vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ülkeler Toplam 2010 Borç% Kişi başı Borç GSMH düşen borç mik. Bu veriler S&P verileridir. Bilginiz olsun. Bazı boş keseden sallayanlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Şıklar orantısız olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 borç yiğidin kamçısıdır pazartesi günü hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Biraz bilerek o şekilde yaptım. Bazı felaket tellalları için kolaylık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ne ki bu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 +rep ibretlik bi paylasım gsmh cok az abi o yüzden kötü,dıs borc da ehh idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Teşekkür ederim. Gözüme çarptı ensonhaber'de gezerken. Paylaşayım dedim. Kişisel görüşümü de ekleyeyim. Dünya devi olarak saydığımız ülkelerin kişi başı borç miktarını ilk gördüğümde ufak çaplı bir şok geçirdim. 150k dolar borçla doğmak nedir abi? Bu adamlar son kriz esnasında bu kadar mı battılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hindistan averajdan kurtarmış lan resmen demek rte bu yüzden 3 çocuk yapın diyomuş borçları halka ödetecek kişi başı 5tlden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ne kadarı uzun vadeli, ne kadarı kısa vadeli, ortalama faizi ne kadar? bunlarında olduğu tablo olsaymış daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Keşke olsaydı da koysaydım. Benim de merak ettiğim konu o. Mesela Yunanistan ve Portekiz orta sıralarda olmasına rağmen battı gözüyle bakılırken %400lerde gezinen İngiltere'nin tuzunun kuru olması şaşırtıcı. Olay ödeyebilme ve GSYH olayına bakıyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 birim tam olarak nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Aket-Atum said: birim tam olarak nedir acaba? dolar ;) abi euro olsa abd gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 o değilde ingiltere 9tri dolar borçla gg olmuş gibi gsmh ye göre anlamıyorum nereye nasıl bukadar borçlanmışlar ayrıca bu tabloya bakarak bi istatistik yapmak gerekirse oda gsmh ye gore olmalı şu durumda türkiyenin nüfusunu göz önünde bulunduracak olursak en az 2tri dolar gsmh ye ulaşması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 felaket oylayan arkadaşlardan biraz yorum alsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bu arada japonya efsane resmen bitmek bilmeyen bi ekonomik patlama var adamlarda rusya meksika hindistanda iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 http://img52.imageshack.us/img52/3209/oha.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ahahhaah super la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 @ mani efsane olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 :D alındı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sonu çok iyi gifin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bu tabloya göre hepimizin Endonezya'ya, Güney Afrika'ya taşınması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 irlandaya nolmuş %1100 borçlu adamlar.. fazla sıfır varmış gibi duruyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 vadaa said: o değilde ingiltere 9tri dolar borçla gg olmuş gibi gsmh ye göre anlamıyorum nereye nasıl bukadar borçlanmışlar bkz. teacher zamanı ekonomi politikaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 vivavale said: Aket-Atum said: birim tam olarak nedir acaba? dolar ;) abi euro olsa abd gg yok onu anladım da :D kaç dolar milyon dolar mı? iktisat ile pek aram yoktur da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Çok eksik bir tablo,sonuçta adamın bu kadar borcu var tamam ama vadesi,faizi nedir bunlara da önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar