Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 keslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 gelsene bizim servera raid yaparız sizin oralarda pek yokmuş tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yoo temizliyoruz kanka, ama çok raid yapamıyoruz boş beleş insanlar olmadığımız için tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ayrıca enhance 1.8 caster silahı kullanıyo mh ej e göre ama son wf değişikliğinden sora değişebilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sparkcaster said: yoo temizliyoruz kanka, ama çok raid yapamıyoruz boş beleş insanlar olmadığımız için tıtıtıtı boş beleşlik konusunda sizin achievement pointiniz baya iyiydi olm en son gördüğümde KESLANİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sparkcaster said: ayrıca enhance 1.8 caster silahı kullanıyo mh ej e göre ama son wf değişikliğinden sora değişebilir bu değişicek bu patch gelince. eskiden caster silahları ile FT-FT yapılıyordu. şimdi normal agi veren silahlar ile wf/ft yapılıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ele şamanda cast sıralaması nedir? ben flame şokla açılışı yapıp lava burst, lightining, earth şok ile bitiriyorum ama chaini de dönüşüme katabilir miyiz ve hangi noktada girmelidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 şokla önce adamı sonra börstle üzerinde tabi laytning şild olcak sonra laytning boltları döşe ben 1 laytning bolt 1 chain atıyom bazende unutuyom chain lightning atmayı lightning shield 7 oldumuydu daya lava burstu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 TOTEM KOYMAYI UNUTMA UNUTMUŞUM ONU SÖYLEMEYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sparkcaster said: ayrıca enhance 1.8 caster silahı kullanıyo mh ej e göre ama son wf değişikliğinden sora değişebilir bu nasıl abi anlamadım ? caster silahlarının dmg aralığı 1-x 2-x filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 http://www.wowhead.com/item=67246#comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 elemental için tek targetsa chain kullanma dps kaybı. unleash element kullanma hareket halinde değilsen. o da dps kaybı. enhance shamanlar FT/FT kullanıyo işte dps için. flametongue wep ile eşşek gibi vuruyorlar şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 S-H said: nasıl abi anlamadım ? caster silahlarının dmg aralığı 1-x 2-x filan caster silahı alıp flametongue basıyor her ikisine extra spell damage ile enchantın vurduğu damage sağlam dps yapıyor, ama son gelecek patch ile bu mümkün olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kermit said: şokla önce adamı sonra börstle üzerinde tabi laytning şild olcak sonra laytning boltları döşe ben 1 laytning bolt 1 chain atıyom bazende unutuyom chain lightning atmayı lightning shield 7 oldumuydu daya lava burstu bi kişide yanlışsın ulan o öyle değil şöyle yaparsan dpsi ağlatırsın dememişki bumudur yani ben doğrumuyum bu gidişatla ? peki ben doğruysam neden dpsim az lan benim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 benim de dpsim çok düşük.gerçi itemlerde pek iyi sayılmaz ama olması gerekenden düşük yinede.enhancement shaman oynayan varsa aranızda tavsiye alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 benim aklım almadı valla şu ft/ft olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 şu an ft spell power'dan güç alıyor, ama yeni patch ile olması gerektiği gibi attack power'dan alacak. Millet caster silahı alıp üstüne ft/ft yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kermit said: kermit said: şokla önce adamı sonra börstle üzerinde tabi laytning şild olcak sonra laytning boltları döşe ben 1 laytning bolt 1 chain atıyom bazende unutuyom chain lightning atmayı lightning shield 7 oldumuydu daya lava burstu bi kişide yanlışsın ulan o öyle değil şöyle yaparsan dpsi ağlatırsın dememişki bumudur yani ben doğrumuyum bu gidişatla ? peki ben doğruysam neden dpsim az lan benim ! Laytinşild neden 7 deyken lavabrast atmalı onu annamadım. 6iken veya 5 iken olmazmı? ciddi soruyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 9 a kadarda çıkıyo aslında şarjı damage i ona göre artıyo şarjına göre hacı yani bi 5 k vurmak var bi 15 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 oha onun ona buffı mı varmış :O lan çok uzak kaldım, direk cahile bağladım anasını satim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 lava burste vermiyo ya ben hangi kafayla yazdım o yukardakini hatırlamıyorumda earth shocka veriyo buffu noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 gelecek nesillerin sağlığı için yukardaki yazdıklarımı editlemem lazım gerçekten ileriki nesil shamanlar yukarıda yazdıklarımı siklemeyin sakın !!! önce flame shock sonra lava burst üzerinizde laytning şild açık olacak tabi sonra lightning bolt spamle işte sonra şarjı 7 8 9 olunca lightning shieldin direk earth shock at aynen böyle devam başka bi bok yok manan asalınca thunderstorm basarsın her 45sn de bir. başkada pek bi bok yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 9 a kadar beklemeyin. earth shockun damage lightning bolt u geçince sal stackleri. atiyorum 7. stackte earth shock diğerlerinden iyi vuruyor mesela. o zaman at ki, 2 tane stack diğer earth shock zımbırtısına harca. 9larsan orda 2 stack için harcadığın zamana yazık. ya tam anlatamadım ama işte max dmg output için earth shock diğer dmg zımbırtını geçtiği an sal, sonra baştan stacklemeye başla o sırada earth shock cd dolar zaten gene atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 7 8 9 dedim zaten lan bende ezik gear ile bile 9 şarjda bugün 50k kodum baya sevindirik oldumda earth shock ile o yüzden 9 un zevki daha bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 e tabi, öyle hayvani rakamlar göriyim diyorsan beklet 9u. sonra bam diye geçiriyo zaten. ama dps açısından kaçıncı stackte geçiyorsa salın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar