kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ilk film kadar güldürmüyor fakat kesinlikle mükemmmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Arkadaşlarla beraber gitmekten dolayı mı bilmiyoerum ama ben bayağı güldüm bu filme. Bence müthiş bir devam filmi olmuş. Tek sorun ilk filmi biraz fazla detaylı kopyalamış olması. Olayların genel anlamda benzer olmasını bekliyorduk da detaylarda bile kopya göze çarpınca filmin etkisini biraz azaltıyor, ilk film senaryosu makyajlanmış gibi geliyor. Yine de bayağı güzeldi, karakterlere, tavırlarına ve tepkilerine alışmamıza rağmen yine de bayağı güldürdü (ilk yarı da dahil olmak üzere.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bok gibiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 fazla gülemedim ve buna üzüldüm resmen. izlenir yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 milliyet cumartesi'nde eleştirisini okuyup gitmek beni de çok etkiledi. karbon kopyası diyordu resmen öyle. tek içten güldüğüm yer de marşmelov olayıydı. ilk ateşin etrafında otururlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 eh iste 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 aynen idare eder ama FUCK THE POLICE e baya guldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 şunun blueray i niye çıkmadı halen yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 hadi simdi gulme vakti.. tamam birazdan kopacak heralde... dur simdi fena geliyor... zaten yarim saat kaldi... felan falan derken film bitti.fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 bende beğenmedim malesef şimdi izledim nerde birinci film nerde bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar