ishtara daha çok var sanırım güvenlikli bölgelerde keşif yaparım diyodum ben salvage, hack, gas harvesting falan yaparım diyodum ben genelde güvenlikli bölgelerdeki wormhole lara falan girememmi ben vexor la? drone lvl i 5 lemeye çalışıyodum bununla diğer drone skilleri çalışabilmek için çokmu düşük kalıyo vexor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Şimdi şöyleki wh yapamazsın bu kesin :) Ama empireda salvage hacking fln yaparsın vexor ile tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2010 anladım bi kaç yazı buldumda wormhole larla ilgili tek başına değilde fleet halinde giriliyo oralara sanırım belli bi mass kapasitesi falan var bide ucu nereye çıkıyo belli değil çokda korkutucu görünüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 WH ler güvenli 0.0 gibi bişe. Yerleşiosun istediğin gibi kazım npc kesiosun, izole takılıosun işte, arada giren çıkan oluoda amaaaan yani =) eve de kaşınmadıktan sonra patlaman çok zor o yüzden tehlike falan yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bunu bizim corpdaki arkadaslar ile tartismak ister misin_? Low sec girisi cikti 1 keresinde adamlar 12 kişi baskın verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Empire çevresinde(0.0) tüm haritayı kapsayacak şekilde roaming: Ben bu olayı 3-4 kez filan yaptım 8-10 kişilik bir roaming gang ile. Yaklaşık 400+ jump ve 8 saat sürmüştü her bir roam :). Ama inanılmaz zevkliydi 60-70 kill almıştık ve neredeyse tüm alliancelarla savaşmıştık :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Suark said: WH ler güvenli 0.0 gibi bişe. Yerleşiosun istediğin gibi kazım npc kesiosun, izole takılıosun işte, arada giren çıkan oluoda amaaaan yani =) eve de kaşınmadıktan sonra patlaman çok zor o yüzden tehlike falan yok yani. ben tigersdayken eylence olsun diye empire da bulduğumuz wh lardaki anomalileri yapanları vuruoduk:D bi wormholeda nerdeyse orca patlatıcaktık arkadaşı brutixle geldi kurtartı adamı, baya bi deimos drake killimiz vardı yani, wh bişey yapmak istiyosanız full directional scan e bakmak zorundasınız... Gerçi bazı durumlarda baksanızda bir işe yaramıyor, mesela biz tigersdayken önce bora abinin pilgrimi yada alinin arazusu tutyodu adamı sonra biz dalıoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Wh ler oyundaki en guvensiz yerler localde kimseyi goremiyosun cok riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Risk = Para Saatte 5 acc ile min 600-800m arası para getirisi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yav nolcak habire basıosun scane, alignsın zaten zort kaçıveriosun. Olmadı Venti açıosun, 1 tane adam tüm sisteme paso bakıyor. Sen o sırada afk takılıosun hulkla veya anomaly yapıosun, gidip yemek falan yapıp yiosun. Biri geldimi bağırınıo eleman hop warp out yapıosun. Ha tabi olur, adam yeni açılan bi WH den daha bizim scout farkedemeden girmiştir, ama o kadar eforada yaaaani patlayıversin gemi nolcak. High sec güvensiz aslında, gatelerde lag olunca suicide olayı tehlikeli, kurtulusunda yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Tabikide heryerin kendine göre bir riski var ama high sec mi daha güvenli wormhole mu diye bir tartışmaya girmemizin anlamı yok:D, adı üstünde yani:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Empireda ayni halt aslinda gez milyarlik gemiyle bak nasil intihar saldirisi yiyosun kafana. Gorev yaparken belesten salvage yapanmi dersin senin son mission lootunu calip kacanmi dersin her yerde var cinsler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar