Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warcraft frozen throne d-day corridors

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
warcraft frozen throne d-day corridors maplerini nerden indirebilirim?
lutfen tam lİnkı verın bız cok aradık ama bulamADIK

[Bu mesaj Rudish tarafından 20 Ağustos 2004 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla bu bölüme de d-day hakkında topic açtınız ya. bugünleri de gördüm. yahu fps bölümü ama. :([signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
igrenc bi$iy ya bi ara bende oynadim artik azitmi$ millet koskoca herifler cocuk gibi ehi ezdiiiiiik muhabbeti yapiyor gereksiz otesi bir map eski sitesi 3corr.cjb.net idi bilmiyorum yenisini[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
daha kötüsü klanlar var sırf bu map için diğer maplerde oynamıyorlar. Adamlar yeni maplerde heroları test etmek için girip tek tek yeni heroları falan deniyorlar. (oha...)
Mesaj tarihi:
www.ddayworld.com[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Disappear, 20 Ağustos 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
igrenc bi$iy ya bi ara bende oynadim artik azitmi$ millet koskoca herifler cocuk gibi ehi ezdiiiiiik muhabbeti yapiyor gereksiz otesi bir map eski sitesi 3corr.cjb.net idi bilmiyorum yenisini

multi oynamanın amacı bu değilmidir zaten, insanların birbirlerine takılması, şakadan laf atması ve birlikte vakit geçirmek... Ayrıca bunları çoçukça bir davranış diye nitelendirmişsin.... İlginç buldum yaklaşımlarını..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
fena harita değil ama nekadar her ekleren ekle sonunda bayıyor ama buna resmen yeni bir oyun muamelesi yaptıkları doğru heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
walla guzelde gunde anca bi kere oynanir abi adeks te adamlar sabhatan aksama kadr bu mapi kasiyorlar...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• Yeni Oluştur...